Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 80
    Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    me vjen keq qe ke pasur halle o mario por mos haro qe sje i vetem.nuk do te thote qe me nje fatkeqesi te heqim dore nga gjithcka dhe te mos kemi guxim te bejme hapa perpara.
    me mbahet mend qe para disa vitesh po te pyesje cdi shqiptar nqs deshte te largoheshe nga shqiperia do te te pergjigjej pa u menduar "me siguri qe po".ndersa tani jo vetem ka pe atyreve qe e kane si amerike shqiperine por ka raste qe edhe kur vijne ne amerike pendohen dhe duan te kthehen mbrapa.mendohu pak pra.mos valle kane nisur gjerat dhe po ndryshohen?
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    bro shdo njeri kudo qe te vej vitin e par do pendohet se cdo gje vitin e par eshte keq po mbas dy vitesh usa sdo te lejnjeri nese ti flet per moshen 40 e lart ke te drejt plako po per moshen 20 vjece haroje mua me vin qe para 11 vjetesh babi im me dergoj jasht edhe i rita jasht edhe ia di per flm so ai para tre vitesh hapi busines ne shqiperi tiran e mbajti tre vjet ate gje po ja qe i than o leket o fmin so ai e mbylli edhe erdhi prap mbrapsh tani ka busines ne chicago so its nice ce do shqiperin te vejper pushime o nice per me shum never ajde gjith te mirat
    Partizoni

. Maska e delisa
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Ncuk Ketu !
    Postime
    248
    Per mendimin tim kshu thone te tere qe do vij nje fare kohe dhe do kthehemi ne vendin tone e gjera te tilla si guri i rende ne vendin e vete Te pakten kshu kam degjuar nga ata qe jane mosha pak me te medha, po realiteti eshte se asnji nuk kthehet mbrapsht per te jetuar ne Shqiperi, pasi jane rregulluar dhe kane formuar nje fare jete ne USA. Do ishte njesoj sikur tja filloje nga e para dhe njehere.
    pastaj kane qene kushtet e jeteses ne shqiperi qe e kane detyruar kombin shqipetar te shperndahet neper tere cepat e botes.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Talking

/me thote delisa kthehu se do boj party gjigand per 20 vjetorin :P 27/02

Te Gjithe Jeni Te MirepRItUR
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 20-08-2005 mė 19:58

. Maska e delisa
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Ncuk Ketu !
    Postime
    248
    lol Muah kur e ke ti ne shkurt ?
    se une ne janar besoj se do jem ne shqiperi...DUUUU PIZI lol

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    /me 27/02 e 27 Shkurt ! ke te Padogana ik lexo plot ka

shqipoWA Maska e ELAA
    Anėtarėsuar
    29-05-2005
    Vendndodhja
    Seattle, WA
    Postime
    13

Shqiperia do behet, pse jo (vetem se do ca kohe...)

Citim Postuar mė parė nga Isomer937
    Zgjedhjet u bene me 3 korrik dhe sot me 18 gusht akoma nuk kane dale rezultatet zyrtare???
    O ardi cfare eshte rregulluar ne Shqiperi tranzicioni ka nja 13 a 15 vjet qe vazhdon dhe prape vazhdon te mos kete drita
    dhe prape vazhdon te mos kete uje
    dhe prape ka gropa dhe puseta ne rruge
    po te dalesh nga shtepia per ne dyqan 500 metra larg te behen kepucet me pluhur
    qe puna kryesore ne Shqiperi eshte te rrish ne klub
    qe pune te tjera vec punes te siper permendur eshte veshtire te gjesh
    qe njerez te afte qe mbarojne shkollen jashte e kane veshtire te ndihmojne vendin e tyre; duhet konvertuar diploma???
    Qe kur u ngrit diploma shqiptare mbi diplomat e Evropes Perindimore dhe te Amerikes (kuptohet qe dhe ne keto vende ka shkolla te dobeta) ?
    O ardi, patjeter qe Shqiperia do behet, por duhet te kaloje shume kohe (te pakten dhe nja 10 vjet te tjera a me shume). Edhe ne qe jemi ketu ne Amerike, pjese e ndryshimit jemi. Pse a nuk po mbahet nje pjese e mire e ekonomise shqiptare nga parate qe emigrantet u dergojne familjeve ne Shqiperi? Kjo eshte vetem nje ane, pa mare parasysh qe edhe ne ketu jemi faktor per ndryshimin e mentalitetit te shqiptareve.
    Gjithsesi, do kaluar shume kohe sa te vijne me shume nga brezi i ri ne pushtet (njerez me mendesi te re e te shkolluar). Atehere besoj do te fillojme te shohim dicka ndryshe. Nuk eshte se s'ka fare ndryshime per mire, por gjithcka do kohen e vet.
    Faktikisht une isha per zgjedhjet ne Korrik dhe nga sa me thane njerezit aty, dukej sikur ishin varferuar me shume. Nga ana tjeter pashe edhe te tjere qe rronin me mire e me shume me pak stres se ne ne Amerike. Rruget gjithe pluhur (por ama kishin vendosur semafore qe punonin).

