dije ti edhe macja edhe gjithkushi qe vetem pakez ka ere ne poetike, se edhe ne cdo skice gazetareske
Ma perkthe paksa kete fjalin qeke shkru vete!!!!
O illirian, e nuk e kupton se po kruhesh pak si shume???? Po na q...trunin me der verr, thu se vetem ti je poet dhe vetem ti e ditke cka eshte poezia.
D\Nese ti ke ardh ne forum me na tregu ne se c'eshte poezia, mos harxho kohe.... merru me gjuhesi... a noj gje tjeter. Nese ke ardh ne forum me ba karrier , bej karrier pa na sha ne ... e pa na u mburr, nese ke ardh ne forum me ba qejf(na le edhe ne te bejme qejf)
Ti qe merrke vesh nga poezia me shume se kerkush , ja ku po ta them une , se me gjithe ato vite e ato shkolla qe ke, nuk te bind aspak me shume se nje 17 vjecar me nje fije talent. Mos na bej te themi ato qe nuk duam ti themi. ndihmoj njerezite ne mos mos te heshtin te mos behen si ti (te keqinj)
Ja ku po ta them , se ne te gjitha shkencat e tua, politikem, patriotike, poetike apo linguistike ) je vetem i hallakatur i rremujshem , dhe askerkund ne asnje prej tyre nuk ndrit as si thjesht mesues gjimnazi.... jo po vjen me na ba literature ne ketu..
Tash po bahesh ma keq se i merzitshem.
I kam neveri njerezit qe vuajne nga deliri i madheshtise, pa mundur te bejne asnje gje te madherishme ne jeten e tyre.
(tek e fundit te gjithe jemi me te ri se ty, dhe po heshtim se po na meson noj gje, po ne fakt jo vetem qe nuk na meson asgje te re, po na persembrpsh edukon...)
se cpoezi shkrujme ne eshte hesapi yne e nuk do te marrim doren ty , apo nuk te japim shansin te na i redaktosh apo te na i quash poezi apo jo.... Poezia nuk eshte fat e kete fat te na e rrefesh ti si filxhanin. Per secilin prej nesh ka nje domethenie te ndryshme poezia.
Ti shkrun poezi.... po jo me te bukura se anetaret e frumit, ti shkrun poezi po kurre ma te bukura se ato librat qe ty zotrote po ti hane minjt.... ti shkrun poezi..... dhe e vetmja metafore e jotja eshte gjuha metaforike-folklorike qe perdor... dhe qe tingellon pak si e vecante , pak si e bukur, o kurre nuk e ke mjeshtrine e dikeas (me faj ose pa faj) le ma po te shkoj deri ke podrimja..... qe ti me behesh i padukshem krejt. Mos ia humb shansin vetes per te te lexuar prap....
Jam kurioze te di.... pse e ke gjithe kete mllef....?????Dhe pse me te gjithe e ne te gjithe forumet?
na lodhe o burre, na lodhe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!
Krijoni Kontakt