Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 1
    i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

Ines Muçostepa, mikesha e fshehtë e Edi Ramës që e shoqëron në udhëtimet jashtë vendit

Zbulohet mikesha e kryeministrit Edi Rama. Ines Muçostepa një vajzë intelektuale dhe nga familjet më të njohura në qarqet politike dhe shtetërore mësohet se është nga njerëzit më të afërt të kryeministrit Edi Rama. Zonjushë Muçostepa s’ka lidhje as me qeverinë dhe as me partinë por kjo nuk e ka penguar të udhëtoj së bashku me Ramën jashtë Shqipërisë. Inesi është vajzë e shkëlqyer e njohur në çdo ambjent në kryeqytet. Ines Muçostepa ka udhëtur në izrael me Kryeministrin Rama dhe disa udhëtime të tjera. Prezenca e Inesit në disa udhëtime dhe fotot e saja romantike të fshira më pas nga rrjetet sociale janë tejet të dyshimta. Ata kanë qëndruar në të njëtat hotele dhe i gjithë delegacioni është habitur duke marrë parasysh se Inesi s’përfaqëson asgjë por është thjesht e punësuar në një kompani telefonike italiane me qendër në Tiranë. Mbetet për tu parë se çdo përfaqësojë kjo mikeshë e kryeministrit në të ardhmen.

opozita.com
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •