Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Për: REKORD: Shqiptarët në 2 vite kërkuan azil më shumë se në 3 dekada sëbashku

Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    Vdes per t'i menderosur temat. As nuk diskuton, as nuk argumenton, as nuk kundershton, por shkruan ca fraza gjysmake qe vetem ti mund t'i kuptosh..
    Benseven 11 i ka rene PIKES per shifrat.
    Ndersa Serua i ka vene vulen per bageti e bujqesi....pa industri.
    Teori ukrainase kjo,n.q-se ju nuk e dini.
    Ndryshuar për herë të fundit nga martini1984 : 06-06-2016 më 20:24 Arsyeja: gabim shifrash
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    Ministria e mbrendshme gjermane deklaroi vjet se vetem ne gjysmen e vitit 2015, ishin plot 25 mije numrat e azilanteve ne kete shtet. Shifra alarmante kur mendon se konkurojme sirianet qe emigrojne nga Isis-i dhe Asadi.

Dhe çdo numer perfaqeson nje person. Ne shtetet kryesore perendimore sot ka pak shanse te besh nje kerkese te dyte per azil, nese je refuzuar heren e pare. Madje keto numra justifikohen edhe po t'i referohesh te dhenave te sistemit TIMS.

Po per 200 mije aplikantet per llotarine amerikane, çdo themi? Me siguri Roshi i Kavajes do kete aplikuar njehere me Elvis, njehere me Ervin dhe njehere tjeter me Elvir. E keshtu me rradhe te gjithe ata qe mbajne nga 4-5 emra per te perligjur numrin total : )))
    Juve jetoni ne HENE ose ja u thone....me vjen keq!
    Ndryshuar për herë të fundit nga martini1984 : 06-06-2016 më 20:22 Arsyeja: gabim fjalori
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Citim Postuar më parë nga martini1984 Lexo Postimin
    Juve jetoni ne HENE ose ja u thone....me vjen keq!
    Edhe ne hene vjen informacioni...

Ç'te bejme per ty, qe komunikon me gjuhe UFO-sh. Abuzon nje e dy me butonin e falenderimit, kundrejt çdo lloj UFO-je tjeter si ty, qe i shkon per shtat llogjika me perrallat e Edvinit...
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •