Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Erion Veliaj mburret me projektin e vjetër të Bashkisë, parashutisti e nxjerr bllof!!

Të dielën paradite, Erion Veliaj postoi një video në rrjetet sociale që tregonte pamje të filmuara të Tiranës gjatë hedhjes me parashutë.

“Spektakël në qiellin e Tiranës – Tirana nga lart siç nuk e keni parë kurrë! Parashutistët çekë dhe Klubi i Aeronautikës Shqiptare gjatë turit në Shqipëri, ku dhuruan spektakël ajror me parashuta mbi qiellin e Parkut të Liqenit”.

Emri:  image.jpeg

Shikime: 619

Madhësia:  88.0 KB

Veliaj e publikon këtë filmim dy javë pas ditës së verës, si një vepër të Aeronautikës Shqiptare bashkë me parashutistët çekë. Në fakt është ë gjitha një gënjeshtër e paturpshme, nga ato që jemi mësuar t’i servirë vetëm Erjon Veliaj. Ka qenë një nga djemtë që ishte pjesë e projektit, Briken Fejzullai që sqaron se xhirimi është bërë një vit më parë, në kohën kur Erjon Veliaj nuk ishte fare kryetar Bashkie.

“(diz)INFORMACION Më vjen keq Erion, por këtë spektaklin mbi qiellin e Tiranës, e kam organizuar UNË, bashkë me Roland Dorozhani, Bill Carson dhe pilotët e tjerë të Aeroclub Albania, në 14 mars të 2015, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, por kur kryetar, ishte tjetërkush. Ta them me bindje këtë, sepse kemi punuar 6 muaj për atë projekt. Edhe këtë vit prezantuam një projekt akoma më të madh e më të bukur… por Bashkisë nuk ju duk shumë “interesant”. Ps. Më shumë fat vitin tjetër!”, shkruan Fejzullai në rrjetin e tij social.

Pra Veliaj, jo thjesht mburret me një projekt me të cilin nuk ka asnjë lidhje, por edhe e ka refuzuar idenë e propozuar në Bashki.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Duke_Of_Arberia : 28-03-2016 më 07:36
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Për: Erion Veliaj mburret me projektin e vjetër të Bashkisë, parashutisti e nxjerr bllof!!

Sa mashtrues ordiner qe paska qene mor aman!

Mitomania paska prekur thelle qelizat e trurit te Eri Velit..

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Për: Erion Veliaj mburret me projektin e vjetër të Bashkisë, parashutisti e nxjerr bllof!!

Mësuesja e “Çajupit” ankohet në Bashki: Është fëmija im, Erion Veliaj hiq foton!

Postuar në 30 Mars, 2016 02:03

Jemi mësuar me fluksin e madh të postimeve në rrjetet sociale, shpesh të cilësuara si propagandë e kryetarit Veliaj. Por ndryshe nga herët kur foto e tij duke shërbyer drekë serviret si superlajm, këtë rradhë vëmendjen e ka marrë një komentuese e cila i është drejtuar Erionit, duke i kërkuar atij të heqë nga facebook-u foton e fëmijës së saj. Zonja në fjalë është Ina Kasimati e cila shkroi poshtë fotos së publikuar nga Veliaj: “Z. Erion. Ky eshte femija im. Nuk me keni marr leje per ta publikuar foton e tij ne mbremjen e ORA e Tokes, pa lejen time si prind. JU lutem hiqeni ,sa me pare”.

Por kërkesa e zonjës e cila punon si mësuese në shkollën e mesme në kryeqytet, Çajupi, duket se ka rënë në vesh të shurdhët pasi, siç shkruan sërish, Ina Kasimati është drejtuar me një ankesë zyrtare në Bashki. Fotoja në fjalë ka marrë kritika të shumta në faqen e Erion Veliajt në facebook, ku komentuesit i kërkojnë mos përdori fëmijët për të reklamuar politikat e Bashkisë.

Emri:  image.jpeg

Shikime: 280

Madhësia:  59.3 KB

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Vazhdon me bemat ky Eri Veli, duhet t'i hapim nje mini-forum vetem per karagjozlleqete e tij!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •