Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Ministri austriak: “Në Shqipëri, gratë myslimane paguhen që të ecin në rrugë të mbuluara”

Citim Postuar më parë nga Evian Lexo Postimin
    Qe ti je fundrrin pa fije respekti per bashkombasit e tu, eshte e kjart.
    Se a ti po ke respekt a, ti qe ben haptazi ne kete forum per lufte vellavrasese por edhe se ne shume postime sulmon katoliket shqiptare. Une kam respekt per secilin shqiptar qe nuk i ben dem atdheut. Shikoje ti njehere veten pastaj me shiko mua. Vallai je bere pis i madh por nuk do te te shkoje gjate sepse shqiptaret do ta shohin drejtesine e do ta dallojne nga padrejtesia.

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Për: Ministri austriak: “Në Shqipëri, gratë myslimane paguhen që të ecin në rrugë të mbuluara”

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Se a ti po ke respekt a, ti qe ben haptazi ne kete forum per lufte vellavrasese por edhe se ne shume postime sulmon katoliket shqiptare. Une kam respekt per secilin shqiptar qe nuk i ben dem atdheut. Shikoje ti njehere veten pastaj me shiko mua.
    Populli shqiptar e njeh mir etikën që propozon soji yt.

Vallai je bere pis i madh por nuk do te te shkoje gjate sepse shqiptaret do ta shohin drejtesine e do ta dallojne nga padrejtesia.
    Ti mendove qe s'dim te ta bejm bajat apo si ? Te thash, e po ta perseris, ne s'jemi te barabart qe te ndjehem te rrezikuar nga besimi katolik, prandaj gezoni dhe beni mir qe gezoni respektin maksimum, pamvaresisht pleshtave qe mundohen t'i mbyllin e t'i izolojn ne komunitarizëm ! Ju aq me pak qe jeni katolik, aq me te mire jeni !

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Populli shqiptar e njeh mir etikën që propozon soji yt.
    Ti sje me i mire se ai hoxha jordanez qe vrau nje te krishtere per karikature. Pra ka vrare nje njeri per nje vizatim qe e poston ne facebukun e tij. Andaj behu edhe ti i mencur sikur ai hoxha. I ke humbur krejt argumentet...

Une ne ate postim nuk perfshiva shqiptaret myslimane, por thash per fene, pra qe jeni 'qoke' fe, per nje kritike a vizatim te vrisni.

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ti sje me i mire se ai hoxha jordanez qe vrau nje te krishtere per karikature. Pra ka vrare nje njeri per nje vizatim qe e poston ne facebukun e tij. Andaj behu edhe ti i mencur sikur ai hoxha. I ke humbur krejt argumentet...

Une ne ate postim nuk perfshiva shqiptaret myslimane, por thash per fene, pra qe jeni 'qoke' fe, per nje kritike a vizatim te vrisni.
    Nuk jam vrasës dhe as qe do të vras oj mizore, ti s'meriton as replik e lëre më të futem ne debate te fella me ty.

Kritikës, ti vetem zerin ja ke degjuar, saqe sot beson se po ta fyesh dike me fjalen "qoke", ke perdor argumente !

Ty te duhen s'paku 2 universitete per t'debatuar me mua.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Nuk jam vrasës dhe as qe do të vras oj mizore, ,,,,,.
    Ndoshta nuk je vrases,por je ndjekes i nje profeti vrases.....kush mbeshtet vrasesin eshte fajtor gjithashtu!!
    Jarigas

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •