Kete vit mbushen 25 vite nga rrithemelimi i Shkendise ne vitin 1992 dhe njekohesisht edhe themelimit te Ballisteve ne po ate vit. Me poshte mund te shihni ne pika te shkurta historine e personave me te rendesishem te asaj kohe ne nje interviste te dhene me heret se si eshte bere e mundur te themelohet ky klub per te cilin mburren shqiptaret e Tetoves dhe ne pergjithesi te Ilirides!

http://skuadra1.com/25-vite-nga-rri-themelimi-i-shkendise-historia-e-rezistences-shqiptare-ne-vend-dhe-rajon-foto-video/