Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2014
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    14

Pėr: A jane dembela te rinjte shqiptare?

@ JuliusB

Nuk jam shume eksperte e Forumit por mendoj se ka mundesi qe te me kontaktosh direkt. Mund edhe te shperndaja ketu ndonje link apo dicka, por do dukej sikur dua me cdo kusht te regjistroj edhe mbledh njerez dhe se dua kete.
    Nese ke interes, me kontakto.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,750

Citim Postuar mė parė nga Jona's Blog Lexo Postimin
    Pershendetje,

edhe une e kuptoj fare mire se cila eshte gjithe problematika,

Une skam punuar kurre ne shtet, as nuk jam interesuar kurre, politiken se ndjek fare, pervecse kur behet fjale per taksat qe duhet te paguaj cdo vit edhe me shume.

Une politiken se konsideroj fare kur mendoj se si dhe sa para dua te fus ne portofolin tim.

Kur ngre pyetjen "a jane dembele..." mirepres edhe mendime te tjera, eshte ne forme pyetje . Pra sic edhe ju e ceket ka shume arsye pse te rinjte jane apatike, pse presin te ti nxisin te tjeret (per te mos thene shtyjne), kjo eshte ajo qe une shikoj me te rende.

Gjss, sic edhe e kam shprehur, qellimi im ka qene si te udheheq sa me shume njerez t'i dalin per zot vetes sepse mekanizmat ekzistojne.

Per te mebeshtetur kete, mora persiper qe te gjitha alternativat qe i ndaj me ndjekesit e mi ti publikoj edhe ketu, ndoshta dikush e merr iniciativen dhe i jep vetes nje mundesi.

Per mua eshte shume e rendesishme te di qe kam ndihmuar te pakten nje jete te permiresohet.

Sinqerisht ai eshte qellimi im. Te falenderoj per kohen qe moret per tu pergjigjur.

Me te mirat
    Eshte kenaqesi te pergjigjesh o te diskutosh sepse nuk ke arrogancen e mendjemadhsin "alla-shqiptarēe" qe karakterizon sot ne pergjithesi mentalitetin e punedhenesit. Ke "qytetarine" edhe ne nje fushe kompetitive siē eshte ai i marketingut.
    Kur shikon o lexon qe ka njerez qe edhe ne tregeti vendosin si princip umanitetin ai vend ka nje fije shprese se mund te behet.

Pershendetje.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Ne baze te hulumtimeve jemi te paret per ANDROID....
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Arrow Pėr: A jane dembela te rinjte shqiptare?

Citim Postuar mė parė nga martini1984 Lexo Postimin
    Ne baze te hulumtimeve jemi te paret per ANDROID....
    Dhe me ZGJEBSAT.

Mund te vertetoni te kunderten!
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Dembela ???? Mos e thente Zoti qe te jene dembela
    RInia e sotshme jane Kokrrat e dembeleve
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

6. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Vinjol pėr postimin:

martini1984 (30-03-2016)

i/e regjistruar Maska e HFTengineer
    Anėtarėsuar
    24-04-2016
    Postime
    469

Po tishin qe ishin dembela nuk shkonin as ne mergim e as punonin ne Greqi e Itali e aq larg sa ne Amerike, Australi e vendet e tjera te botes neper te gjithe llojet e puneve dhe nuk kerkonin te hiknin me mundsite e para qe ju jepen dhe te sakrifikojne leket.
    Po sipas vendit behet dhe kuvendi. Cte bejne ne Shpiri kur nuk i ofrohet pune, dhe punen e gjen vendet me mik ose para?
    Pra per nje vend pune ne Shqipri ka nja 60 veta kjo me ate popullsi qe eshte a setshe as 6 miljona veta.
    Fakti qeshifni njerzit neper kafe nuk do te thote qe jane nga qefi, trecereku i vendeve te punve sot jane me mik madje edhe vendet e punes me te ulta si pastrues neper spitale ka vajt puna qe shiten. Prandaj rrini shtremet e flisni drejt se trecerekun e shqiptarve e keni neper mergim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HFTengineer : 24-04-2016 mė 21:36

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2006
    Postime
    295

pergjigjia shkurt po

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •