Dashuroni, dashuroni dhe vetem dashuroni. Eshte ndjenja me e bukur qe mund te ndiesh. Ajo eshte arsyeja e jetes , eshte fryma e njeriut, eshte gjithckaja. Falni se do te faleni. Para nje muaji u ndava nga i dashuri, vetem per nje zenke dhe ai beri veprim te shemtuar ndaj meje. Mendova se jeta ime mbaroi. Nuk doja te shihja njeri, nuk doja te jetoja, nuk di ta shpjegoj sesa keq jam ndiere. Cfare nuk bera ta harroj dhe nuk arrita. E duaaaa e njerez, ai eshte jeta ime, nuk jetoj dot pa te.
- Hello can i talk to S.....(vellai im). O Zot ia ndieva zerin sa me kishte marre malli per te.
- He is not here. I ktheva pergjigje. Qendruam ne qetesi per pak sekonda. Dhe pastaj me kerkoi adresen se do te dergonte nje leter qe kishte shkuar ne adresen e tij per mua. I thashe ta kthente mbrabsht. Filluam te flisnim me inate ndaj njeri-tjetrit derisa i fika telefonin dy here, i thashe te mos mirrte me, por moridhe me kerkoi numrin e celularit. I thashe se e kisha hequr, ai me tha se donte vetem te me thonte dicka por nuk donte te merrte ne telefonin e shtepise. I thashe jo. Me tha se do tia jep se une do vdisja me te. I thashe jo por me ne fund ia dhashe numrin. Sa me kishte marre malli per te, sa shume qe e dua. Me mori 5 here s'e ngrita telefonin dhe me kishte lene mesazh ta mirrja me pas, pastaj e mora une. Ndieva nje butterfly ne stomakun tim ashtu sikur atehere qe e kisha pase prane, kur me shtrengonte dhe me thonte se do jetonte pa ngrene vetem te degjonte eren time te trupit.
(une )- Alo....
(ai) - Alo...
- Mos je gje ne gjume, fli.
- Jo dua te flas me ty. Me tha.
- Ja te mora cfare do, te lutem shpejt se dua te fle.
- Desha te pyesja si je me shendet dhe si po ia kalon.
- Nuk dua qe ti te dishe asgje nga jeta ime me. Gjithcka eshte shuar ate dite kur...
- Jo po....
- Kur te mora ne telefon, ti nuk u pergjigje para dy javesh, cfare do tani, vete the se nuk me doje, tani nuk te dua as une. Te urrej, nuk te bej me asgje me ty. Te kam dashur aq shume dhe ti me theve zemren ne copash. Me le...
- Une te dua- me the- nuk jetoj dot pa ty, te dy e kishim fajin. Me shaj me thuaj c'te duash vetem te lutem me ler te flas me ty. U mundova te te harroj, pro jeta ime s'ka kutpim pa ty brenda.
- Une nuk te dua me, nuk te dua me ne jten time, ti me ke vetem te vuaj, me ke vetem te qaj do bej gjithcka te jete e mundur te te harroj. Do gjej tjeter njeri po te jete e nevojshme vetem qe ty te harroj. Ti jeto me shoqerine tende, familjen tende, mua me harro, une nuk jam e jotja me.Vazhdoje jeten pa mua uroj qe te gjesh dike tjeter te te doje dhe ta duash sa te doja une ty.
- Te lutem mos..., jam shume i vetmuar pa ty.
- Jo asgje qe do thuash ti nuk do me mashtroje me.
- Une do te vij do te gjej dhe po ti te jesh e martuar, por te lutem me jep fjalen per dicka...ndaloi, filloi duke qare...Femijes se pare te lutem ngjiti emrin tim, vetem ta dish sa te dua , te me kujtosh kur une te jem ne varr, se pa ty nuk me duhet jeta. Ose ngjiti emrin qe kishim vendosur ti ngjitnin femijes tone te pare. Te lutem edhe dicka tjeter, nese ti degjon se une kam vdekur,se shtepia ime pa ty eshte vetem kater anet me derrasa, te lutem me fut brenda nje leter qe ta lexoj kur te me mungosh. Dhe kur ti te besh dashuri me tjeter njeri dije se une kam per te qene aty, sepse isha une i pari qe te preka dhe bera dashuri me ty. Do te vij si hije dhe me ty do te jem gjithmone. Te lutem mos...
- Nuk dua ti besoj me genjeshtrat e tuaja. i thashe me gjysem zeri, por ne te vertete doaj ti thoja se me kishte munguar dhe se e doja shume, por doja ta beja te vuaja aq sa me kishte bere dhe ai.
- Te lutem me jep pak kohe dhe une do vij te marr gjalle apo vdekur ne qofsha. te lutem me lejo te te marr ne telefon.
- Jo.- i thashe.
Do ta fal ???? Sigurisht qe do ta fal. Ai eshte jeta ime. Ai eshte pergjigja e lutjeve te mia, e endrrave te mia. Ai eshte zemra, shpirti, jeta, bota, dashuria, dhe fryma ime.
Prandaj dhe shkorva kete qe te them se pa dashuri nuk kalohet jeta, dhe se ne jete njeriu duhet te fali qe te falet.
E duaaaaaaaaaaaaa aq shumeeeeeeee, sa nuk e imagjinoni.
Krijoni Kontakt