Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 54
    *Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591

Shqiptaret e Greqise

Pershendetje ne radhe te pare te terve

E hapa ket teme per te pare se sa shqiptare nga greqia ndodhen ne kete forume.Une personalishte jetoje ne Selanike.Kush ka qef le te shkruaj dicka flm

Me Rrespekt !!!!
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-04-2005
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    1

hi

mirembrema.
    ju uroj suksese.

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Weeeeeeeee po pse ore kembe rrobi spaska ketu ne forume nga Greqija papapaapap Nejse une ketu jam ju mirpres

Albi

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Une kam deshire te paraqitet ndonje Came dhe Arvanit ketu ne forum, gati se hiq skam taku neper forume...

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar mė parė nga GL_Branch
    Une kam deshire te paraqitet ndonje Came dhe Arvanit ketu ne forum, gati se hiq skam taku neper forume...

Jane specie ne zhdukje...lol

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Hej ketu po flasim per shqiptaret qe jetojne ne greqi po qe jane puro shqiptar

Albi

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Ja dhe nje came mes jush. Came nga ana e babit se nga ana e mamit Labe. Po po ca mixi qe jam kam dalur si shpirt . LOL. Nejse shkruajta meqe dikush kerkoj per came dhe ketu jam. Gjithashtu shkruaj sepse kam jetuar ne Volo 10 vjet dhe skane qene pak eshte si shtepia ime e dyte. Jam dhe ndjehem dhe kurre se mohoj qe jam shqiptare/came por dhe ne greqi kam kujtime shume te mira. Keshtu qe here i am. Sot jam ne Amerike.

Antenna mos me be te filloj. Problemi me i madh qe kam me punen came etj etj eshte qe "shqiptaret" thone qe camet nuk jane shqiptar dhe "greket" thone qe camet nuk jane grek. Eshte nje problem prej shume kohesh dhe me i theksuar ne te kaluaren por prap me postin e me larte me kujtove kete problem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga susglob : 29-12-2005 mė 16:01

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2006
    Vendndodhja
    katun
    Postime
    31

Kam plot miq ARVANITE dhe CAME orthodokse dhe kete pyetje i kam bere dhe une dmth ;

pse nuk flisni shqip? pse nuk keni maredhenie shoqerore me emigrantet shqiptare ? pse,,pse,pse????????? dhe te gjithe ata qe kam njohur me jane pergjigjur pothuajse njelloj,,, na vjen TURP nga POZITA e emigranteve shqiptare ne greqi , ne ARVANITET jemi keshtu jemi ashtu e mbajne hunden perpjete, shkurt muhabeti ne i kemi turperuar ata duke mohuar vendlindjen, duke bere pune POSHTERUESE (duke lare shtyepite e jevgjiteve me kollare) ata afrohen vetem kur shikojne ndonje person me DINJITET dhe te me besoni simpatizojne HAJDUTIN ,TRAFIKANTIN e droges, kurse ate shqiptar qe shtrin doren per lemoshe , qe shet atdheun per 5 lek e urrejne pa mase.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga katnar
    Kam plot miq ARVANITE dhe CAME orthodokse dhe kete pyetje i kam bere dhe une dmth ;

pse nuk flisni shqip? pse nuk keni maredhenie shoqerore me emigrantet shqiptare ? pse,,pse,pse????????? dhe te gjithe ata qe kam njohur me jane pergjigjur pothuajse njelloj,,, na vjen TURP nga POZITA e emigranteve shqiptare ne greqi , ne ARVANITET jemi keshtu jemi ashtu e mbajne hunden perpjete, shkurt muhabeti ne i kemi turperuar ata duke mohuar vendlindjen, duke bere pune POSHTERUESE (duke lare shtyepite e jevgjiteve me kollare) ata afrohen vetem kur shikojne ndonje person me DINJITET dhe te me besoni simpatizojne HAJDUTIN ,TRAFIKANTIN e droges, kurse ate shqiptar qe shtrin doren per lemoshe , qe shet atdheun per 5 lek e urrejne pa mase.
    Ti nuk je shqiptar, perse merr pjese ne tema shqiptaresh.

Mos vazhdo me te neperkembesh kete gjuhe qe shkruan o plehre e ketij vendi.

Dito.

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    Ti nuk je shqiptar, perse merr pjese ne tema shqiptaresh.

Mos vazhdo me te neperkembesh kete gjuhe qe shkruan o plehre e ketij vendi.

Dito.

Dito me gjithe respektin qe kam per ty do te lutesha mos te ofendoje askend,Sepse ne ket forum jemi te gjithe njesoj mos te harojme se jemi shqiptar,pa dallim feje apo krahine.Asgje personale me ty.Flm per mirkutpimin..

Albi

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  3. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  4. A e duan shqiptarėt bashkimin kombėtar?
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 11:56
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •