Nuk e mbaj mend te them te drejten , por nami i albasoul-it ka qene gjithnje i ditur. E kam ditur qe ekzistonte me kohe poor vetem kohet e fundit u ndjeva morlaisht e gatitur te isha pjese e tij.![]()
Nga nje i/e njohur
Kerkim ne internet per faqe shqip
Menyre tjeter
Nuk e mbaj mend te them te drejten , por nami i albasoul-it ka qene gjithnje i ditur. E kam ditur qe ekzistonte me kohe poor vetem kohet e fundit u ndjeva morlaisht e gatitur te isha pjese e tij.![]()
Une me ane te Chatit Kam arrit ta njof![]()
B
Nga nje i/e njohur
para 2 vjet e gjysem ne nje sall internetit u njofa me serverin Irc.Albasoul.Com e me pas me foruminshqiptar !
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
nga nje i njofur i cili ka qen pjestar i stafit per rethe 5 vjet
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
nga gjyshi... me tha nje dite 'shko mor bir andej nga albasoul se ka plot gjera te mira dhe do te kenaqesh'
une isha skeptik, pastaj gjyshi u nevrikos...'po ti mire qe sje martuar akoma, po te pakten dil njehere andej se kushedi...' tha gjyshi
e mire mire i thashe une
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 24-11-2005 mė 03:38
LoL..kushoja me futi mikrobin muve,ajo me 'prezantoi' me Albasoul
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Nga dikush tjeter po te them te drejten ne fillim nuk hyja shume pastaj ja mora doren mire!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Nga shoket qe futeshin ne chat me futen ma rrasen dhe mua :P
Gerdi
nga Macho,dhe vendosa ta shoh njehere
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Kurse uen albasoul e njihja si site degjoja muzik e tjere por per forumin me ju then te drjeten me ka pas then nje shoqe qe eshte e regj dhe erdha dhe unaaaaaaa
dy sy qe shpesh shikohen
heret a vone dashurohen
Krijoni Kontakt