Kerkim ne Internet per faqe Shqip.
Nga nje i/e njohur
Kerkim ne internet per faqe shqip
Menyre tjeter
Kerkim ne Internet per faqe Shqip.
Ai mi ai e i rafte e mira jarebi lolPostuar mė parė nga Michaela
![]()
#VamosArgentina
Duke kerkuar ne internet per materiale te ndryshme ne gjuhen Shqipe u njoha me Albasoul. Kam shume kohe qe jam vizitor i Forumit dhe se fundi edhe anetar i tij pasi me pelqeu puna e bere nga stafi dhe mirembajtja e forumit e gjithashtu dhe larmia e tij. Pastaj nga forumi njoha dhe chatin ku hyj ndonjeher ne te rralle per te kaluar kohen.
I uroj suksese te metejshme stafit dhe pune te mbare.
Imperator
Albanian Perandory
Un ne Chat Jam Futur Qe Ne 2004 nqs me mbani mend me kte nick [^^CuN_BoB^^] Dhe Per Here Te Pare Kur Mora Vop List Tek Dhoma #shqiperia aq shum jam gezuar sikur kisha mar SopFilloja u futsha Dite per dite nga 3 4 ore only kur hapa sallen e interentit te timen personale filloja te rrija rreth 8 9 ore only Perseri Kam Filluar te futem ne chat me eshte bere Smundje Chati Chati Eshte ~JETA~ LoOoL
nga thekthi..Se dija ca ashte ne fillim sa kot mu dukte po tani me eshte bo si smundje![]()
Sui generis
E kam pas dite qe kur na im vella....por thekthi me k thene qe te vij e te aktivizohem ketu.
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Tashti isha une aty te stacioni i trenit & diku me tutje ishte ky babasouli,edhe tashti shkova aty afer une,edhe i thash,ke me ndez ?Pore,thot ky
E nje kshu muhabeti,u njofa una![]()
Feel the pump √
Mua t'u them tė drejten pronari i njė net-kafeje a i punėsuari a sdi ca ishte atė sallė nė Tiranė mė mėsoi paksa pasi futesha gjithnjė nė njė flashchat tjetėr (Camfrog)![]()
Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!
Una nga motra ime :P
Krijoni Kontakt