Kater vjet nje lungomare sakate mezi e mbaruan ne Vlore. Qytetet shqiptare kthehen ne liqene sapo bie nje shi. Nuk mjaftojne fasadat por duhet rregullu gjithcka nga themelet. E shoh se disave ketu akoma nuk i ka dale pija e rilindjes.
Kater vjet nje lungomare sakate mezi e mbaruan ne Vlore. Qytetet shqiptare kthehen ne liqene sapo bie nje shi. Nuk mjaftojne fasadat por duhet rregullu gjithcka nga themelet. E shoh se disave ketu akoma nuk i ka dale pija e rilindjes.
Kush eshte zgjedhja jote?
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Zgjedhja ime eshte ndryshimi i popullit ose ndryshimi i gjuhes shqipe.
Duhet ndryshuar ose populli ose kuptimi i fjaleve ne gjuhen shqipe. Se nuk ka mundesi qe nje qeveritar te shprehet qe Sali Berisha eshte kriminel,hajdut,maskara etj etj dhe te nesermen ti shterngoj doren. Nuk ka mundesi qe njerez si demokratet e leshit te thone qe Edi Rama eshte hajdut,kryetrafikanti i droges dhe te nesermen te bejne marrveshjen sikur s'ka ndodhur asgje.
E kupton qe ne jemi nje popull i çmendur, qe voton politikan qe thone gjera qe jane te papranueshme edhe per nje inteligjenc foshnjore ? Te mos lej gje pa thene per Meten,te nxjerresh edhe njerez qe vriten ne proteste dhe pastaj ta besh edhe president....Une nuk e di,nuk e kuptoj se si nuk keni turp qe akoma diskutoni per zgjedhje.
Kaq pasion e simpati keni per kriminelet e hajdutet...Ose eshte dhe mundesia tjeter qe gjuha shqipe nuk e shpegon kuptimin e fjaleve kriminel,krim,hajdut,vjedhje,kusar,Ed-Skobar e me radhe....
Ndryshuar për herë të fundit nga SERAFIM DILO : 22-05-2017 më 19:33
murik (22-05-2017)
Ke degjuar ndonjehere per fjalen "sistemi". ? Une te mirekuptoj shume mire idealin qe ke, por mos harro se kush kemi qene ne mot te jeteve. . .
Nuk eshte ideali...,eshte thjesht nje llogjik e thjeshte.
Nuk po kerkoj qe Rama te jet i ndershem dhe i sjellshem,po kerkoj qe kur nje qeveritar akuzon per krim e korrupsion nje politikan tjeter te pakten (si minimum ) ta dergoje perpara drejtesise. Me duket mése normale edhe per sistemet me te prapambetura dhe te degjeneruara.
Ose ta thash qe duhet te ndryshojm fjalorin e gjuhes shqipe.P.r.sh fjala Kriminel-Krim do te thote bashkpunim. Hajdut-do te thote president. Kryetrafikant-do te thote pese ministra per qeveri teknike. Ndyshoni kuptimin e fjaleve ne fjalorin shqip edhe jam dakort edhe ti votojm.
Te bashkepunojme,ti nderojme,ti respektojme edhe ne me keta kriminelet dhe trafikantet se nuk u be qameti. Me keq se kaq eshte edhe veshtire te beje nje popull.
Gjykatat i ka Berisha, prokuroret i ka Berisha, SHIK-un e ka Berisha, presidentin e ka Berisha, ma thuaj ti si mund te vinte drejtesi Rama pa u ber reforma ne drejtesi. Une shpresoj qe kater vitet e ardhshme ti tregohet vendi cdo kujt dhe cilit do qofte.
Tani qe u miratua reforma ne drejtesi shpetuam. Lot e emocione te papershkruara neper familjet shqiptare!
Kjo dite e shenjuar duhet shpallur feste kombetare..
Iknin ne dritat ne Baldushk, fajin e kishte Vettingu thoshte Naltgjatesia.
Ikte uji ne Kinostudio, prape fajin Vettingu sipas Naltgjatesise.
Shtrenjtohen çmimet e taksat, nuk rriten rrogat e pensionet, Vettingu..
Nuk hapet asnje vend pune, Vettingu..
Vidhet vënçe si asnjehere me pare, Vettingu...
Ta gezojme Vettingun vellezer e motra!!!
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Duke, fillove ti. Mos na bej tani sikur Shqipria ka qen Zvicer ne kohen e Sales... apo harrohen shpejt bemat e berishes? Apo ne kohen e sales ke pas te ardhura super te mira, dhe tani si ke me? Ta them me pastertine me te madhe nqs eshte kjo e dyta do te mirkuptoja urrejtjen qe ke per Ramen.
ne kohen e Sales shqiperia ishte hale dhe atij i ngeli m... kurse ata qe e kuptuan iken..iken. Nano e donte dhome pritje, Dade dhome gjumi kurse Basha do e beje Papafingo minjsh amewrikane te lire tashme.
Krijoni Kontakt