Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-09-2010
    Postime
    778

Për: Lulzim Basha, lideri i duhur për një PD europiane

Nuk ka njeri tjeter pervec bashes.
    Neser ndoshta do dale nje i ri.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga pirro10 Lexo Postimin
    Nuk ka njeri tjeter pervec bashes.
    Neser ndoshta do dale nje i ri.
    Te tjeret i hoqi qafe Berisha qe me perpara ndersa me se fundmi Olldashin e hoqen qafe bashke me Bashen.

Megjithate ka te tjere shume me te kualifikuar sesa humbesa si puna e Bashes qe e sjell Rama verdalle sipas qejfit.
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-09-2010
    Postime
    778

Shkrmi im ka nje te vertete te madhe persa i perket Bashes: eshte i pari nga PD qe nuk vjen nga grupi i ISHspiuneve dhe ish sigurimssave apo aparatcikeve te PPSH QE MBUSHEN PARTITE e pas 1991.
    Basha ka probleme me orientimin ne Anarkine e sotme demokratike ne Shqiperi, ka pergjegjesira, por eshte lideri i duhur per kete periudhe anormale- sepse edhe ai mbetet jo normal konform ligjit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Shkrmi im ka nje te vertete te madhe persa i perket Bashes: eshte i pari nga PD qe nuk vjen nga grupi i ISHspiuneve dhe ish sigurimssave apo aparatcikeve te PPSH QE MBUSHEN PARTITE e pas 1991.
    Basha ka probleme me orientimin ne Anarkine e sotme demokratike ne Shqiperi, ka pergjegjesira, por eshte lideri i duhur per kete periudhe anormale- sepse edhe ai mbetet jo normal konform ligjit.
    Ndonese nuk vjen nga ish-sigurimsat prape ka ne duar gjakun e Olldashit dhe ne xhep milionat e Eurove te rruges se Kombit etj etj etj etj
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Qe Basha mundet te jet Lider eshte diçka qe eshte dhe e veshtire te mendohet... Duhet te jete o diktator ose dikush qe e komandojne te tjeret.

Mbas nje humje katastrofike,ku, beri gjithça qe kishte ne dore per te humbur me shume se çduhej...zgjidhet prap kryetar partie me 90 % te votave !

Kete 90 % e votave si mund ta shpegojme per kete Liderin e Ri Europian ?

Ushtar i larte Maska e Neteorm
    Anëtarësuar
    04-01-2011
    Vendndodhja
    127.0.0.1
    Postime
    2,336
    Postimet në Bllog
    8

Do duket në këtë 4 vjecar opozitar se cfarë do të bëjë...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •