Close
Faqja 15 prej 21 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 209
    i/e regjistruar Maska e Akuamarini
    Anëtarësuar
    19-02-2015
    Postime
    3,223

Për: Presidenti Hashim Thaçi betohet para Parlamentit të Kosovës

Dosja e Shefave XXII: Grabovci kishte kërcënuar Jakup Krasniqin - "Ftyra" ta kanë lokë

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

apo ju shiten hiq eiiii
    valla ja thyet krejt PDK-se
    veq qa po ju bani mire me keto pergjime per punsim
    po nji fjal thot kur nuk je per tanin nuk je per askend
    edhe per ket veq qa po i bani mire PDK-se per ket bindunu
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Presidenti Hashim Thaçi ka shkuar për vizitë në Veriun e Kosovës. Ai i shoqëruar nga drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni ka vizituar pikën kufitare në Jarinje, në kufirin me Serbinë.

Autori: Lajmi.net
    Lajme, Nacionale, Politikë
    14:23, 31 August 2016

Presidenti Hashim Thaçi ka shkuar për vizitë në Veriun e Kosovës. Ai i shoqëruar nga drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni ka vizituar pikën kufitare në Jarinje, në kufirin me Serbinë.

Lajmi.net ka raportuar sot më herët ekskluzivisht për këtë vizitë. Po ashtu me presidentin ishte edhe drejtori i Doganës së Kosovës, Lulzim Rafuna.

Kjo është hera e parë që një President i vendit shkon në pjesën më veriore të vendit, në kufirin me Serbinë.

Së shpejti do të botojmë edhe deklaratat e presidentit dhe drejtorit të policisë. /Lajm.net/

thaci kufi1 thaci kufi2 thaci kufi3 thaci kufi4 thaci kufi5

Anëtarësuar
    19-02-2015
    Postime
    3,223

“Patriotët” e UÇK-së, ja si Adem Grabovci e Xhevat Bislimi flasin serbisht me njeri-tjetrin
    MË: 31 GUSHT 2016
    Xhevat Bisilimi i ish-PDK-se flet serbisht me Grabovcin
    Xhevat Bislimi, nje ish aktivisht i flakte i PDK-së, “Pronto”. Ai dëgjohet duke folur serbisht me Adem Grabovcin.

Sipas asaj që dëgjohet Xhevat Bislimi mirë ia thotë serbishtes.

Dosja e Shefave XXIV: Grabovci e quan Brovinën “idiot”
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Thaçi: Demarkacioni dhe Asociacioni, teza të shpikura për mbijetesë politike

Botapress, 31 Gusht

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka thënë se nuk ka arsye që të mos i besojë Komisionit i cili është marrë me çështjen e Demarkacionit me Malin e Zi.

“Ne kemi arritur demarkacionin me Maqedoninë. I njëjti komision ka punuar në demarkacionin me Malin e Zi dhe e kanë përfunduar punën e tyre me sukses – nuk kam arsye mos mi besu komisionit”, ka thënë Thaçi.

Në këtë drejtim ai i ka ftuar të gjithë deputetët e të gjitha partive politike, siç ka thënë që të jenë mbi interesin partiak, pasi që sipas tij nuk cenohet asnjë pëllëmbë e territorit të Kosovës.

“Diçka tjetër është realiteti aktual e diçka tjetër nostalgjia e kufijve. Pavarësia e Kosovës është shpallur në këta kufij. Tash është shpikur teza për mbijetesë e ndonjë partie politike, të ndonjë adresë të caktuar politike, siç është çështja e Demarkacionit dhe Asociacionit”, ka thënë më tej Thaçi.

Sipas Thaçit, asnjë prej njerëzve që kanë folur kundër marrëveshjes nuk kanë qenë bindës.

“Kanë folur njerëz që nuk kanë të bëjnë me këto çështje. Komisioni qeveritar janë ekspertë të pavarur, të pandikuar politikisht. Unë i besoj hartave të NATO-s, i besoj dokumenteve që e kemi shpallur pavarësinë, por jo atyre jugosllave dhe ruse”, ka thënë Thaçi në emision Rrokum Rroll të Tv Rrokum.

Anëtarësuar
    19-02-2015
    Postime
    3,223

[QUOTE=Llapi;3821189]
    Edhe veriu i "zajednices" Mitrovices eshte e shpikur!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akuamarini : 31-08-2016 më 16:11

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Presidenti i Republikës së Kosovës - Hashim Thaçi

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Hashim Thaçi

Populli ynë i dha botës një nënë të dashur për gjithë popujt. I dha një mrekulli, që me rrugën e saj fisnike ishte simbol i mirësisë dhe mishërim i vetive më të mira njerëzore.

Sot, bashkë me shenjtërimin e Nënës Terezë u shenjtërua edhe prejardhja e saj shqiptare. HTH

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Hashim Thaçi

Populli ynë i dha botës një nënë të dashur për gjithë popujt. I dha një mrekulli, që me rrugën e saj fisnike ishte simbol i mirësisë dhe mishërim i vetive më të mira njerëzore.

Sot, bashkë me shenjtërimin e Nënës Terezë u shenjtërua edhe prejardhja e saj shqiptare. HTH
    Eh mor hashim bolja,

Populli yne s'i dha botes "nënë", ndoshta i'a ke dhen nenen tende, çka nuk i dihët.

Cfar dmth, "sot u shenjtërua edhe prejardhja e saj shqiptare" ? A ka filozof qe e deshifron kete filozofi katunarqe made in broja ?

Pasi kjo i ndihmoi banoreve te Kalkutës, un propozoj qe Merkel-i te shpallet 1o fish e shenjt, ngase ndihmoi me miliona Sirian !
    Ah,... kajne problemen ! Mutter tereza ishte katolike qe punoi per llogari te vatikanit, kurse Merkeli punoi per llogarin e saj kombtare prandaj, s'bhet e shenjt !

Po kjo mrekullia e gabelve indian, si ishte ? E mori foton, e perqafoj dhe te nesermen u sherua ? ahahahahaha ooo Zot, jepju mend ketyre paganve se namin e ben ! Sidomos, ndriqoja mendjet shqiptareve, se njemend besojn se po ta hash nje fotografi, e gjen ilaqin e kancerit dhe tumorit ne kry !

Anëtarësuar
    19-02-2015
    Postime
    3,223

Cili personalitet i shqiptarëve është më i rëndësishëm, përgjigjen qytetarët

Hoshim thaqi

Faqja 15 prej 21 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •