Me ALBASOUL, ende nuk jam njohur, por me FORUMIN SHQIPTAR u njoha duke kerkuar dicka ne shqip, dhe me doli rastesisht........... dhe tash jemi nje kompani shokesh te regjistruar qe vizitojme forumin kur kemi kohe!
Nga nje i/e njohur
Kerkim ne internet per faqe shqip
Menyre tjeter
Me ALBASOUL, ende nuk jam njohur, por me FORUMIN SHQIPTAR u njoha duke kerkuar dicka ne shqip, dhe me doli rastesisht........... dhe tash jemi nje kompani shokesh te regjistruar qe vizitojme forumin kur kemi kohe!
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Rastesisht kerkoja per nje faqe shqip sepse kisha shume kohe pa lexuar shqip edhe gjeta kete me beri pershtypje ndejta gjithe naten edhe lexoja postime edhe me pelqeu shume.Ndoshta nga malli sepse kisha 7 vjet pa lexuar shqip.Me erdhi per te qeshur sepse diten tjeter nuk mbaja mend faqen e forumit qe hyra edhe e kerkoja 2 ore ne google.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga YaSmiN : 04-10-2006 mė 11:47
kur doja te mesoja shqip ,dhe fillova te shkruaj pak ne shqip ,jam fut ne internet
per te gjetur dicka ne shqip,dhe ja ku jam , ne fillim nuk u regjistrova,vetem lexojaju pershendes
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Nga Chati...jam futur
Me te then te drejten ishin ata qe me futen virusin: kacaku_basket & kLaJd qe i rafte damllaja![]()
U futa te kerkoj informata ne lidhje me ekonomine por hyra ketu dhe mu duk vertet mir se mund te shprehesh mendimin tend...
lereni aman me moren ne qaf ca shoke e shoqe
Partizoni
google... gjithcka per Albania dhe fap doli edhe Albasoul..bye nga Ineda
Gjithcka e bej per vete...
Krijoni Kontakt