Nga nje i njohur![]()
Nga nje i/e njohur
Kerkim ne internet per faqe shqip
Menyre tjeter
Nga debatiku (antar i vjeter)
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Kurse mua babi me drejtoi ketu, uha qe ne 2001-shin me duket. Une i thosha, "Po ik er bab se kush merret me Shqipot?" lol Prita plot 2 vjet qe me ne fund te shtypja www.albasoul.com.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
duke bere sex me te ne nje hotel ne perfundim e pyeta per emrin si e kishte dhe ku do te takohemi perseri mu pergjigj thjesht :{{ ne irc.albasoul.com }} me ke si police {FEMER} trafiku se jam me graden aop @ aty mu pergjigj dhe iku qe atehere jam bere anetare i rregullt i chatit e i sexit
njeriu kerkon pafundesine e pafundesia kerkon njeriun
Malli per Shqiperi e Shqiptare. Kerko ne internet (ky emri forumit eshte arma me e forte, qe e ben te dominoje mes forumeve te tjere shqiptare) duke lexuar ketu e aty, ndaluam ca caste ne kete forum...
Kishe lezet te lexoje 'dikur' ...lexoje postime me vlere, mendime te vyera, tema qe te terhiqnin (qofte thjeshte si lexues) te debatoje e te shprehje mendimin tend. Kishte antare...kishte kishte vallai, antare me diapazon dhe oret e kaluara ketu ja vlen te thuash qe nuk ishin ore te humbura kot. Shtyme kohen, u kenaqem dhe e beme pjese tonen e na beri pjese te vetem, ky forum! Ce do qe dhe forumi paska nje zot...
E sot...sot nuk shikon as 5% te tyre verdalle. Me e keqja eshte qe te gjithe u larguan per nje arsye...varja po he!
nje shoqe imja
Postuar mė parė nga DeuS
Dikush ka ngelur akoma,edhe sikur 5 minuta ja vlen te rikthehesh ndonjeher
Jane larguar disa qe me te vertete ishte kenaqesi ti lexoje,emri ishte garanci per shkrimet e tyre.
Ama ka pasur edhe piplla qe kur i lexoje mezi mbaje te qeshuren.
Ke te drejte plako,u kenaqem e arrin momenti per te gjithe qe te largohen.
Pushime te kendshme robo
-Une u njoha me Albasoul duke gerrmuar si puna e atij qe do gjente qenin e ngordhur
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Krejt rastesisht.Po kerkoja ne google lajmet ne shqip.Per fat te keq apo te mire,
u perballa me kete forum.
Nuk lexoja dot pa u regjistruar.U mendova gjeresisht, dhe ja ku jam.Mes jush.
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
Lexoje por nuk mund te jepje opinionin tend.Postuar mė parė nga AMERIKANJA06
Shpresoj te mos jesh penduar qe je mes nesh![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt