Nese do fillonte pune BYROJA E HETIMIT. dhe do ishte e pavarur nga politika por e mbeshtetur nga FBI Amerikane, do dilnin shume te tje=re me rrende se ky.
Nese do fillonte pune BYROJA E HETIMIT. dhe do ishte e pavarur nga politika por e mbeshtetur nga FBI Amerikane, do dilnin shume te tje=re me rrende se ky.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Ndryshuar për herë të fundit nga SERAFIM DILO : 01-05-2016 më 14:28
paqen, e sjell vetem drejtsia
Po te behej Byroja nuk do kishte nevoje as per reforme ne drejtesi dhe per asgje tjeter. Do futej direkt ne pune dhe do dukej qe javen e pare se funksionionte o jo. Do kishte nje rol te percaktuar;hetim-arrestim dhe organ i pavarur si nga politika dhe edhe nga prokuroria. Byroja e hetimit mbetet akoma e vetmja rruge e mundur qe mundet te ndiqet. Te tjerat si reforma ne drejtesi a dekriminalizimi jane budalliqe per te kaluar kohen.
Serafimo nuk flet amerikani per amerikanin, pse si ne jane ata qe gajasesh kur lexon strekëmbshat tona neper wikileaks?! Bojxhiun e kemi me Uncle Samin, nuk e prekim..
Seç kam filluar te dyshoj se ky Lu-ja, do jete kinez. E filloj si amerikan, por nga frika e rrotacionit ne Amerike, s'po ndjehet me.
Gjithesesi edhe ngujimi ne vetvete e ka nje te mire: do kete mesu çifteline!
Meqe na riktheve ne shekullin e 15-te, Lu-ja del burre i mire edhe me heshtjen e tij:
"Mikut i lshohet kryet e vendit, po kje ne shpi si edhe po kje ne kuvend burrash. Porse ne kuvend nuk ka za"! (Nga te paktat rregulla te Lekes qe e kam memorizu me nji shikim)..
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Skender kete portretin e Gjergjit jemi munduar ta çjerrim me fakte.
Jam dakort me ty se te gjithe jane te perlyer, por me gjithe rrespektin tend Gjergji nuk mund te jete i pavarur kur sondazhet perpara zgjedhjeve ja ben Zaloshnja, apo propaganden e imazhit te tij ia ben Mero Baze sebashku me Muç Nanon dhe mediat pro-Rames.
Kush e njeh sadopak Shqiperine, e di qe keto "rastesi" thjeshte nuk ndodhin.
Mbase nuk eshte i vetmi politikan qe hyn me duar ne xhepa dhe behet milioner ne nje kohe te shkurter, por eshte i vetmi qe eshte shitur ne TV si i varfer, me te njejten kemishe te bardhe laje-thaje!
Sa racionale eshte ne Shqiperi, te kritikosh kryeministrin dhe nderkohe te 10-fishosh te ardhurat e nje prej bizneseve me te majme siç eshte ajo e karburanteve?! Ka dhe shume pjese te erreta Gjergji po vetem keto te miat ç'montojne gjithe pastertine e tij!
Mbase kur ka qene drejtor i policise se ndertimeve nuk do kete firmosur ndonje leje ndertimi apo do e kete prishur, mirepo ne thelb nuk eshte nje figure e paster dhe as anti-sistem. Eshte haptazi pjese e sistemit, nepermjet tyre privatizoi ne shkelje te ligjit petroliferen dhe po si rrjedhoje te lidhjeve te tij me politiken qendron i paprekur ne tregun gjigand te naftes...
Jane kaq te qarta dritehijet e tij, duhet ta pranojme!
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt