Pershendetje ne radhe te pare te terve
E hapa ket teme per te pare se sa shqiptare nga greqia ndodhen ne kete forume.Une personalishte jetoje ne Selanike.Kush ka qef le te shkruaj dicka flm
Me Rrespekt !!!!
Pershendetje ne radhe te pare te terve
E hapa ket teme per te pare se sa shqiptare nga greqia ndodhen ne kete forume.Une personalishte jetoje ne Selanike.Kush ka qef le te shkruaj dicka flm
Me Rrespekt !!!!
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
mirembrema.
ju uroj suksese.
Weeeeeeeee po pse ore kembe rrobi spaska ketu ne forume nga Greqija papapaapap Nejse une ketu jam ju mirpres![]()
Albi
Une kam deshire te paraqitet ndonje Came dhe Arvanit ketu ne forum, gati se hiq skam taku neper forume...
Postuar mė parė nga GL_Branch
Jane specie ne zhdukje...lol![]()
Hej ketu po flasim per shqiptaret qe jetojne ne greqi po qe jane puro shqiptar
Albi
Ja dhe nje came mes jush. Came nga ana e babit se nga ana e mamit Labe. Po po ca mixi qe jam kam dalur si shpirtPostuar mė parė nga GL_Branch
. LOL. Nejse shkruajta meqe dikush kerkoj per came dhe ketu jam. Gjithashtu shkruaj sepse kam jetuar ne Volo 10 vjet dhe skane qene pak eshte si shtepia ime e dyte. Jam dhe ndjehem dhe kurre se mohoj qe jam shqiptare/came por dhe ne greqi kam kujtime shume te mira. Keshtu qe here i am. Sot jam ne Amerike.
Antenna mos me be te filloj. Problemi me i madh qe kam me punen came etj etj eshte qe "shqiptaret" thone qe camet nuk jane shqiptar dhe "greket" thone qe camet nuk jane grek. Eshte nje problem prej shume kohesh dhe me i theksuar ne te kaluaren por prap me postin e me larte me kujtove kete problem.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga susglob : 29-12-2005 mė 16:01
Postuar mė parė nga GL_Branch
Kam plot miq ARVANITE dhe CAME orthodokse dhe kete pyetje i kam bere dhe une dmth ;
pse nuk flisni shqip? pse nuk keni maredhenie shoqerore me emigrantet shqiptare ? pse,,pse,pse????????? dhe te gjithe ata qe kam njohur me jane pergjigjur pothuajse njelloj,,, na vjen TURP nga POZITA e emigranteve shqiptare ne greqi , ne ARVANITET jemi keshtu jemi ashtu e mbajne hunden perpjete, shkurt muhabeti ne i kemi turperuar ata duke mohuar vendlindjen, duke bere pune POSHTERUESE (duke lare shtyepite e jevgjiteve me kollare) ata afrohen vetem kur shikojne ndonje person me DINJITET dhe te me besoni simpatizojne HAJDUTIN ,TRAFIKANTIN e droges, kurse ate shqiptar qe shtrin doren per lemoshe , qe shet atdheun per 5 lek e urrejne pa mase.
Ti nuk je shqiptar, perse merr pjese ne tema shqiptaresh.Postuar mė parė nga katnar
Mos vazhdo me te neperkembesh kete gjuhe qe shkruan o plehre e ketij vendi.
Dito.
Postuar mė parė nga Dito
Dito me gjithe respektin qe kam per ty do te lutesha mos te ofendoje askend,Sepse ne ket forum jemi te gjithe njesoj mos te harojme se jemi shqiptar,pa dallim feje apo krahine.Asgje personale me ty.Flm per mirkutpimin..
Albi
Krijoni Kontakt