Close

Rezultati i Sondazhit: Si keni mesuar per Albasoul?

Votues
312. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Nga nje i/e njohur

120 38.46%
  • Kerkim ne internet per faqe shqip

142 45.51%
  • Menyre tjeter

50 16.03%
Faqja 21 prej 24 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 233
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    hahaha loooooooool
    Ne fillim Usa kujtoja se ishin shkrime te vjetra ku nuk shkruhej me. Me dilnin shkrimet ne arkive. Ashtu i lexoja per nje fare kohe. Rastesisht klikova te fjalet Forumi Shqiptar dhe mu hap forumi.
    Po ty ce mire te solli?
    Feelings change - memories don't.

Ti duhet te jesh e re ne moshe shigjeta..

Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Albasoul eshte nje faqe mjaft e frekuentuar. Ju si keni mesuar per te: Jua ka sugjeruar ndonje i njohur? Kerkim ne internet per faqe shqip? Apo ndonje menyre tjeter
    Ne kete sondazh jane , deri tani, 45-vete qe jane njohur me albasoulin , jo nga ndonje sugjerim , jo nga kerkimi ne internet por nga nje menyre tjeter..nga ajo menyra e vjeter..

..ne ato kohera kur u njoha me f/sh ka qene fillimi i albasoulit..dhe duke lexuar nje gazete shqip ne internet, ne nje cep lexoj per here te pare fjalen "albasoul",..aty albasoul reklamonte vehten..nuk jam shume i sigurte ne se ishin ditet e fundit te Dhjetor 1999..ose ditet e para Janar 2000..dhe menjehere u anetaresova .. kur une u regjistrova si anetar ne f/sh isha anetari numer 97 dhe niku im i pare ishte " gery4u2 "

..cfare e ke ate nik si kod spiunesh ?..me pyeti nje anetar i forumit me nik " brari "
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ASrock4u2 : 15-02-2011 mė 20:22
    Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ne fillim Usa kujtoja se ishin shkrime te vjetra ku nuk shkruhej me. Me dilnin shkrimet ne arkive. Ashtu i lexoja per nje fare kohe. Rastesisht klikova te fjalet Forumi Shqiptar dhe mu hap forumi.
    Po ty ce mire te solli?
    une eshte interesant dhe une si ti mia@ por nuk kerkova per jashtetokesoret por per historine tone ,cka eshte me interesant se ne ForuminShqiptar kam marre pjese te paren here dhe si forum Shqiptar, pastaj prej ketu e perjashtuan Illyrian Rex qe ma vodhi kalin (Bongon) dhe shkova pas tij ne tjeter forum, edhe atje i regjistruar jam tash,kurse ne ate forum atje gjeta nje Chocolate Diamond dhe pas asaj shkova ne tjeter forum edhe atje tash jam i regjistruar tash jam ne tre forume Shqiptare por me te njejtin nick lol

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    une eshte interesant dhe une si ti mia@ por nuk kerkova per jashtetokesoret por per historine tone ,cka eshte me interesant se ne ForuminShqiptar kam marre pjese te paren here dhe si forum Shqiptar, pastaj prej ketu e perjashtuan Illyrian Rex qe ma vodhi kalin (Bongon) dhe shkova pas tij ne tjeter forum, edhe atje i regjistruar jam tash,kurse ne ate forum atje gjeta nje Chocolate Diamond dhe pas asaj shkova ne tjeter forum edhe atje tash jam i regjistruar tash jam ne tre forume Shqiptare lol
    Do te regjistrohesh dhe ne nje tjeter?
    Feelings change - memories don't.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Do te regjistrohesh dhe ne nje tjeter?
    haha jo me
    kur jam regjistruar ketu,thojsha me vete se vetem ketu do te jem,se une nuk jam i regjistruar ne facebook apo dic tjeter vetem MSN edhe Forumishqiptarja tash jam ne tre forume a nuk mjaftojne tre

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga ASrock4u2 Lexo Postimin
    Ne kete sondazh jane , deri tani, 45-vete qe jane njohur me albasoulin , jo nga ndonje sugjerim , jo nga kerkimi ne internet por nga nje menyre tjeter..nga ajo menyra e vjeter..

