Propvoje nje here ketu www.imesh.com eshte si puna e Kazaa. Provoje dhe ketu nje here po nuk gjete gjo ne ktu nuk di ca me t“thon pastaj dako.
Propvoje nje here ketu www.imesh.com eshte si puna e Kazaa. Provoje dhe ketu nje here po nuk gjete gjo ne ktu nuk di ca me t“thon pastaj dako.
Ky koni ko o kon e ko si ky koni ko!
Shnet e jete se te tjerat vijne vete!
Ore po ndonje qe luan Red Alert ka? Une kam mbaruar Red Alert 2 dhe Yuri's Revenge nje here me ruset nje here me amerikanet. Qef o qef
.
adresė tjetėr pėr tė shkarkuar lojra
Shko tek WinMx.com dhe shkarko programin.
o cune e dini qe ka dale versioni i ri i age oj empires
age2_x1
edhe do ju lutesha shume te me tregoni si lidhesh online se e kam provuar edhe e kam te pamundur per tu lidhur
Ej cuna edhe une dua te luaj Age of empires, per moentin mund te them se jam expert. Por nuk e di si te lidhe me multiplayer.
A mund te e thoni se c'duhet te bej?
Me respekt
Mos u bej te tjereve, ate qe nuk do te doje qe te tjeret te te benin ty.
shum easy njeri nag juve duhette behet HOST (ai qe ka internetin me te shpejt edhe compjutrin me te mir >> HOST.) pastaj juve te tjret qe do luani me ate duhet te keni IP address e hostit tja u japi ai Ip e vet edhe jusve pastaj shkoni tek multiplayer Option aty shikoni ku mund te thot connect By IP addres vendosni Ip qe ju dha hosti edhe kaq mbaroj puna >>>>>>>>>happy game
Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.
Edhe shikoni per command conquer Generals shum e ir si loj kto me kuaj qe lozni juve jan pak si boring Edhe counter Strike ata qe e kna me kontaktoni te bejme nje klan shqiptaresh do jet mir ku ne angli bye people
Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.
edhe une e luaj. kush ka qejf te bejme nje ndeshje, te me lere mesazh.
Pershendetje juve!
Gjate tri viteve te fundit nuk kam lozur diqka tjeter perpos AOE, dhe se besoj se di c“do trik.
Me deshire do t“ju bashkangjitem edhe une, po fatkeqsisht banoj ne konvikt, dhe ketu e kemi nje firewall, qe na mbyti e nuk na le te dalim jasht, per gjera joshkencore.
Shnetin juve
Bregu
isha, erdha dhe do te jem!!!
Djema bashkeluftetare kur e keni orarin te bejme ndonje beteje. une pres.
shendet
Krijoni Kontakt