Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Mos u merzit plako se hiken dulla 2.0 vjen sala 2.0 kshu do vazhdoj 3.0 pastaj etj..Tmushme do e keni nga te dy anet eshte ai llafi kush me vjedh me shume i dihet historia politikanve shqiptar vin me xhepa bosh dalin biljonera. Kta kan hallin qe sala 2.0 te zgjidhet se kan interesa e veta.
Doni tbeni hajer , hiqini me rrenje ndryshe kjo histori do vazhdoj keni qe ne 90 qe dilshin nga qe zgjidhnji te njejtat fytyra qe nga shkollat e 50s duhet ta dini rrjedhshmerine.
Ndryshuar për herë të fundit nga HFTengineer : 28-04-2016 më 13:00
Me ne fund kemi drite ne fund te tynelit, fale edhe anetarit me ri te forumit!
Dulla dhe Saliu kane nje emerues te perbashket: njeri vdekjen biologjike, tjetri vdekjen drejtuese politike!
Fajin e ka politika ne bashkepunim me median: hedhin nje gur ne lum pas çdo deklarate te Berishes, me qellim angazhimin e budallenjve, qe s'kane munguar kurre ne Shqiperi, per ta kapur...
Duke_Of_Arberia (28-04-2016)
Driten e gjeta midis jush nuk ja solla se mos harroni te ngriheni neper mitingje.
Ndryshuar për herë të fundit nga HFTengineer : 28-04-2016 më 13:11
Ta gezosh trofeun, por nuk jemi ne periudhe mitingjesh!
Pastaj me fal per prapambetjen tende, por zgjedhjet nuk fitohen me mitingje por me thase mielli dhe kupona pantallonash. Kjo eshte risia e fundit shqiptare, azhornohu pak se paske akoma syte dhe zemren ke Dulla...
PS:Xhaxhi na ka lene, por shoqja Nexhmije eshte akoma gjalle, qe marrte nga ditet tona!
Ndryshuar për herë të fundit nga Duke_Of_Arberia : 28-04-2016 më 13:24
Vajtet nga autobuzat qe i mblidhin dhe qe i jepshin ndonje 10 ne mitingje dhe para zgjedhjeve, ne pantallona e mjell. Tani i bika qe kush e merr mbas dulles 2.0 ti bej upgrade popullit me nga nje pras per cdo vote.
Ndryshuar për herë të fundit nga HFTengineer : 28-04-2016 më 13:54
Flm serisht per iluminimin. Eshte trofeu i dyte qe fiton ne pak kohe!
Bej kujdes me prasin dhe mos e perdor per fluturim nga gezimi..
Une desha me ja dhen ju si popull qe jeni aty se e meritoni me shume se ne ktej. Vashdoni punen e mire se ne ktej u dogjem. Tju rroj partia sa malet.
Ndryshuar për herë të fundit nga HFTengineer : 28-04-2016 më 14:12
Partia te na rroje aq sa edhe shoqja Nexhmije! Nqs ke ndonje kundershtim me temen bujrum, per batuta jashte kontekstit ke gjetur nenforumin e gabuar...
Klm
Krijoni Kontakt