Zoti dikur me pare ka qene nje engjell shume i bardhe nga rracat qiellore te engjejve me te zgjedhur. Me kohe arriti ta kuptonte sesa superior ishte ai, mirepo mendjemadhesia e beri arrogant dhe rrugac dhe me forcen qe kishte, miqesite qe joshnin per pushtet, beri lufte dhe terrori te madhe ne Olimpin qiellor dhe shpalli Sovranin e tij Zot te padiskutueshem. Kohet kalonin, te vdekurit u harruan, te kalburit e burgjeve nuk vinin me ere dhe debatet kunder figures se tij filluan te zbeheshin. Mirepo klani i bushtrave, ajo qe i ndodh cdo te padrejti te madh hundethyerja ne zemer te femres, ate priste dhe menjehere filloi te endte rrjeten e saj, ambicjen e femres per pushtet, per te ndenjur prane fronit pa guxuar. Intriga e tyre qe e madhe dhe shume e gjate dhe nuk dihet nese Zotin e qeruan, sepse bushtrat kishin gjithe armiq, nese eshte nje kopje fallc nje klon apo nese eshte nje Zot tjeter i nje brezi tjeter engjejsh por karakteristike te ben shoqeria e hyrive tejet te bukura shume prane tij dhe organizimi i ekskursioneve per ne parajse ne thellesi absurde.