Une per vete nuk kam degjuar gje per keto shoqatat e famshme studentore shqiptare.Di per vetem qe ekziston vetem nje zyre qe ndihmon studentet ekstrakomunitare per shume gjera nuk e di nese e ke degjuar "Bettoli".Edhe per bursat aplikohet vetem ne vit te dyte gjithmone nese ke dale idoneo tek Arstud dhe nuk ke marre burse.Di qe tani kan filluar aplikimet.
Pastaj kjo zyra qe them une ndihmon edhe per te gjetur shtepi.Nje tjeter gje qe ofron eshte edhe per te fotokopjuar tekstet universitare dhe ky eshte nje avantazh shume i madh pasi ti mund ta dish shume mire se sa kushton nje tekst ketu.
Per sa i perket gjendjes time mund te them qe eshte me e mire se e shume studenteve te tjere . Jam ne convikt dhe me provime kam ec shume mire.Pastaj une me lart te thashe qe kam edhe tim vella ketu dhe jam integruar disi tek shoqeria e tij (shqiptare te gjithe kuptohet).Me pak fjale ia kaloj mire...
Per shoqeri me italine as nuk behet llaf sepse jane shume racista.Imagjino kur jan racista per italianet e jugut imagjino pak per shqipertaret qe nuk duan ti shohin me sy ... Per mua kjo ka qene gjeja me e keqe qe kam hasur per te tjerat mund te them qe jam shume mire ...
Pershendetje Merita BOLOGNA
Krijoni Kontakt