Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Për: Mehdi Gurra: “Ëndrra ime është të valëvis flamurin e Islamit Brenda në Vatikan”.

Citim Postuar më parë nga Evian Lexo Postimin
    Jarigas, e shoh se ti je besimtar, dhe po ta them truq qe ta kuptosh.
    Mos, pas 100 heresh qe e kam thene se jam i krishtere, e paske kuptuar qe jam besimtar!! Boooo, sa gje e zgjuar qe qenke.....duhet ta kesh nga te qenit mysliman gjithe kete inteligjence!!
    Cfar te ngeli ty ? Vetem frustrimi, preokupimi, por po te them si pjes e popullit tim qe me dukesh, mos u mundo ta luftosh Zotin, se eshte mision i pamundur.
    Une i frustruar??! Te frustruar jane ata qe luftojne per te vene ne jete nje profeci qe zoti i tyre i rreme nuk ia ka vene ne jete dhe s'ka per ta bere kurre...e c'bene mazllemat me vendet e "shenjta" qe uka dhene zoti i tyre???Asgje....vetem cerdhe dudumash!!

Asgje hiç ! Asnje gjethe nuk bie ne toke pa lejen e Tij !
    Pse ta helmoi profetin pra???!Reflekto mazllem...

Ti qe sa kohe enderron t'i shperngulesh shqiptaret ne arabi, dhe mbetesh i pa-denueshem, por nese kete enderr vendos ta realizosh, atehere kujdes, se realiteti eshte i hidhur.
    Thua cfar te duash, kete deshire e keni, kete deshire po e shprehni, dhe nuk eshte as e para e as fyerja e fundit nga komuniteti yt.
    Mos, o fyeve mazllem dhe fillon te flasesh perçart???!
    HAjt ç'mendo ti per endrren e nje njeriu qe don te pshurrose gurin e zi te Qabes???!
    S'ka mundesi, medreseja i meson femijet qe te martohen, te shtohen e jo te mbyllen neper xhamia dhe t'i abuzojn femijet seksualisht !
    Jo, jo...abuzimet seksuale me femije ne boten islame jane te lejuara sipas shembullit te Muhamedit!!Madje jane te ligjeruara!!
    Ndersa neper medreserat, feijet shnderrohen ne duduma qe urrejne e qe jane te gatshem te vrasin e te vdesin ne rrugen e Allahut dhe Muhamedit!!Ne boten judeo-kristiane, kur zbulohen krime te tilla, denohen me force nga tere opinioni publik, mandej dergohen edhe ajtoret ne gjyq; ndersa ne boten islame keto gjera jane te mbrojtura me ligj!! Ky eshte ndryshimi ndermjet botes civile dhe botes shtazore, dudum!!

Cili ligje i mbrojti ata dhjetra mijera ne Holland ? ne France ? Ke percjell historin e ipeshkit te Marsejit ? E dinte mir se cili prift abuzonte me femije, dhe ka heshtur perderisa i penetronin te gjorit ! Sot qe jan rritur, kan formuar nje grup per t'i paditur qe te gjithe ! T'i denon ligji mir, por e keqja eshte bë, dhe me vetedije qe dmth, me autorizim te Kishës !
    Nje prift apo ipeshkv nuk perfaqeson Kishen, po ashtu si edhe nje mysliman nuk perfaqeson Islamin!! Problemi me kete menyren e "argumentimit" islamik eshte se ne boten judeo-kristiane, ne s'kemi frike te denoncojme krimet, qofshin ato edhe te kryera nga njerez te kishes, e shembulli qe vete ke sjelle deshmon per kete!! Ndersa ne boten islamike, kush ka guxim te denoncoje kleriket qe kryejne krime???! Askush!!!A e din psene???! Me pyet nese nuk e din....e ke edhe me Kuran!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-09-2014
    Postime
    992

Për: Mehdi Gurra: “Ëndrra ime është të valëvis flamurin e Islamit Brenda në Vatikan”.

...edhe tja ngulesh ne b..th Papes dhe ti vesh flaken me gjithe flamur?! Sepse jane djajte e Islamit ata qe po 'krijojne' me dhjetra pedofile prifterinj ne te gjithe boten. Keto jane rite zjarrputistesh apo qene te devotshem te fese Islame nder kohera dhe i kane sjelle fitore tronditese here pas here.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •