Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Për: Basha: Luftë do të ketë!

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kush ka bere me shume pa drejtesi, kur ky idhulli profet I dreqit Sali Berisha iu ka shitur nafte rregjimit te Milloshevicit dhe kjo I mundesoi t'i mbushte tankset e te bente gjenocid ne Bosnje dhe me vone ne Kosove.
    More kastravec ky Saliu i ka bere milionat ne dem te shtetit e ky me flet mua per pa drejtesi. Ky e di qe nese forcohet ligji ne Shqiperi shkon drejt BE-se ky do te hyje ne burg. Ky vet iu ka vjedhe e tanaj po na fliska per drejtesi e per padrejtesi.
    O zoteri te perkrahi nese proteston kunder korrupsionit e hajnise por jo duke perkrahur te korruptuar dhe hajdute. Deri kur do te mbeteni idiotet e Evropes?
    In primis,

Kush po e ngre zerin kunder Armando Prenges, Ndokes, Roshit, Frrokut, etc+etc...???!!
    Institucionet i moren te gjitha, bizneset. Kane mbet qe te vine ne shtepi brenda...

Shqiperia, u eshte ndare horrave/gangstereve, jo se esht Rama bujar", por e di se vetem keshtu mund te vinte/rrinte ne pushtet.

Po u vendos drejtesi ne Shqiperi, nuk ngel bir nane i lare, te gjithe ne burg e kane vendin, nga Rama/Sala/Meta, e deri tek fshatunari ma i thjesht, se te gjith i kane ndy durt keto 27 vjet, dikush ma shum e dikush ma pak...

Ate llafin e naftes se Millosheviçit, harroje qe ua dha Sala...., ua dhan ato qe do u shitshin arme me vone...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Neteorm : 26-02-2017 më 17:48
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Basha do kishte bere mire t'i vinte flaken dhe t'i digjte per se gjalli keta langaraqet qe kemi sot ne pushtet.
    Mirepo kur degjon po te njejtet Rika me zile, qe vazhdojne tregojne perrallat e Mero Bazes se nafta e lodhur e Ballshit paska furnizuar dikur me karburant mijera e mijera tanke, avione dhe helikoptere ushtarake serbe, thjeshte kupton se e kemi patur hak xhaxhin per 50 vjet.
    Ketu po behen kriminelet ordinere deputete e ministra, po na ndertohen pista per kaçatorr droge ne zemer te Shqiperise, po vidhen bankat çdo dite me bekim te shtetit, po lirohen kriminelet me te rrezikshem me bekim te shtetit, nderkohe qe mileti hesht dhe shqetesohet perse denoncohen te tilla fakte makabre...
    Mjer ne!!
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Duke_Of_Arberia për postimin:

bsdev (03-03-2017)

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Basha, avash avash po permirsohet. Ka filluar qe edhe fjalet e tije te behen lajm. Po vazhdoi keshtu do dali edhe ndonje njeri qe ta mari seriozisht.

Megjithate, nje avantazh Basha e ka; nuk ka kundershtar as jashte dhe as brenda partise,se nuk shfaq asnjehere nje mendim, qe jo e jo te kundershtohet por te pakten te diskutohet.
    Fevziu me habiti me ate ton dhe 'guxim' qe tregoje gjate intervistes ne cader. Vertete ai njeri nuk ka asnje gje per te thene qe buron nga mendja e vet. Tani ka filluar te imitoj Trump-in duke deklaruar se mediat perhapin lajme te paverteta dhe qe qeka kapur nga pushteti? hahahah. Eshte qesharake kur nje deklarate e tille vjen nga krietaret e PD-es. Tani po thote 'Ta bejme Shqiperine te mrekullueshme prap'. Une per vete nuk e di se si njerezit mund ti marrin seriozisht keta njerez.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Maqellarjot për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,775

Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Fevziu me habiti me ate ton dhe 'guxim' qe tregoje gjate intervistes ne cader. Vertete ai njeri nuk ka asnje gje per te thene qe buron nga mendja e vet. Tani ka filluar te imitoj Trump-in duke deklaruar se mediat perhapin lajme te paverteta dhe qe qeka kapur nga pushteti? hahahah. Eshte qesharake kur nje deklarate e tille vjen nga krietaret e PD-es. Tani po thote 'Ta bejme Shqiperine te mrekullueshme prap'. Une per vete nuk e di se si njerezit mund ti marrin seriozisht keta njerez.
    Problemi i vertet aty qendron shoku im ; qe ka shume njerez qe i marrin zeriozisht. Edhe te ishte ndonje i ri ne politike...hajde...po thuaj hajd ta provojme njehere se nuk i dihet. Po ky keto qe kerkon i ka pasur vete ne dore ti bente ; nga lufta te kriminelet,korrupsionin dhe zgjedhjet e lira. Dhe ne fakt kerkon gjera qe e di qe jane te pamundura edhe sikur t'ja japin.

Fejziu u be trim se e di qe kush eshte Basha nuk ja varin ne parti imagjino qe te fitoj zgjedhjet... Eshte tamam tipi;" nuk i japin nuse ne fshat dhe kerkon te martohet vajzen e mbretit ".

Te pershendes.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •