Qfare mendime keni pas largimit te Anglise a do te kemi edhe largime te tjera shteteve evropiane drejt largimit nga be.
po
jo
Qfare mendime keni pas largimit te Anglise a do te kemi edhe largime te tjera shteteve evropiane drejt largimit nga be.
Në botën e të verbërve ai me një sy osht mbret :D
A do te shperbehet nuk i dihet por shenjat jane drejt shperberjes por nje gje eshte e sigurt se ne cdo vend ekstremistet e djathte ne te gjithe evropen por forcohen dhe po marrin shume fushe,me e fresketa ishin zgjedhjet ne Austri apo francezja qe do jete kundeshtari kryesor i holland
Sa ju mbushet goja me "ekstremistet e djathte", mer jahu!! Evropa po shkaterrohet pikerisht nga majtistet, kelyshet e ideologjise komuniste, ideologji qe akoma nuk eshte deklasuar ne " menxyre" per njerezimin, e ju akoma me llogje!!!
Pffffff, cfare njerezish!!
Jarigas
SERAFIM DILO (02-07-2016)
ideologji e majte eshte UKIP ne angli qe ka kerkuar dhe realizovi referendumin,ideollgji e majte eshte ajo francezja qe kerkon referendum,
ne holland,gjermani, austri etj etj idellogji te majta jane.dhe te pelqen apo jo mendimi i tjetrit mos cfry si shume
Po ti sikur po' flisje per "estremiste" e jo per "ideollogji"!!! Je ti qe shfryn pa thene gje!!
Une kam te drejte te kritikoj cdokend qe kakaris idiotesira!!!
Jarigas
Drejt asaj rruge po shkon...
O ndryshe do te krijohet nje "super shtet" franko-gjerman.
Por qe sot per sot, po te vihet ne vote, popujt evropiane do te kerkonin te largoheshin, pasi qe Evropa ,
ky bashkim pa kuptim ( pa nje ushtri te perbashket, qeveri te perbashket, taksa te perbashketa, politike , ekonomi, mentalitet, etj.
Pra keshtu, ky eshte fundi i pashmangeshem.
Mgjs ishte nje utopi e kendeshme per evropianet, realizoi enderrat e shume popujve afro-aziateke..., ku valangat e tyre vetem sa kane nxjerre kryet...
Ketu duhet shpata e Gjergjit ti shkurtoje shtatin kesaj kuçedre, ku kryet i ka ne Bruksel e Berlin po bishtin e ka ne Pakistan e me tej............................
Pershendetje
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
jarigas (30-06-2016)
Ndryshuar për herë të fundit nga OPARI : 30-06-2016 më 14:02
Krijoni Kontakt