..ne ato kohera kur u njoha me f/sh ka qene fillimi i albasoulit..dhe duke lexuar nje gazete shqip ne internet, ne nje cep lexoj per here te pare fjalen "albasoul",..aty albasoul reklamonte vehten..nuk jam shume i sigurte ne se ishin ditet e fundit te Dhjetor 1999..ose ditet e para Janar 2000..dhe menjehere u anetaresova .. kur une u regjistrova si anetar ne f/sh isha anetari numer 97 dhe niku im i pare ishte " gery4u2 "

..cfare e ke ate nik si kod spiunesh ?..me pyeti nje anetar i forumit me nik " brari "
    dhe kush te paska pyet pale
    Without deviation from the norm, progress is not possible

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    une eshte interesant dhe une si ti mia@ por nuk kerkova per jashtetokesoret por per historine tone ,cka eshte me interesant se ne ForuminShqiptar kam marre pjese te paren here dhe si forum Shqiptar, pastaj prej ketu e perjashtuan Illyrian Rex qe ma vodhi kalin (Bongon) dhe shkova pas tij ne tjeter forum, edhe atje i regjistruar jam tash,kurse ne ate forum atje gjeta nje Chocolate Diamond:^ lulja3 dhe pas asaj shkova ne tjeter forum edhe atje tash jam i regjistruar tash jam ne tre forume Shqiptare por me te njejtin nick lol

Jam tregu i padrejte ndaj teje. Para se t'me perjashtonin nga ky forum me kishin ftuar qe te behem moderator ne ate forumin tjeter. Ti erdhe pas meje dhe te falenderoj. Aty qendrova vetem nje muaj. Pas kthimit nga pushimi ne Finlande me kishte skadu denimi ne FSH dhe u riktheva serish ketu.

USA, arsyeja perse qendroj ne forum jane temat "ceshtja kombetare", "histori dhe arkeologji", "teori konspirative"etj...atje nuk i gjeta keto tema.

----------------------------
    Tani ne teme.
    Forumin shqiptar e gjeta rastesisht duke kerku ne internet per ato temat qe i ceka me larte. Para se te regjistrohem, rreth 6-7 muaj kam lexu nga ato tema pa nderprerje. Mund te them se ky forum me ka sherbyer shume ne aspektin e informimit.
    Pas regjistrimit e kuptova se ekzistojne edhe tema te ndryshme ku forumistet jane shume aktiv dhe fillova te shkruaj thuajse ne secilen prej tyre.

p.s. gjate leximit te temave te ndryshme kam hasur ne anetar shume te informuar shkrimet e te cileve i lexoja me nje fryme. Pas regjistrimit u zhgenjeva kur e pashe se shumica prej tyre nuk participojne me ne forum...perveq Darius, baptist, javan dhe ca te tjere.

...se e zgjata shume

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    nga nje i njohur vite me pare, e njihja vetem si emer, pastaj pas disa vitesh vendosa te regjistrohem.

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nga nje i njohur qe u ka pas futur ktu...!

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Dz vajzat e xhaxhait te cilat banojne ne Kanada,me kishin regjistruar ne vitin 2002 sepse ketu ne 2006 hyri intereneti dhe une po ne vitin 2006 mora kontaktin e pare me te.Ishte nje ndjesi e mire e cila edhe pse nuk ka me intensitetin e fillimit,perseri ndjehem mire.

Faqja 21 prej 24 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Foto nga stafi i IRC Albasoul.
    Nga angel_guy nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 09-03-2012, 21:58
  2. Lamtumire Albasoul !
    Nga ToNi-R_B-BoY nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 07-01-2011, 15:14
  3. Na bashkoi Albasoul
    Nga DENIS nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-10-2006, 15:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •