Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Për: Gjergj Bojaxhi nën hetim, transferoi 17 milion dollarë në "offshore"

Nese do fillonte pune BYROJA E HETIMIT. dhe do ishte e pavarur nga politika por e mbeshtetur nga FBI Amerikane, do dilnin shume te tje=re me rrende se ky.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Gjergj Bojaxhi, ben pjese ne te "pabindurit" politike.

Dhe si i atille, nje dite do e paguante.
    Pse keshtu o Skender,pse eshte kaq i pabindur !

Pse e fut direkt ne grupin e Shullazit ? Se del si llogjike qe Bojaxhiu komandon edhe Shullazin
    Ndryshuar për herë të fundit nga SERAFIM DILO : 01-05-2016 më 14:28

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Pse keshtu o Skender,pse eshte kaq i pabindur !

Pse e fut direkt ne grupin e Shullazit ? Se del si llogjike qe Bojaxhiu komandon edhe Shullazin
    Esht mendimi im i sinqerte.
    Nuk e njoh Gjergjin personalisht, dhe nuk me lidh asgje me te.

Por di ca gjera (nuk mund ti bej publike ktu), qe Gjergji nuk u fut ne llumin e politikaneve...

Sa per muhabet", kupola e do te vdekur Gjergjin...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Nese do fillonte pune BYROJA E HETIMIT. dhe do ishte e pavarur nga politika por e mbeshtetur nga FBI Amerikane, do dilnin shume te tje=re me rrende se ky.
    Po te behej Byroja nuk do kishte nevoje as per reforme ne drejtesi dhe per asgje tjeter. Do futej direkt ne pune dhe do dukej qe javen e pare se funksionionte o jo. Do kishte nje rol te percaktuar;hetim-arrestim dhe organ i pavarur si nga politika dhe edhe nga prokuroria. Byroja e hetimit mbetet akoma e vetmja rruge e mundur qe mundet te ndiqet. Te tjerat si reforma ne drejtesi a dekriminalizimi jane budalliqe per te kaluar kohen.

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Por di ca gjera (nuk mund ti bej publike ktu), qe Gjergji nuk u fut ne llumin e politikaneve...

Tani dhe une po flas me hamendje se nuk e di vertet se kush eshte dhe si eshte...

Por me bejn pershtypje milionat dhe sektori ku i ka bere keto miliona (ne qofte se eshte realisht e vertete) Ne nafte,pa "kobure" e pa politike nuk hap dot as nje pik shitje "vajguri".

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Pse paska dhe pashaporten amerikane Bojaxhiu ?!
    Atehere ka te drejten e fakirizimit dhe viktimizimit,me ligj. Kush ka pashaporte amerikane mund te vjedhi,kush kerkon vize amerikane nuk ka te drejte. Ne Shqiperi,se ne Amerike do di kishin hequr jo vetem prapashtesen-xhi-u por dhe bojen-ne kuptimin e "hijes",trupit.

DUKE,ai shoku jon,kreshiku Lu,ku na ka hup,pse na ka hup a eshte hupur (me kuptimin e ndejtjes,si buka) ? Me qe jemi tek kulla e stadjumit,ne çfar kulle po ngujon Lu-ja ? Se eshte po si plak bajraku qe e ka zon peng se ka rrejt me kanun.

("Fjala nuk xehet peng.Fjala ka vleren e burrnise e jo te pengut")
    Serafimo nuk flet amerikani per amerikanin, pse si ne jane ata qe gajasesh kur lexon strekëmbshat tona neper wikileaks?! Bojxhiun e kemi me Uncle Samin, nuk e prekim..

Seç kam filluar te dyshoj se ky Lu-ja, do jete kinez. E filloj si amerikan, por nga frika e rrotacionit ne Amerike, s'po ndjehet me.
    Gjithesesi edhe ngujimi ne vetvete e ka nje te mire: do kete mesu çifteline!

