Pershendetje,
edhe une e kuptoj fare mire se cila eshte gjithe problematika,
Une skam punuar kurre ne shtet, as nuk jam interesuar kurre, politiken se ndjek fare, pervecse kur behet fjale per taksat qe duhet te paguaj cdo vit edhe me shume.
Une politiken se konsideroj fare kur mendoj se si dhe sa para dua te fus ne portofolin tim.
Kur ngre pyetjen "a jane dembele..." mirepres edhe mendime te tjera, eshte ne forme pyetje

. Pra sic edhe ju e ceket ka shume arsye pse te rinjte jane apatike, pse presin te ti nxisin te tjeret (per te mos thene shtyjne), kjo eshte ajo qe une shikoj me te rende.
Gjss, sic edhe e kam shprehur, qellimi im ka qene si te udheheq sa me shume njerez t'i dalin per zot vetes sepse mekanizmat ekzistojne.
Per te mebeshtetur kete, mora persiper qe te gjitha alternativat qe i ndaj me ndjekesit e mi ti publikoj edhe ketu, ndoshta dikush e merr iniciativen dhe i jep vetes nje mundesi.
Per mua eshte shume e rendesishme te di qe kam ndihmuar te pakten nje jete te permiresohet.
Sinqerisht ai eshte qellimi im. Te falenderoj per kohen qe moret per tu pergjigjur.
Me te mirat
Krijoni Kontakt