une do shkoj ne shqiperi kete vere...por vetem per pushime ama jo per te jetuar pergjithmon...
une do shkoj ne shqiperi kete vere...por vetem per pushime ama jo per te jetuar pergjithmon...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Kjo esht e vertet ......... un me Blondie_18 kemi vendosur te shkojm per pushime verore ne DurresPostuar mė parė nga BlondiE_18
1 love valmiri
e ke pare ne enderr mee siguri![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
nuk e di a do te kthehem ne shqiperi nje dite di vetem nje nje gje te sigurte
nuk me pelqen jeta ketu po vete e kerkuam nuk na solli njeri me zor
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Me pelqeu ajo qe tha (Mister)
Dhe une nuk mundem te jetoj dot ne Shqiperi , por me pushime me pelqen ēdo vit te shkoj , une kam gati 6 vjet ketu dhe smundem te jetoj me ne nje vend tjeter , 1 muaj rri ne Shqiperi dua te kthehem me vrape ne Belgjike , bo bo bo te iken truri po nejte me shum ne Shqiperi.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
jam kundra asaj qe thua.po i pate kushtet ne shqiperi te rrihet dhe nuk te iket me vrap.
Edhe nese i ke kushtet, nuk mund te kthehesh se koha ne Amerike na ka ndryshuar te gjitheve, pastaj edhe ketej kemi zene pak rrenje si me pune, shkolle ose femije. Shume prej shqiptareve duan te kthehen se kujtojne se do gjejne ate Shqiperi qe lane. Per mua ajo qe lashe nuk ekziston fare, dhe nuk e mendoj qe mund te rri atje me shume se nje muaj per vizite. Me te shumten me terheqin njerezit e mi, por edhe ata qe na kane ngele atje por shperndahen ne bote. Do vije nje dite kur nuk do te kesh arsye te shkosh te vizitosh Shqiperine.Postuar mė parė nga rakku
jam kundra asaj qe thua.po i pate kushtet ne shqiperi te rrihet dhe nuk te iket me vrap.
I love, I play, I hurt, I blame, but when you are with me you'll never be the same.
Une per vete do te thoja se mbas 12 vjetesh i ikur nga Shqiperia edhe pse shkoj nga 2 here ne vit nuk mund ta mendoja se nje dite do te mund te kthehesha pasi ne te gjithe jemi mesuar me te gjithe te mirat,ndrekohe qe atje akoma vjen uji me orar, ca ti them une kesaj mor vlla ? Nuk behet fjale per gjera te tjera se duhet te mbush nje Gazete pastaj.Por le te shpresojme qe sa me shpejte, per ata qe jane atje te behet me mire .... ?
Postuar mė parė nga tironsi per qef
sot mbarova shkollen te nesermen me vrap ne shqiperi do hiki
mezi po pres kur te vij ajo dit
Po ca do besh ne Shqiperi mbas shkolles o vllai tem?, ku do punosh, sa do fitosh?Apo prit Gomar te mbije bar.
[Yllbote sa kohe ke mi lal qe ke dale jashte shtetit ti ?Po qe se ke me shume se 3 vjet ta harrosh ti dhe cdo njeri tjeter se mund te kthehesh me deshire ne Shqiperi. Te kuptohemi jo se nuk e duam vendin tone se e kemi si shpirt po, per momentin, me vjen keq.Nuk behet fjala ketu se jane ndertu pallate apo jane shtru rruget e reja nuk kam asgje kundra po uji vazhdon me orar, dritat po ashtu, vende pune per te ardhe keq,ca me bo me honger pensionin e nones.Megjithese Nena ime bashke me Baben marrin shume ,te dy 78 mije leke.Desha te shtoj edhe nje gje po qe se nuk do ishim ne jashte ata do vdisnin per buke lali.
Beji yzmet Amerikes se e keni si shpirt se edhe Evropa per ne Shqiptaret eshte si ajo lavirja e vjeter qe keshtu perjashta lyhet e zhgryhet po brenda eshte e felliqur.
Te pershendes lal .
Krijoni Kontakt