Meqe na riktheve ne shekullin e 15-te, Lu-ja del burre i mire edhe me heshtjen e tij:

"Mikut i lshohet kryet e vendit, po kje ne shpi si edhe po kje ne kuvend burrash. Porse ne kuvend nuk ka za"! (Nga te paktat rregulla te Lekes qe e kam memorizu me nji shikim)..
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Gjergj Bojaxhi, ben pjese ne te "pabindurit" politike.

Dhe si i atille, nje dite do e paguante.
    Skender kete portretin e Gjergjit jemi munduar ta çjerrim me fakte.
    Jam dakort me ty se te gjithe jane te perlyer, por me gjithe rrespektin tend Gjergji nuk mund te jete i pavarur kur sondazhet perpara zgjedhjeve ja ben Zaloshnja, apo propaganden e imazhit te tij ia ben Mero Baze sebashku me Muç Nanon dhe mediat pro-Rames.
    Kush e njeh sadopak Shqiperine, e di qe keto "rastesi" thjeshte nuk ndodhin.

Mbase nuk eshte i vetmi politikan qe hyn me duar ne xhepa dhe behet milioner ne nje kohe te shkurter, por eshte i vetmi qe eshte shitur ne TV si i varfer, me te njejten kemishe te bardhe laje-thaje!

Sa racionale eshte ne Shqiperi, te kritikosh kryeministrin dhe nderkohe te 10-fishosh te ardhurat e nje prej bizneseve me te majme siç eshte ajo e karburanteve?! Ka dhe shume pjese te erreta Gjergji po vetem keto te miat ç'montojne gjithe pastertine e tij!

Mbase kur ka qene drejtor i policise se ndertimeve nuk do kete firmosur ndonje leje ndertimi apo do e kete prishur, mirepo ne thelb nuk eshte nje figure e paster dhe as anti-sistem. Eshte haptazi pjese e sistemit, nepermjet tyre privatizoi ne shkelje te ligjit petroliferen dhe po si rrjedhoje te lidhjeve te tij me politiken qendron i paprekur ne tregun gjigand te naftes...

Jane kaq te qarta dritehijet e tij, duhet ta pranojme!

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    Serafimo nuk flet amerikani per amerikanin, pse si ne jane ata qe gajasesh kur lexon strekëmbshat tona neper wikileaks?! Bojxhiun e kemi me Uncle Samin, nuk e prekim..

Seç kam filluar te dyshoj se ky Lu-ja, do jete kinez. E filloj si amerikan, por nga frika e rrotacionit ne Amerike, s'po ndjehet me.
    Gjithesesi edhe ngujimi ne vetvete e ka nje te mire: do kete mesu çifteline!

Meqe na riktheve ne shekullin e 15-te, Lu-ja del burre i mire edhe me heshtjen e tij:

"Mikut i lshohet kryet e vendit, po kje ne shpi si edhe po kje ne kuvend burrash. Porse ne kuvend nuk ka za"! (Nga te paktat rregulla te Lekes qe e kam memorizu me nji shikim)..
    hahaa..Nuk eshte dhe aq mik,ka mar persiper rolin e "fisit plak".

Megjithate sipas meje po i pelqen edhe roli i mikut . Mikut i jepet duhan,kafe sheqer,raki... Po nuk i hoqe rakin Lu-s nuk ka per te dal nga ngujimi.

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

hahaa..Nuk eshte dhe aq mik,ka mar persiper rolin e "fisit plak".

Megjithate sipas meje po i pelqen edhe roli i mikut . Mikut i jepet duhan,kafe sheqer,raki... Po nuk i hoqe rakin Lu-s nuk ka per te dal nga ngujimi.
    Sero nuk ka me ngujime si ne kohen e Oso Kukes! Lu-ja eshte mbyll me noi dhome tashi, me nja 3-4 çingije siper gjunit per aheng sulltano-amerikon...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

A nuk eshte vetdemaskim kerkesa e Gjergjit qe te behet pjese e politikes nderkohe qe biznesi i tij po thyen rekordet e fitimit???
    Bojaxhiu e di qe hyrja ne politike te jep imunitet nga hetimi e prandaj po perpiqet te imitoje hajdutet paraardhes
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •