Mbasi nuk po mundem te jetoj aty ku dua.POR BESOJ SE NUK DO VONOJ AJO DITE.
ME MIRE VONE SE KURR.
Mbasi nuk po mundem te jetoj aty ku dua.POR BESOJ SE NUK DO VONOJ AJO DITE.
ME MIRE VONE SE KURR.
Ndryshuar për herë të fundit nga oliver55 : 27-12-2007 më 20:59
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
te jetoj vetem ne Shqiperi , por dua te kem liri levizjeje, qe shume shpejt do ta kem,,,qe te bredh gjith boten
.
Ne Shqiperi
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Nuk Kam Dëshirë Të Jetoj Diku Tjeter , Dëshirë Kam Të Vdes Aty Ku Jetoj , N'Kosovë.
Kësaj pyetje mund ti përgjigjemi vetëm nëse duam te largohemi nga vendlindja vetëm për një kohë te caktuar!
Vendi me i bukur dhe ku gjesh lumturi te përhershme është vetëm dhe vetëm vendlindja yte dhe asnjë vend tjetër në botë!
Nëse do te bëhej fjalë vetëm për disa muaj te kaloj në ndonjë vend atëherë do te zgjidhja Zvicrën, është njeri ndër shtetet me te bukura qe ka Europa dhe është njëri nder shtetet me te zhvilluara ne Europë kështu qe atje te jetosh per nje kohë te caktuar do të ishte vërtet bukur.
Sui generis
Aty ku kam lind dua te jetojnen e bab ku ti kete kurbetit
![]()
Futja kot
Hajdeni ore njeres oburra,hajde shifeni cfare eshte Shqiperia .... !
Eshte e vertete qe si vendi jot nuk ka,por me keto kushte ne te cilat ne jetojme eshte e veshtire te mbijetosh .... e jo me te besh nje jete normale,ku as kerkesat me minimale nuk plotesohen (uji,drita) lere me te tjerat.Aty ku jeni te kapten nje pune e keni e beni nje jete qe ne Shqiperi ta harronit.Problemi eshte se jeni larg familjes.Merrini dhe njerezit tuaj aty ku jetoni dhe ne Shqiperi ejani vetem per pushime.
me vjen keq qe jam pesimiste por jeta qe ketu behet eshte e felliqur dhe ne as nje drejtim nuk shifet nje drite e bardhe shprese per pak zhvillim.Cdo gje ka marre fund :'(
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ku e kisha enderr te isha po jetoj momentalisht, ku dua te vdes .. nuk me mban dheu i huaj jo ... per SHQIPERI u qan syri e zemra te gjitheve.
Nejse si cdo shqipetar edhe une dua te jetoj ne Shqiperi, por gjithmone nqs kushtet do te ma bejne te mundur jetesen atje: eshte akoma dobet ekonomija per nje jete te mire ne Shqiperi. Ne na merr malli se eshte vendi jone, por nqs pyesim ata qe jetojne atje me problemet e te perditshmes te gjithe duan te ikin nga Shqiperia nje ore e perpara.
ciaoooooooooooo!
La vita è bella...
Atje ku te ndjehesha rehat dhe mire.
Krijoni Kontakt