Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27

Tema: Ylberėt

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Deti,

me vjen shume mire qe nderhyre personalisht me fjalet e tua ndaj asaj qe te kish shkruar guntheric.
    Eshte pergjigja me e mire!

guntheric,

uroj qe me kete shkrim te Detit te sqarohesh dhe mos te besh me interpretime te tilla, sidomos kur nuk kane baze reale.

Deshiroj gjithashtu te terheq vemendjen dhe per dicka tjeter qe i kishe shkruar maces me lart, qe e kishe sjelle ne pamje te pare si pershendetje te saj, postimi 14 qe mua m'u duk fyese, megjithese macia_blu nuk reagoi vete.

Te lutem jo me fyerje personale!

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Dita,

pas teje gjithmone ngritet pluhur... ėshtė shenjė e mirė kjo pėr ty!
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

vandal Maska e guntheric
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    pak majtas henes
    Postime
    92
    Vertet, pse ndizen kaq shpejt shqiptaret? Rreagojne menjehere pa u munduar as te kuptojne nese vertet tjetri kish qellime fyese apo jo. Kapen pas nje fjalie apo fjale dhe o burra, ne sulm. Dy fjale ndajne dhene-thote populli, dhe kjo nuk ka dale ashtu kot. Megjithese ne kete rast molla e sherrit nuk ishin dy fjale, por vec nje germe. Nuk ka fare mirekuptim midis nesh. Pra pse ndodh kjo? Pse ne nje fjali te tere na djeg vetem nje fjale, apo nje germe? Besoj se eshte shoqeria shqiptare e tille qe nese nuk tregohesh trim duke iu kundervene tjetrit te ben te ndjehesh sikur te ka humbur dinjiteti. Jemi shume praktike sidhe paksa te prapambetur shoqerisht.
    Pikerisht meqenese vandalet sillen si vandale ne nje mjedis ku askush nuk ua njeh fytyren mund ta marresh si argument qe vertet rreagimi i tyre kundra vandaleve eshte mese i drejte. Qe te shtojne dhe nje argument tjeter nenshkrojne me emrin e vertete per te treguar qe jane mese te sinqerte. Kete sinqeritet nuk po e ve ne dyshim. Ne dyshim ve vetem rreagimin tuaj Hydajet Bajri. Pikerisht meqenese nuk e njeh vandalin nuk ke te drejte te interpretosh cdo gje qe shikon te shkruar nga vandale qe vec kundeshtojne. Nese keqinterpretimi me dashje eshte gjeja me e shemtuar per ju atehere besoj se nuk keni hije humori. Dhe nese akoma nuk e keni kuptuar, ishte asgje tjeter vecse nje shaka ajo SH-ja qe shtova. Nuk besoj se pas cdo fjalie, me ane te se ciles mundohemi te percjellim humor, duhet te sqarojme se cfare duam te themi. Perderisa nuk kam asnje arsye t'ju fyej pse ndjeheni i tille?

Maces i kam thene dhe here te tjera nuse lale. Nuk ka patur asnje arsye te ndjehet e fyer sepse nuk e kam fyer. fyerje personale vandali ka marre por asnjehere nuk ka dhene. Thjesht sepse nuk i marr gjerat personalisht ne nje kohe kur te tjeret vec personalisht i marrin.
    white noise

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    guntheric,

Me pare prita te fliste Deti Bajri vete para se t'i shtoja une dy fjale.

Pse bera keshtu?

Sepse e mendoja qe vandali mund ta kishte shkruar dicka te tille me shaka, nderkohe qe isha e sigurte qe Deti nuk kishte se nga ta dinte.

Nga ta dije Deti vandal qe ti e ke zakon te flasesh keshtu dhe se nuk e quan per gje qe te besh shaka me njerezit edhe pse nuk i njeh?

Une e mesova prej nderhyrjeve te tua dhe per perdorimin e vetes se trete te numrit njejes (si Adriano Celentano tek filmi me princeshen e San Tulipit) une u sqarova plotesisht dhe ka kohe kjo gje.

Por nuk mund te pretendosh nje gje te tille nga te tjeret. Per me teper qe ti shkruan anonim, ndersa Deti Bajri ka deklaruar emrin e tij te plote. Pra nuk jeni njesoj as po ta shohesh nga kjo pozite.
    Ndaj dhe ai ka te drejte te nderhyje ne mbrojtjen e te vertetes edhe pse ti mund te thuash se gjithcka qofte edhe vetem germen e shtuar e ke bere vec per shaka.

Tani te lutem per dicka. Kete diskutim mos ta zgjasim me. C'kish per t'u thene u sqarua.

Nuk dua qe dhe kjo teme te me mbyllet me te njejtin motivacion si ajo e meparshmja e trimave.

Duke u nisur nga besimi se nuk do te vazhdosh ne lidhje me kete gje, te falenderoj per mirekuptimin.

Mirepres verejtjet e tua.

Pershendetje!

Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Postuar me pare nga Tahox

Dita,

pas teje gjithmone ngritet pluhur... ėshtė shenjė e mirė kjo pėr ty!

Falemdnerit Tahox

Pershendetje!

i/e regjistruar Maska e deti_bajri
    Anėtarėsuar
    03-05-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    224

...

Z. Vandal,

E shoh se ke te drejte, prandaj terhiqem. Ndersa per punen e nenshkrimit me emrin tim te vertet, une kete gje e kam bere qe ne krye. Nuk dua as nuk deshiroj polemika te kota, sinqerisht. Shpresoj se u kuptuam. Ne te vertet reagimi im ishte i perligjur me punen e asaj "sh"-se. Merren me mend arsyet besoj. Pra, paqe xhentellmenesh? --Sigurisht-- shpresoj te jete pergjigja prej vandalit.

Vandal, mbase shihemi ndonjehere per fytyre?
    Shtepia e vjeter

vandal Maska e guntheric
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    pak majtas henes
    Postime
    92
    "Sigurisht" paqe, por jo xhentellmenesh, nepse nuk ka vandale te tille. Pra paqe vandalesh! Megjithese nuk kishim nisur ndonje lufte qe te na duhet kjo paqe. Nejse.

Mali me malin nuk piqen-thone. Meqenese nuk jemi male i bie te piqemi dikur. Kismet deri atehere!
    white noise

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •