Kerkim ne internet per faqe shqip
Nga nje i/e njohur
Menyre tjeter
Ne fillim ne vitet 99 djali xhajes me erdhi nga usa dhe me hapi nje adrese ne msn per te komunikuar me te dhe me pas me lojra me pas duket hyre ne boten virtuale te Int dhe me pas me mesuan chatin dhe me pas fillova te frekuentoj forume te ndryshme dhe ngela tek Ky Forum qe e respektoj shume per Antaret qe ka .
Me respekt AuGuSt
Me anen e antarit ditmir zhuka gjithmon kur shkoja e takoja e shikoja ne internet dhe vetem te faqa e FSH.Une i thoja se ca ben ktu ai thoshte kot po rri une po shikoj ndo1 gje.Edhe une thash te antarsohesha dhe ja ku jam...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Rastesishte duke shfletuar ne Wikipedia pashe dikun kete forum dhe me pelqeu
Gjithe librat e vjeter dhe profetet parashikonin ardhjen e shpetimtarit tone. Thonin se atje ne qendren e Tokes do lindte nje mbret dhe mbi kasollen ku do lindte mbreti do ndriconte nje yll.
Njashtu nje dite pash nje yll te ri qe ndriconte me shume se te tjeret, morra nje kanoce me uje Nili, nje grusht orizi indian, njecik dhe sahare dhe dy bajga deveje i perziva me syte mbyllur... dhe kur hapa syte lexova mbi tryeze Betlehemi Shqiptar... morra devene e komshiut dhe u nisa per atje. Rruges gjeta dhe dy magjistare te tjere e u beme tre.
Ec e ec u lodha shume dhe i thash atyre bashkeudhetareve "a futemi ne nje internet kafe te cplodhemi pak", "posi" mu pergjigjen. Aty tek cfletoja internetin nen tymin e nargjilit gjeta nje shkrim "Forumi Shqiptar" bertita nga gezimi "e gjetem". "Jo" me thane ata miqt, "quhet Betlehemi Shqiptar" e jo "Forumi". "Or vellezer" i thash "knej nga Greqia i therrasim njerezit me mbiemer e perderisa mbiemri eshte i njejte c'rendesi ka emri?'. Nuk me degjuan dhe iken....
Por une ngula kembe dhe ndejta dhe me te pytme gjeta edhe mbretin.... e dini si e quanin?
ps: me Albasoulin nuk e mbaj mend si u njoha
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kryeplaku : 03-02-2008 mė 06:12
Nga chati doja tu baja aop edhe me than ik rregjistrohu ne forum edhe baj kerkes![]()
Jufka ime ...
Kerkim ne internet per faqe shqip me saktesisht po kerkoja muzike shqiptare ketu pastaj i gjeta te tera muzike lajme gatime shqiptare
Urime Stafit![]()
![]()
![]()
Nuk duhet vetem te vdesesh fizikisht qe te jesh "pa jete"...
Nga nje i njohur , ose me sakte nga vellai im i madh , po kerkoja muzike shqip dhe ai me sugjeroi kete faqe, pastaj i hyra vet me themel cdo brime te albasoul , dhe pse jo ja vlen vertet . Urime![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Krijoni Kontakt