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga ELAA
    O ardi, patjeter qe Shqiperia do behet, por duhet te kaloje shume kohe (te pakten dhe nja 10 vjet te tjera a me shume). Edhe ne qe jemi ketu ne Amerike, pjese e ndryshimit jemi. Pse a nuk po mbahet nje pjese e mire e ekonomise shqiptare nga parate qe emigrantet u dergojne familjeve ne Shqiperi? Kjo eshte vetem nje ane, pa mare parasysh qe edhe ne ketu jemi faktor per ndryshimin e mentalitetit te shqiptareve.
    Gjithsesi, do kaluar shume kohe sa te vijne me shume nga brezi i ri ne pushtet (njerez me mendesi te re e te shkolluar). Atehere besoj do te fillojme te shohim dicka ndryshe. Nuk eshte se s'ka fare ndryshime per mire, por gjithcka do kohen e vet.
    Faktikisht une isha per zgjedhjet ne Korrik dhe nga sa me thane njerezit aty, dukej sikur ishin varferuar me shume. Nga ana tjeter pashe edhe te tjere qe rronin me mire e me shume me pak stres se ne ne Amerike. Rruget gjithe pluhur (por ama kishin vendosur semafore qe punonin).
    o ela o zemer ti mir e ke po kush te degjon se kta jan shqipo te zjart
    thon shqiperi shqiperi hahah un kam pa vajt 8 vjet ne shqiperi edhe sme vete mendja po ja qe dergoj shdo muaj nga 500$ gjyshve :Pkto lek sprishen per qeverin shqiptare apo neve jemi kot edi sa ka si puna ime qe dergojn lek andej

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Postime
    5
    kush jan ato qe flasin per kurajo dhe pune,se dogjova ca qe thone qe shume vet qe duan te kthehen nuk kan bere aq shume per tu ingranuar ketu.Nese jeni shume me kurajo duhet te ktheheni dhe te ndertoni ate vend ashtu sic e enderoni,pasi po pritet prej saliut e fatosit keni ber mire qe keni ikur dhe mos u ktheni me.Nuk jam dakort dhe me ato qe thone qe je mesuar me jeten ketu,sepse nese je mesuar me jeten ketu qe eshte shume me meoderne dhe e nderlikuar mund ta besh dhe atje.Dikush thonte qe per te vlersuar jeten ketu kthehuni prapa dhe shifni begatin e ketushme:e vertet,por po te hap nje syrtar qe kam ketu pran te mbysin billat,ore e punes te dhena per kete begati te panumerta,ndersa kur bi me flejt bej llogarit nese do behem ndonje here me shpi se ndryshe vdes ne ruge.Gjithsesi gjithkush ka kushtet e veta per te vendosur per te ardhmen.dhe mos folni gjithashtu per rrenje te leshuara ketu se pse gjithkush ka rrenjet e veta ne shqiperi sa do kohe te kesh ketu

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Citim Postuar mė parė nga crazy_boy
    o ela o zemer ti mir e ke po kush te degjon se kta jan shqipo te zjart
    thon shqiperi shqiperi hahah un kam pa vajt 8 vjet ne shqiperi edhe sme vete mendja po ja qe dergoj shdo muaj nga 500$ gjyshve :Pkto lek sprishen per qeverin shqiptare apo neve jemi kot edi sa ka si puna ime qe dergojn lek andej
    lool prandaj e paske bezdi me hik e ste bika nermen.

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema tė Ngjashme

1. Gjykata zbardh vendimin: SHIK-u vrau Remzi Hoxhėn si ‘agjent serb’
    Nga ex-x nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 384
    Postimi i Fundit: 26-09-2013, 08:45
  2. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  3. Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  4. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  5. Beratasit dhe ēifutėt
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2003, 10:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •