Dosja e Shefave XIX: Intervenimi i Grabovcit për kushëriun e kreut të Administratës Tatimore
Dosja e Shefave XIX: Intervenimi i Grabovcit për kushëriun e kreut të Administratës Tatimore
Hashim Thaçi
Gusht 24 në 12:21.MD ·
Me pikëllim të thellë mësova për fatkeqësinë e rëndë natyrore që ka prekur Italinë dhe në këto çaste të vështira të gjithë ndihemi pranë popullit mik italian. Në emër të popullit të Kosovës shpreh ndjenjat më të ngrohta të solidaritetit dhe ngushëllimet më të sinqerta për të afërmit e viktimave. Po ashtu uroj shërim sa më të shpejtë për të lënduarit e shpresoj që pasojat e dëmeve të kapërcehen sa më shpejtë. HTH
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Thaçi viziton kompleksin e familjes Asllani në Rrancë të Shtimes
11:13, 25 Gusht 2016
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka vizituar kompleksin e varrezave të familjes Asllani nga fshati Rrancë i komunës së Shtimes.
Ai përmendi se institucionet e Kosovës janë duke punuar për të çuar para drejtësisë autorët e krimeve në Kosovë, njofton Klan Kosova.
Bashkë me të në vizitë ishte edhe kryearti i Shtimes, Naim Ismajli.
Ai tha se vizita e presidentit është edhe një dëshmi e përkujtimit të atyre që u flijuan.
Me 25 gusht të vitit 1998 11 anëtarë të familjes Asllani kishin mbetur të vdekur pasi që nj granatë kishte goditur traktorin në të cilin po qëndronin në mal.
Dosja e Shefave XX: Urdhri i Grabovcit - puna duhet të kryhet bindshëm
Toppkommente
Myzafer Ejupi
Myzafer Ejupi
Relativisht burgu eshte per keta ama nuk ka shtet te na.
Qaj tuperzi
Qaj tuperzi
Kta jo relativisht po konkretisht lypin ladru nanen
Qaj tuperzi
Qaj tuperzif 11 minuta
Ma mirë mei kthy shkijet. Ata bile i din njeri armiq haptazi. E këta jan ma zi se shkijet. Mjer vorri i luftetarit.
a
Dinjitet i Verete Vetdijsues Perdnrites
Dinjitet i Verete Vetdijsues Perdnrites
Popujt tjere dalin protesta e kallin e bojm shkrume, kurse ne, shkrujm komente!
Shum vende tktynve videov i nijta tu thom ambasada ambasa po spo dihet cila.
A ka naj pergjim qe i qon kta direkt nburg o vlla ?
AL -Z
6
Organizimi osht i lodht sepse nuk ka njeri qe del dhe e merr ndor ket pun sepse jan krejt nket rrjet mafije . I vetmi subjekt qė gjithmon ka ngrit zëri kunder ktyre njerzve " Komandatat e gjepit" ishte Albin Kurti dhe vetvendosja por e kot sepse Amerika dhe Evropa ka dor shum ktu nkto sende tktyre njerzve si Grabovci , Thaqi, e mafijashat tjer . Ne nga mergimi kemi ndihmu kemi dhon shum por smunem edhe punt e juaja nKosov me ardh me jau kry. Qohuni dhe kthene Kosoven nrrug qe e ka marr para se mu fundos krejt.
Shpëtojeni vatanin
ajj djjali
ajj djjalif 6
Kta venin e kan ne burg . Pik. Ky *** shteti njerzt e ***** te kti veni
Not Ur Business
Not Ur Business
Qysh bre a kerkush spo merret me kto pergjime me i burgos krejt kta muta a? Krejt jon bashkpuntor tkrimit te organizuar... krejt duhet burgosur !!
hahahahaha
plase nga inati pse ademi i ka punsue nja 4-5 veta
nuk le tem pa e shpernda te njejtin postim hahaha
ban ne paq qa me ba kryesorja njerzit po punoin
e ti shperndaje sa here te duesh
Isa dhe Hashimi këndojnë “Ko to kazhe, ko to llazhe” ju paskan hije "kapa" e bajshin gjithmone.
Teksti :Aleksander Vucic i Ivica Dacic
me gjersisht linku.
https://www.google.se/url?sa=i&rct=j...72321513702635![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Akuamarini : 26-08-2016 më 14:37
Nese deshirojne Serbija, Hysen e Hashen leti marin, Kosova ka shume Lidera, veq duhet me miratu nga kuvendi me vota edhe populli besoj qe e miraton!
Serbia u mundua me marre Skenderbeun me dihmen e "SHVABICES" Shmitit por nuk mundi me gjete dolumente, se nat kohe serbi nuk ka pas.
Karagjorgjin nuk e dojshin se gjak shqiptari, ne shek. e kaluar e ndalune o kon me regjistru emna per femije ne serbi.
MIllosheviqin nuk e doninin e dorzun ne Hage.
HYsa me Hashen ju pershtaten, veq populli i kosoves ju do edhe pse kini vjedhe, muni me ardhe prape me vizitu Kosoven, mos e haroni vedlidjen "Vendlidja thret".
Mos u benu si Rahmon Morina se ju vrasin shkit, nuk ju durojne si ne Kosove.
POPULLI I KOSOVES KRENOHET ME JU..??
LAVDI...........................
Ndryshuar për herë të fundit nga Akuamarini : 27-08-2016 më 06:29
Krijoni Kontakt