Djali i axhit me tregoi qe eshte ketu dhe mandej virusi i tij u perhap edhe ne mua!
Forumi eshte i mire, por po nuk arrite te kontroll veten, keq atehere
Pergezimet e mia stafit per punen e polodhur qe ben per kete forum!
Nga nje i/e njohur
Kerkim ne internet per faqe shqip
Menyre tjeter
Djali i axhit me tregoi qe eshte ketu dhe mandej virusi i tij u perhap edhe ne mua!
Forumi eshte i mire, por po nuk arrite te kontroll veten, keq atehere
Pergezimet e mia stafit per punen e polodhur qe ben per kete forum!
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
nje shok imi ishte ircop aty, dhe me tha qe ekzistonte albasoul![]()
Po Albo nuk na tregoi se si u njoh me Albasoul..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Me Albasoul-in jam njohur rastësisht aty nga vera e 1999 kur kërkoja informacione për Shqipërinë. Më pëlqeu shumë që në fillim si faqe, sidomos Forumi. Siç thanë disa këtu më sipër më është bërë edhe mua mikrob. Nuk ka ditë që të mos hyjë tek Forumi (më tepër për të lexuar, sesa për të shkruar), madje disa herë në ditë.
Faleminderit Ilirjan - Albo për këtë faqe të mrekullueshme.
"Atdheu mbi gjithēka."
Zogu I
Kerkim ne internet per faqe shqip !!!!
Une e kam mesuar nga Chati, edhe me te vertete me ka pelqyer shume ketu, ja kam kaliar mire edhe do ja kaloj akoma me mire!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
une e njoha forumin nga nje shoqe e cila eshte ktu ne forum por e kam harruar psedonimin e saj.Dhe Albasoul ne pergjithsi ehste i njohur si site
dy sy qe shpesh shikohen
heret a vone dashurohen
Sot kam hyre ne kete forum dhe si padashje. Jam ne shume forume te tjere me nicke nga me te ndryshmit, por ketej me ra rruga permes google mashine. Po kerkoja informacione mbi studentet jashte dhe me dolen disa postime te ketushmet.
Jetoje jeten, sikur cdo dite te jete dita e fundit e saj.
Krijoni Kontakt