Edhe ky mendim pranohet, nuk besoj se do jete e lehte te jetosh me nje grua qe e di se ta kane mbarsur bota. Atehere po biem dakort te impotentet kane arsye te vrasin veten. lolPostuar më parë nga Ryder
Edhe ky mendim pranohet, nuk besoj se do jete e lehte te jetosh me nje grua qe e di se ta kane mbarsur bota. Atehere po biem dakort te impotentet kane arsye te vrasin veten. lolPostuar më parë nga Ryder
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Ne asnje menyre nuk mendoj se nje grua qe do burrin e saj do pranoje te shkoje me nje tjeter, sado shume te doje nje femije te sajin.
Be yourself and you will always be in fashion.
eshte dicka e sajuar kjo histori
[QUOTE]
![]()
![]()
Kam qeshur sa kam tundur pallatin.Rrezik të thirrin policët nga buçimë e të qeshurit, këta komshinjtë e mi.
Mos vdeksh kurrë o Deus. Ku të vajti mendja tek pensioni shpatarakut, o derëbardhë.
Përshëndetje
Elna.
Komenti im për historinë e mësipërme është: - Cudia më e madhe , 3 ditë zgjat.
Me aq budallëlliqe sa kemi dëgjuar deri më sot sa në Shqipëri e sa në perëndim , personalisht mua kjo histori më duket banale dhe pa ndonjë vlerë të veçantë diskutimi.
Atij trimit i lumtë vegla se na paska shtuar popullsinë, e atyre femrave i them se mirë ja kanë bërë atij mender mentaliteti me "fishek në pajë" të asaj kohe.
Ta ndaje burrin , hall se e ndaje , ta mbaje hall se e mbaje. Hyp se të vrava , zbrit se të vrava. E ne sot duhet ti japim vlerësimin mentalitetit si në klasat fillore : Yll, shumë mirë, mirë , më mirë , keq, shumë keq.
Elna.
Ore po kthehemi ne kohen e kooperatives shtazore .
SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR
Postuar më parë nga Beqari002
Mos keni ngaterruar gje faqen e internetit ?!
Adresojeni andej nga ata me fate te mjere, gjynaf!
Megjithate perfitoj nga rasti qe si invalide e luftes anti-fashiste-clirimtare po pyese se:
-Ky person; a eshte antar i forumit tone shqiptare?!![]()
[ Trimeria-aroma LIRI//Tradhetia-kerrme llum i zi!]
Lexova ca postime mesiper qe flisnin per lumturine e femres dhe femijeve.Tani,sa eshte e rendesishme te kesh femije?
Eshte e rendesishme deri ne momentin qe nuk ve ne loje lidhjen me partnerin aktual duke bere idiotesira te tilla.
Une s'do kisha arritur te isha e lumtur me nje femije te lindur ne kete forme,do kisha para syve cdo dite frutin e atije akti.
Femijet nuk jane cdo gje ne jete,nuk jane i vetmi burim lumturie,jane misherimi i dashurise te dy njerezve por ne kete forme misherimi i cfare dreq akti jane?I nje femre me probleme mendore qe eshte e fiksuar me femijet pasi ndoshta nuk gjen siguri ke i shoqi?Njeriu s'jeton per femije,nese vine ok por nese s'vine atehere serish ok.
Pastaj,nese deshira eshte aq e madhe per te pasur nje femije jetimore ka plote : te adoptojne nje femije.Madje do kishte qene dhe nje akt bamiresie.
Mgjth,dyshoj per vertetesine e kesaj historie.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt