lol haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaPostuar mė parė nga BarBie_GirL
i rafte bomba asaj aman
kurse mua me ka mesuar nje shok dhe sa hyra ne chat per here te pare mas nje muaji behem @ dhe nga chati u fillova dhe me forumin
Nga nje i/e njohur
Kerkim ne internet per faqe shqip
Menyre tjeter
lol haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaPostuar mė parė nga BarBie_GirL
i rafte bomba asaj aman
kurse mua me ka mesuar nje shok dhe sa hyra ne chat per here te pare mas nje muaji behem @ dhe nga chati u fillova dhe me forumin
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Me albasoulin u njoha keshtu:Kerkim ne internet per faqe shqip
Me Albasoul jam njoft per mes Chat-it , prej vitit 2002/2003 , kur kan qen ne server Amerikan.
Ne at koh mesuam te benim floode dhe vizituam edhe kanalin #Shqiperia , dhe prej asaj dite kam qen user i rregullt i Albasoul.Com dhe kanalit #Shqiperia..
Nje ashtu mos ta harroj se Nick-u CrAzY-BoY me ka qu deri tek kanali #Shqiperia
Besoj qe mjafton
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
ehh Albasoul e kam njohur qe atehere ku ka qene ne google/albasoul qe atehere e mbaja mend pastaj kaloj ne albasoul.com qe u be faqe shum shum e njohur dhe e pasur me shum info.
Nga nje kerkim ne internet per faqe shqip.
Si keni mesuar per Albasoul?
Nga Nje I Njohur...AH
me ka sjell nje shok ktu para nja 2 viteve dhe qe atehere jam i rregullt dmth vetem ktu futem![]()
M&M
une per vete kam mesuare na nje i njohure i imi per albasoulin .... pasi nuk kisha se c`fare te beja ne kohen e lire... dhe futesha ne chate![]()
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Si keni mesuar per Albasoul?
Pyetjet e Sondazhit
- Si keni mesuar per Albasoul?
- Nga nje i/e njohur
- Kerkim ne internet per faqe shqip
- Menyre tjeter
¤ Konkurenca e lirė nė internet - forumet, e bėnė tė vehtėn![]()
Neve,
PrInCiPiEl
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PrInCiPiEl : 23-05-2005 mė 01:56
Si fillim hyja ne chat me kujtohet sot edhe webmasteri e vjeter.
Me pas u njoha me forumin por jam regjistruar vone...
Me pas me pelqeu me shume forumi u regjistrova dhe ia sot jam nje vizitor i rregullt ku me pelqejne shume sherbimet si psh Muzika?? vdesss...![]()
Krijoni Kontakt