Eehhhh kohe me pare duke naviguar ne internet me disa miq.Kam qene anetar me te njetin nick qe ne 2001-2002,dhe pastaj jam rikthyer ne 2007 me te njejtin nick,pas humbjes se kodit.Nejse Eshte bukur te jesh Forumist ne Albasoul.)
Nga nje i/e njohur
Kerkim ne internet per faqe shqip
Menyre tjeter
Eehhhh kohe me pare duke naviguar ne internet me disa miq.Kam qene anetar me te njetin nick qe ne 2001-2002,dhe pastaj jam rikthyer ne 2007 me te njejtin nick,pas humbjes se kodit.Nejse Eshte bukur te jesh Forumist ne Albasoul.)
ne kerkim ne faqe shqip ne intetrnet e ne fillim kam mendu qe asht faqe shum shum interesante , me kohen pash qe ka shum racista mes shqiptarve te besimeve te ndryshme.
me falmi per sinqeritetin tim po do e thom edhe nese me perjashtoni edhe njiher !!!
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
E njihja forumin shqiptar qe disa vite me parepor nuk regjistrohesha dot se ishte plot.Duke kerkuar edhe ne google me doli
![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
duke e kerkuar filmin koha e kometes
E dija si faqe po pertoja te hyja e te merresha me te...
Po ngaqe ca kalamanj fshati qe jan shokt e mi e edhe moderatore ktu,rrinin e me flisni gjith diten per te...e u rregjistrova edhe un te shifja ca behet ktej...
Really Dude... Get A Life!!!
Rastesisht, po kerkoja Forume shqiptar ne google dhe me doli AlbaSoul.
DONEC ERID FELIX,MULTUS NUMERABIS AMICOS;TEMPORA SI FUERINT NUBILA,SOLUS ERIS.
ehh shum intersante ka qen. Une ate dite kisha nje punim seminari te prof. Rufi Osmani dhe ai kerkon ne menyre te persosur te jet e punuar tema dhe une kishim nje program te nje partie politike ketu ne Maqedoni qe eshte ne pushtet dhe une kisha temen Vend me mundesi te njejta per te gjithe. Aty kishte nje pjese per pensionin me te ulet dhe kerkova ne gogle pensioni me i ulet, doli nje teme punime seminarike nga studentet e SEEU( aty ku studioj edhe une) e hapa nuk kishte qe me dha pergjigje per ate qe kerkova por me pelqejti shum dhe menjeher u regjistrova. Dhe tash gjithe qe i njoh u sugjeroj te regjistrohen.
Rrahjet e zemrės nuk janė asgjė tjetėr pos hapa qė tė ēojnė drejt njė vdekje tė sigurtė!!
ishte dite vere me shi kur pa pritmas per shqiperine ndjeva malle. Hy ne int dhe kerkoj websites shqiptare edhe kur del albasouli yn i dashur. ishte dashuri me shikim tpare.
edhe qe athere kemi shkuar mire.
Krijoni Kontakt