Lol sa kam qesh... kam gjet postimin tim tek kjo teme qe e kam bere ne 2003... lol Sa shpejt ikin vitet...
DUke kerku per muzike e kam gjetur![]()
Nga nje i/e njohur
Kerkim ne internet per faqe shqip
Menyre tjeter
Lol sa kam qesh... kam gjet postimin tim tek kjo teme qe e kam bere ne 2003... lol Sa shpejt ikin vitet...
DUke kerku per muzike e kam gjetur![]()
O lali... mu ske pse mpusho se spo i bej keq forumit e para e punes... e dyta te rregjistrohesh ne 2002 e te largohesh nga 2005 e te vish prap mendon se mbahen mend adresa e pasworde? Mos fol keq pa menduar situaten... Hajt se je dhe cun i mire.
me kishin cuar si virus edh sdija si ta jekja kete gje, por mir me thash te regjistrohem me qe eshte free gtfl
Nė chat atėher isha edhe anėtarė i stafit dhe arrita me e njoft edhe chatin/forumin. Kjo erdhi kur Albasoul.com si faqe ska ekzistuar por si geocities.com.
me kishte mare p/c virus edhe po kerkoja si ta regulloj hyra ne msn fola me cunin e xhajes edhe me tha hyr ne chat se kam me te be aop i thash du te regulloj p/c jo te hy ne web tjeter
atehere nese jam ne regull ihte geotic atije u regjistrova me nick _MaRiO_ pastaj u largova prap edhe u regjistrova prap ne 2004 :P pastaj u largova per nja ca kohe te gjat edhe u riktheva serish keto dy muaj
po kete radh e mbaja mend paswod:P
rrespekete per ca shok qe ketu i njof ne jet reale edhe per ca forumiste te tjera jeni te pa para
Partizoni
duke ndjeke botimet tek forumi shqiptar.klikova dhe tek ky forum dhe u lidha.me jane gjendur ne ditet me te veshtira per mua.kam pase nevoje komunikimi dhe informimi gje te cilen e kam gjete ne keto forume
Rastesisht duke kerkuar te mesoj shipen me mire.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt