Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 156
    Gjithmon Tirons Maska e Tironci
    Anėtarėsuar
    29-03-2003
    Vendndodhja
    ke Sofra Tironce...tu bo qejf :-)
    Postime
    67
    ke marre te gjitha provimet...dhe me ate mesatare???????????!!!!
    nuk eshte e mundur qe nuk ta kane dhe bursen...
    kam njoftur te tjere qe kane dhene me shume se gjysmat dhe e kane fituar...
    pastaj qe te studiosh ne nje Universitet me emer...duhet ti pranosh edhe ca sakrifica...
    me vika keq qe nuk e paske marre...
    kot me te pyt ēa studion???

P.S...me 200 euro mund te gjesh shume mire nje dhome teke...

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    tironci me sa shikoj vella te paska marre koka ere sepse dihet boterisht qe bologna eshte nje qytet ku studenti e ka te veshtire te jetoje me forcat e veta.
    eshte nje nga universitet me te mira ne europe kete e dime shume mire por eshte qyteti ose jeta shume e shtrenjte qe ste le me ngrit koken.

mgjth suksese ne shkolle se edhe buke me krype te hani per 5 vjet do e marojme shkollen qe te behemi dikushi ne jete.
    dhe nje here urime te sinqerta nga une

Anėtarėsuar
    29-03-2003
    Vendndodhja
    Postime
    67
    o Kacak...robi qe ne fillim kur ka menduar cilin qytet te zgjedhi( po flasim per italine) i ka marre parasysh qe te gjitha gjerat
    nqse nuk i pelqen iken dhe rregjistrohet ne nje universitet tjeter...
    , qe eshte qytet i shtrenjte dihet...por edhe torino nuk eshte noi qytet i lire...
    pastaj po deshe noi qytet te lire...pse nuk u rregjistrove ne universitetin e Palermos...?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironci : 05-05-2003 mė 11:49

Rrofte Shqiperia! Maska e E1m9m8m2A
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    45
    HI te gjitheve !

E kan marre por jo ne Bologna!Une tani kam shprese ta marr kete vit e kam fjalen ... ket keshtu jan kriteret ! Me 200 euro ketu ka shkuar nje posto letto ne qytet .... ne provinc edhe mund ta gjesh.Por nuk dua sepse konviktin e kam ne qender dhe afer me shkollen keshtu qe .....

Merita

Une studioj per Ekonomi.
    Do as you wuold be done by!

Anėtarėsuar
    29-03-2003
    Vendndodhja
    Postime
    67
    o Merita ke te drejte qe tani me 200 euro nuk e gjen nje dhome teke...po amon nje vend ne dhome dyshe edhe e gjen me 170-180 euro ne muaj...
    Pastaj per cilin konvikt e ke fjalen...ate ke piazza verdi ke via zamboni???
    me sa di une te tjeret nuk jane ne qender...
    studioke ekonomi si puna ime...ca kursi je...?

Ja kalofsh mire...
    Tironci

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-04-2003
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    33
    Pershendetje te gjitheve

Djali ne fillin pyeste,sa nga ju punojne pervecse studjojne???
    Po keta .... sa e marin vesht qe je shqiptare,te percjellin me nje :- do tju njoftojme vete, dhe eshte e kote qe te presim se dihet qe nuk do te marrin kurre.
    Edhe ne Shqiperi nuk eshte mire,por te pakten atje nuk te perbuzin per ate cfar je.
    E se harrova,kam shume inat edhe shqiptaret qe e kane per turp te thone qe jane Shqiptare..
    "Me mire nje fund i dhimbshem,
    se nje dhimbje pa fund"
    "Me lodhi mundimi ne shpirt tere jeten,
    te them lakuriq te verteten
    po asnjehere nuk munda ta them dot,
    se qenka zuske kjo bote"

i/e larguar Maska e ermal80
    Anėtarėsuar
    24-11-2002
    Vendndodhja
    forumi shqiptar
    Postime
    304
    si nuk te merr njeri ne pune moj goce ..........ketu ne bologna nuk eshte veshtire fare sidomos per gocat dhe perbuzjet nuk para njihen......... ketu eshte vetem cike keq per te gjetur shtepi
    kur te te perbuzin se cfare dhe nga je provo dhe ngriju gishtin e mezit te dores se djathte (eshte nje pergjigje e bukur ).
    harrova ......dhe une i kam shume inat ata qe mohojne vendin e tyre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-04-2003
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    33
    Rrofsh per keshillen...
    Ne Bologna kam qene disa here, eshte e vertete qe njerezit nuk jane shume racista si ketu ku jam une (edhe profesoret),nejse, me behet qejfi qe ju nuk e ndjeni kete gje.Edhe une do te kisha deshire mos ti jepja rendesi,por mjafton te dalesh ne rruge,te flasesh Shqip dhe te degjosh komentet qe behen prapa teje......,mjafton ti shikosh ne sy,ku nuk ka gje tjeter vetem perbuzje,mjafton kaq per te te prishur diten.........
    "Me mire nje fund i dhimbshem,
    se nje dhimbje pa fund"
    "Me lodhi mundimi ne shpirt tere jeten,
    te them lakuriq te verteten
    po asnjehere nuk munda ta them dot,
    se qenka zuske kjo bote"

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272
    Tani me thene te drejten kta Padovanet e m... jane vete personifikimi i fjales racizem po edhe ti "e_keqe" mos e mer me kaq pesimizem jeten ketu.
    Te gjithe i kemi bere pyetje vetes per qendrimin tone ketu duke vene ne peshore ato qe na ofron ky vend ne krahasim me ato ēna ofron vendi yne,dhe pergjigja e thjeshte e kesaj pyetje : "Jemi akoma kėtu"
    Ėshtė e vėrtetė qė te gjesh pune kėtu eshte mjaft e veshtire sidomos per ne te huajt (mos kujto se dhe per Italianet eshte shume e lehte ),por ama nuk eshte e pamundur.
    Mere jeten me pak me shume optimizem dhe nje gje qe eshte mjaft e rendesishme ti vesh te gjith forcat asaj dege qe ke zgjedhur te studiosh .
    Mos u demoralizo nga ato ēfare mund te degjosh nga te tjeret(te dish si me kane vajtur punet mua ketu tmerrohesh).ēdo njeri ka kismetin e tij.
    Hajt pra miq mos e lini veten tu shkoje dem jeta ktu e mos ju beni qefin atyre plehrave qe duan te na shohin me keq.
    Ermalo e ke thene mire vlla.Un per vete ne te tilla raste i perdor te dyja duart dhe i jap edhe ze mendimit tim
    Ju pershendes te gjitheve duke ju uruar suksese kudo ku jeni.
    PS: Per studentat ne Padova.
    Ishallah po ju japin ato bursa se kan i jete te tere qe ju thone sot e neser .
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Pershendetje te gjitheve!
    Edhe une studioj ne BO per Arch...dhe do doja te thoja diēka per punen e shtepise.Fillova te kerkoj nje "postoletto"me qera qe nga fillimi i shkurtit.Pashe pothuaj nja 40-50 raste te mira por kur merrnin vesh qe isha shqiptar menjehere ndryshonin sjellje,thonin qe do t'ju njoftojme etj..Prit nje dite prit dy..nuk behej njeri i gjalle,dhe kur une i telefonoja me shume per inat fillonin me "scusa ma..."gjenin lloj.lloj rrenash.Per fatin tim qelloi nje person nga Taranto,i cili pranoi.Pra do te thoja qe nje problem eshte te kesh leke,nje tjeter eshte te gjesh shtepi!!
    Por pavaresisht nga keto sjellje te disave ka dhe shume te tjere qe sillen shume mire me ne!psh mua me ka ndodhur qe ne provimin e matematikes me goje,pa thene asnje fjale profesori me dha 18/30 qe nuk e meritoja!
    Pershendes te gjithe studentat e BO . GONI
    believe in freedom
    in love and fortune
    and all we need
    is a peace of heaven
    we all need love
    freedooooom!!

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  4. Letersia Shqiptare
    Nga new-man nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •