Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-09-2014
    Postime
    992

Për: Basha e Mediu të ftuar në inagurimin e presidentit Trump

Donald Trump(nordiku qe u mor nizam nga turqit e rinj apo jankit) eshte ne vazhden e kalvarit te showt amerikan qe ndjek ate te negrit nigerian Obama, mjeshter i garave te gjata dhe qe terhoqi vemendjen e publikut por jo ate te popullit qe punon perdite qe Amerika te kthehet ne nje Turqi te ligjshme te politikave Evropiane.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ciarli për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    jarigas,

para disa vitesh po benim muhabet mes miqsh per femijet, njeri thote se me mir me nje femije, tjetri me tre femije, tjetri me mire me kater, etj.
    Un thashe aq sa te na fale Zoti, 3/5/7... E fillun tu qesh miqt e mi....
    Nigjoni i thashe, un jam fmija me i vogel n'familjen time, jam e 8-ti, mendojeni pak ma gjate...

Tashi lidhjen me politikat sociale qe Evropa e ka ndjek keto dekada, beje vete....
    Miqt e tu, mire e kane patur qe kane qeshur me ty!!
    Zoti na ka dhene tru(nuk e di ty) qe ne te mund te vendosim vete per pasardhesit tane!!
    Sa per politikat, poe themi pra, qe Evropa dhe perendimi ne pergjithesi eshte ne dote te "marksisteve" qe duan medoemos te "internacionalizojjne" popujt e tyre, duke shpene keshtu ne katastrofe çdo gje qe na perket!!
    Ndersa, per sa i perket mendimit tend mbi shtimin e popullsise qe u dashka te jete"sa te te fale Zoti", eshte e njejti mendim qe kane edhe minjt(edhe muslimanet).....halli se, po pastaj, kush do te mendoje per t'i ushqyer??! Apo t'i rrisim e t'i çojme ne lufte kunder femijeve te botes, e te arrijme deri ne piken kur do "te haje robi robin"???!
    cila eshte logjika jote??!!
    Jarigas

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar jarigas për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Ciarli Lexo Postimin
    Donald Trump(nordiku qe u mor nizam nga turqit e rinj apo jankit) eshte ne vazhden e kalvarit te showt amerikan qe ndjek ate te negrit nigerian Obama, mjeshter i garave te gjata dhe qe terhoqi vemendjen e publikut por jo ate te popullit qe punon perdite qe Amerika te kthehet ne nje Turqi te ligjshme te politikave Evropiane.
    Ciarli i dashur!!!
    Alkoholi eshte i demshem kur abuzon me te.....se pastaj vjen ketu ne forum e shkruan "perçarlt"!!
    Ki kujdes, vella....
    Jarigas

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar jarigas për postimin:

bsdev (03-03-2017)

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Miqt e tu, mire e kane patur qe kane qeshur me ty!!
    Zoti na ka dhene tru(nuk e di ty) qe ne te mund te vendosim vete per pasardhesit tane!!
    Sa per politikat, poe themi pra, qe Evropa dhe perendimi ne pergjithesi eshte ne dote te "marksisteve" qe duan medoemos te "internacionalizojjne" popujt e tyre, duke shpene keshtu ne katastrofe çdo gje qe na perket!!
    Ndersa, per sa i perket mendimit tend mbi shtimin e popullsise qe u dashka te jete"sa te te fale Zoti", eshte e njejti mendim qe kane edhe minjt(edhe muslimanet).....halli se, po pastaj, kush do te mendoje per t'i ushqyer??! Apo t'i rrisim e t'i çojme ne lufte kunder femijeve te botes, e te arrijme deri ne piken kur do "te haje robi robin"???!
    cila eshte logjika jote??!!

Jarigas,

ta lashe ne dore ty te beje lidhjen e muhabetit per nr. e femijeve me ate qe shkrujte ti per politiken e majte, por paske kuptu noc rrokun...

Qajo llogjike marksiste" t'dha mundsin ty qe t'mbledhesh domate/luleshtrydhe ne serat e Napolit, sesa per te tjeret do e shihje Italine vetem ne tv...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar skender76 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •