kur jemi ne mergime mendojme shqiperine
kur jemi ne shqiperi mendojme mergimin
kur jemi ne mergime mendojme shqiperine
kur jemi ne shqiperi mendojme mergimin
per pushime po do te shkoja, por se mendoj te jetoj perseri atje, vete fakti se kur erdha ketu nuk e gjeta fushe me lule, perkundrazi shume here me te veshtire, edhe kam punuar shume edhe vazhdoj te punoj te arrij cfare kam nisur... edhe ku kam arritur keshtu qe do te ishte nje pjese e humbur e jetes sime te shkoja perseri ne shqiperi edhe te filloja nga e para, kuptohetnese do te isha ne shqiperi tani, do te kishte qene gjithcka me e lehte, do te shkoja ne universitet ne tirane, degen time, edhe nuk do te punoja. Te rinjte atje se kane konceptin e punes, apo te lekut...
Si mendoni nese une mbaroj studimet per mjekesi ketu ne USA, pas gjithe kesaj pune te kthehem ne shqiperi??!!!, po loans kush do ti paguaje lol .. so true
damn it!! me mungon shqiperia kaq shume
jo skam deshir te kthehem vetem do ishte mir qe ato njerez qe kom atje tmvishin ktuu edhe do ishte sh ok
Klejzi
Un kam deshire te ve edhe do ik kte jave do rri nja ca edhe kam qef te rri gjithmone atje.
Klejzi ic mos u kthe ti se ske ca do atje :P pin head
o njerez a e kuptoni qe shqiperia dita dites po regullohet?a keni pare ndryshimet qe kane ndodhur ne shqiperi gjate viteve te fundit?mos e shikoni veten tani qe jeni te rinj ketu ne amerike por shikoheni veten kur te jeni te ritur me femije ose te moshuar.si do ta ndjeni me mire veten ketu apo ne shqiperi?brezi yne do kete mundesine ta ndryshoje me shume shqiperine.neser pasneser shume shqiptare do kthehen dhe mentaliteti ne shqiperi ka per te ndryshuar shume.shqiperia ka shume raste dhe varjante pune dhe te krijosh nje biznesin tend eshte shume e lehte.ata qe jane te zgjuar do dine te perfitojne!pse te mos ndihmoni vendin tuaj?une per veten time do doja qe femijt e mi te lindnin e te jetonin ne shqiperi dhe jo te ishin te ndare neper amerika e greqira.jam shqiptar dhe femijet e mi do doja te quheshin gjithashtu SHQIPTARE!!!
Zgjedhjet u bene me 3 korrik dhe sot me 18 gusht akoma nuk kane dale rezultatet zyrtare???Postuar mė parė nga ardi_truss
O ardi cfare eshte rregulluar ne Shqiperi tranzicioni ka nja 13 a 15 vjet qe vazhdon dhe prape vazhdon te mos kete drita
dhe prape vazhdon te mos kete uje
dhe prape ka gropa dhe puseta ne rruge
po te dalesh nga shtepia per ne dyqan 500 metra larg te behen kepucet me pluhur
qe puna kryesore ne Shqiperi eshte te rrish ne klub
qe pune te tjera vec punes te siper permendur eshte veshtire te gjesh
qe njerez te afte qe mbarojne shkollen jashte e kane veshtire te ndihmojne vendin e tyre; duhet konvertuar diploma???
Qe kur u ngrit diploma shqiptare mbi diplomat e Evropes Perindimore dhe te Amerikes (kuptohet qe dhe ne keto vende ka shkolla te dobeta) ?
po te presim te rregullohen te gjitha gjerat vete dhe ne te jem thjesht spektatore qe jam mendimet tona nga amerika e greqira atehere asnjere ska per tu regulluar shqiperia.nuk po them qe gjendja tani ne shqiperi eshte e pershtatshme por po them qe me kalimin e kohes cdo gje do nisi te regullohet.ku ka me mire se te kesh nje jete normale ne vendin tend.tani keni nisur dhe po na krahasoni te tere shqiperine me ameriken.dihet ajo qe sjane njesoj.shqiperia do te regullohet nga shqiptaret dhe nga askush tjeter.ne qofte se jo nga brezi yne(i cili ka bere shume perpara) atehere nga femijet tane te cilet nuk do te kene te njejten kulture dhe mentalitet me shqiptarin e sotem.
Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!
hey hey hey hey te mendoheni te kthenni ne shqiperi ehste crazy ca do bej atije un te meremm me drok me ashash ose me mir te voi tjetri te me vrasi sepse ashtu i tha mendja amani ca thoni shqiperia per nje 20 vjecar nuk besoj te regullohet so ti o shoku ardi trust ti shqiptar je si jam edhe un edhe te tere ketu se un deshiroj te bej jeten time ne usa nuk dmth qe sjam shqiptar tjetra nese martohem un edhe do bej fmi ku ta coj ne balt te ri pa buk pa shkoll mos te ket mundesin te vej ne shkoll te lart c mon u crazy man un kam pa vajt ne shqiperi 4 vjet tani qe kur vajta per here te par qe kisha ik qe andej so mendimi im te kthesh ne shqiperi eshte crazy
tjetra the te hapesh buzines tend hehhe te jesh me frik se do te vi naten tjerti te rembej fmin sepse ke lek kjo o cmenduri pa uj pa drita pa rug pa edukat sepse edukata shqiptare ka ik se ka me njeri so i never do vete mbrapash te jetoj atije po prap jam shqiptar 100% edhe se kthen njeri ket gje duam sduam so te jeni mir te tere edhe elini shqiperin aty ku eshte beni qef jetoni te sotmen se o nicepara shqiperia po me shum para shqiptaret ne emigrim se skemi shtet qe na mbron :P
Partizoni
domethene sipas jush shqiperia nuk ka asnje te ardhme?te mos tregohemi fare optimiste?ta barazojme shqiperine gjithmone me nje shtet kaosi dhe terori pa te ardhme?keshtu sic flisni ju edhe afganistani do regullohet me perpara se shqiperia.une them qe shqiperia nga disa tipa si ju do vazhdoje te ece me hapa te ngadalta.nuk dua te tregohem atdhetar i flakte por thjesht te them qe cdo vend i botes ka nje shans per tu permiresuar.shqiptaret jane popull i zgjuar dhe do ta shikojne vete qe me kalimin e kohes do tu jepen shume raste per te krijuar biznese dhe per te perfituar nga shqiperia.pse vjen italiani edhe greku ne shqiperi,apo se i pelqen surati yne.jo!vjen ngaqe e shikon qe ne se kemi mendjen akoma per te perfituar nga ato cka na jep vendi yne.ne i duam ti gjejme gati te tera neper amerika.ne sduam te vrasim mendjen por thjesht krahun.ju thashe edhe njehere qe ne mos ne brezi tjeter do ta gjeje shqiperine me te avancuar dhe te afte qe te krahasohet edhe me shtete qe me perpara i shikonte me dylbi.
Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!
o plako babi im ishte ai qe kisht businez ne shqiperi per tre vjet po nja ca tipa i than o leket o fmin aman ca na thua edhe ti nuk e barazove popullin shqiptar me arab se neve jemi te zgjuar edhe ate se me ben me nena po te kthem un ne shqiperi per budalliqe se ka nevoj shqipeira u crazy ca me ka dhene mua shqiperia aman qe shdo dit vriten njerz te pa pafajshem ose perdhunojn vajzat ne shkoll te vrasin pse e shikove me sy aman mos u be si shqiptar i flaket ti ore edi sa veta qe kan qen me busines ne shqiperi edge te madh biles njo un ne chicago ik e flit me ta njehere ehde flasim shqiperia nje dit do e ari se o vendi i vogel edhe do behet shpejt jo per ty e per mua per nje brez tjeter so man lej ato gjera po secili ka mendim e ti se po te ishte aq mir shqiperia sdo ikte tere rinia shqiptare shdo vit e me shum mir neve qe jemi rit jasht ajde de po ate qe ikin ne ket dit te sotme edhe sduan te kthen me po nese si e the edhe ti nja ca tipa si ne ecen ngadal ti me nje mua qe thua nja ca tipa si un ??? mos ja fut kot plako shnet
Partizoni
Krijoni Kontakt