Pershendetje miq.doja te dija nje menyre se si mund te kalohet kufiri grek per arsye shendeti. Mamaja ime ka 2 vjet qe vuan nje semundje e quajtur melanoma (kancer lekure). Pasi beri nje seri operimesh Per tu sheruar te cilat nuk dhane rezultat sherimi doktoret na sugjeruan qe te ndiqnim metoda kurimi me ilace.por na thane qe ne shqiperi eshte e pamundur qe ti gjesh dhe nese i gjen Jane shum te kushtueshme.vendosem te shkonim ne greqi nese gjenim ilacin qe na thane se mund te kuronin semundjen.motra ime jeton ne greqi keshtu qe kerkoi ne spitale dhe gjeti nje doktoreshe qe na dha nje zgjidhje.ajo i tha motres time qe do e regjistroj mamane ne nje program kurimi te financuar nga nga nje spital i amerikes. Ky program zgjaste 1vit dhe doktoresha mbante pergjithsi per mamane time dhe ajo nuk duhet te dilte ne menyre kategorike nga athina.ajo duhet ta vizitonte cdo 1 muaj mamane qe te shikonte si shkonte kura. terapia pati shum sukses dhe ne jemi ne muajn e 9 te terapise. Mamaja ime hyri me pashaporte ne greqi kur mbaroi 3 muaj motra ime arriti ti shtynte dhe 3 muaj te tjere qe MOS te digjej pashaporta.pasi mbaruam 6 muaj pashaporta u dogj dhe ne vendosem qe mamaja te rrinte 1 vit dhe pastaj te kthehej ne shqiperi. Tani doktoresha i tha motres time qe terapia ka patur shum rezultat dhe mamaja ime mund te vije po te doje ne shqiperi por duhet te vije cdo muaj per 5 vjete te tjera. Tani nese mamaja ime kalon kufirin gjobitet se ka shkelur vizen.mua me thane se nese paguan gjoben duhet te presesh 3 muaj dhe pastaj mun te shkosh prap ne greqi.problemi eshte se mamaja ime duhet te shkoj cdo 1 muaj ne greqi per tu vizituar dhe per te mare ilacet e kurimit. Ju lutem nese ndonje njeh ndonje menyre se si mund te kalohet kufiri 3 here per 3 muaj (dhe ne menyre ilegale) do te me ndihmonte shume faleminderit