Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga Ryder
    Ma merr mendja qe kjo teoria e ardhmerise se njeriut nuk aplikohet per impotentet. Edhe sikur tja pllenoje gruan gjith sindikata e hidraulikeve te pashkolle, prapseprap ky impotenti ne fjale s'mund ta siguroje ardhmerine e tij ne bote...e vetmja gje qe mund te leje pas esht nje shije e hidhur ne gojen e atyre qe e permendin. lol

Gjeja me e mir qe mund te bej nje impotent per personin qe do, esht ta divorcoje pastaj te shkoje te gjeje gurin me te afert, ta lidhi per qafe edhe bulldum. lol
    Mu per vete me duket gje me e lehte kjo, sesa tja japesh gruan mekanikut dhe ta ndjesh gjith jeten eren e grasos nen 30 fragranca parfumesh. lol
    Edhe ky mendim pranohet, nuk besoj se do jete e lehte te jetosh me nje grua qe e di se ta kane mbarsur bota. Atehere po biem dakort te impotentet kane arsye te vrasin veten. lol
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Ne asnje menyre nuk mendoj se nje grua qe do burrin e saj do pranoje te shkoje me nje tjeter, sado shume te doje nje femije te sajin.
    Be yourself and you will always be in fashion.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    eshte dicka e sajuar kjo histori

Përshëndetje Forumi.

[QUOTE]

Kam qeshur sa kam tundur pallatin.Rrezik të thirrin policët nga buçimë e të qeshurit, këta komshinjtë e mi.
    Mos vdeksh kurrë o Deus. Ku të vajti mendja tek pensioni shpatarakut, o derëbardhë.

Përshëndetje

Elna.

Komenti im për historinë e mësipërme është: - Cudia më e madhe , 3 ditë zgjat.

Me aq budallëlliqe sa kemi dëgjuar deri më sot sa në Shqipëri e sa në perëndim , personalisht mua kjo histori më duket banale dhe pa ndonjë vlerë të veçantë diskutimi.
    Atij trimit i lumtë vegla se na paska shtuar popullsinë, e atyre femrave i them se mirë ja kanë bërë atij mender mentaliteti me "fishek në pajë" të asaj kohe.

Ta ndaje burrin , hall se e ndaje , ta mbaje hall se e mbaje. Hyp se të vrava , zbrit se të vrava. E ne sot duhet ti japim vlerësimin mentalitetit si në klasat fillore : Yll, shumë mirë, mirë , më mirë , keq, shumë keq.

Elna.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Ore po kthehemi ne kohen e kooperatives shtazore .
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

i/e regjistruar Maska e dallandyshe
    Anëtarësuar
    23-02-2004
    Vendndodhja
    ne bina te ullirit
    Postime
    144
    Citim Postuar më parë nga Beqari002
    Kastriot Çerepi, aventurat me bashkëshortet e impotentëve

"Rastësia më bëri hamshorin e grave të kryeqytetit"

Ilir Bushi

Jam 39 vjeç, banoj te stacioni i "21 Dhjetorit" dhe paguhem duke ndihmuar të mbeten shatzëna gratë e atyre që vuajnë nga impotenca".
    -----------------------------
    -----------------------------------
    Oj sharki e lehte si era , a ka ardhur ne Shqiperi pranvera?

Mos keni ngaterruar gje faqen e internetit ?!
    Adresojeni andej nga ata me fate te mjere, gjynaf!
    Megjithate perfitoj nga rasti qe si invalide e luftes anti-fashiste-clirimtare po pyese se:
    -Ky person; a eshte antar i forumit tone shqiptare?!
    [ Trimeria-aroma LIRI//Tradhetia-kerrme llum i zi!]

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Lexova ca postime mesiper qe flisnin per lumturine e femres dhe femijeve.Tani,sa eshte e rendesishme te kesh femije?
    Eshte e rendesishme deri ne momentin qe nuk ve ne loje lidhjen me partnerin aktual duke bere idiotesira te tilla.
    Une s'do kisha arritur te isha e lumtur me nje femije te lindur ne kete forme,do kisha para syve cdo dite frutin e atije akti.
    Femijet nuk jane cdo gje ne jete,nuk jane i vetmi burim lumturie,jane misherimi i dashurise te dy njerezve por ne kete forme misherimi i cfare dreq akti jane?I nje femre me probleme mendore qe eshte e fiksuar me femijet pasi ndoshta nuk gjen siguri ke i shoqi?Njeriu s'jeton per femije,nese vine ok por nese s'vine atehere serish ok.
    Pastaj,nese deshira eshte aq e madhe per te pasur nje femije jetimore ka plote : te adoptojne nje femije.Madje do kishte qene dhe nje akt bamiresie.

Mgjth,dyshoj per vertetesine e kesaj historie.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Të dhënat fosile hedhin poshtë evolucionin
    Nga monarku në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •