Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-09-2014
    Postime
    992

Për: SHBA rrisin praninë ushtarake në Europën lindore, Pentagoni: Kontrast agresionit rus

'Femijet e prape' po asgjesohen perseri nga nena e tyre Europa qe i ndoqi me flote Republikane deri ne kontinentin e ri Amerika dhe tani i hedh si te ishin 'mish per to' ne Azine e kullesave te saj. Mbase bota ka ndonje mendimtar aq te madh sa te faktoje Europen si nene te keqe dhe fajtore direkte te krizave te shteteve te medha, mbase nuk ka. Misionet e detyruara ne Azi, edhe me kthim, jane stagnuese per lojen e gjate dhe infinite te evolucionit, mbushja e ADN-ve te tyre rrugace, por shpesh edhe te pjekura dhe aventureske apo mafjoze, me hormone Azie eshte fatale per te ardhmen e kesaj dhome tjeter intrigash anglikane.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: SHBA rrisin praninë ushtarake në Europën lindore, Pentagoni: Kontrast agresionit rus

Citim Postuar më parë nga martini1984 Lexo Postimin
    Sipas fese juve duhet te jeni pro ruseve....
    Qfar GOVNE rodendan.mer COPE e LINDUR FATALISHT.
    Jo nuk jam sepse Rusia terrorizmit Islamik i eshte pergjigjur me terrorizim te civileve myslimane. Shiqo cfare bene ne Çeçeni, Rusia eshte po aq gjakatare sic jane disa myslimane sunite qe vrasin me qindra veta ne nje jave. Ne pergjithesi shtetet ortodokse terrorizmit Islamik dhe radikaleve islamike por edhe popullatave myslimane qe nuk kane patur te bejne me ekstremizem iu jane pergjigjur me gjenocid. Merr shembull Greqine (e cila ka bere gjenocid mbi çamet) Serbine ne Bosnje e Kosove, Rusine te cilet kane bere gjenocid mbi myslimanet si denim kolektiv. Nuk jam pro askujt qe praktikon strategjine e denimit kolektiv e aq me pak pro atij qe perdore terrorizmin. Ne shqiptaret e Kosoves edhe pse nuk kemi qene radikale islamike ne jemi perceptuar si te tille per te justifikuar gjenocidin qe kane dashur te bejne ndaj nesh shtetet ortodokse, ne kete rast Serbia por qe nuk u lejua nga te krishteret e vertete te perendimit. Kurre nuk do ta mbrojme pa drejtesine pa marre parasysh se ndaj kujt behet ajo.
    Askund ne besimin tone ne Zot nuk mund te thirremi qe te urrejme te tjeret pasi te krishteret nuk thirren per te bere pa drejtesi por perkundrazi, te bejme e te deklarojme drejtesine. Andaj me vjen keq zoteri ateist qe po te zgjenjej...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 17-04-2016 më 12:06

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •