Cfar mendoni per Deshmitaret e Jehovait?
Cfar mendoni per Deshmitaret e Jehovait?
¿~*¤(K)(L) §wëèt Îññô¢êñt Åñgêl (F)(K)¤*~?
Jane shume cool........
jo per gje po ben me shume figure apo jo ??![]()
![]()
![]()
une mendoj se besojne pa e futur llogjiken ne pune kur thojne jezusi eshte Zot i shqetesojen te tjeret duke ikur dere me dere.dhe jane njerez te urte.
Pershendetje deshmitar veq desha te ju tregoj se Zoti nuk ka nevoj per deshmitar se ka argumente te shumta tjera dhe te pa kufishme per ekzistimin e Zotit dhe se Zoti as nuk ka djale dhe eshte i pa nevojshem per keto gjera . Kuptoni
Ke frike Allahun
diten e shtune me kane ZGJUAR heret ne mengjes duke trokitur ne dere, kujto tash cfare mendimi kam mbi ta!
Flm
albanish by nature
qe deshmimtaret e Jehovait nuk shkojne kurre per te ungjillizuar ne nje vend nese ne fillim nuk eshte i liri dhe i ungjillizuar nga te krishteret?
Nuk ka deshmimtare te jehovait ne vendet ku eshte e ndaluar leximi i Bibles por te krishtere ka plote qe Ungjillizojne fshehurazi.
Kane dale vetem per te sulmuar vendet qe jane te Ungjillizuara nga te krishteret(per te bere trazire dhe per te hedhur egjer nder grure).
me respekt i krishteri!!!!
Tani pra keto tri gjera mbeten:
Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
Por me e madhja nga keto eshte
DASHURIA
Zoti ju bekofte te gjitheve
Më pëlqen përgjigjja e juaj!...Postuar më parë nga gazi_21
kam njohur personalisht ne universitet disa Deshmimtare te Jehovait...
jane njerez aspak tolerante, kane bere kliken e tyre ne te cilen nqs. futesh nuk del dot...
permendimin tim jane nje sekt fetar nga te cilit njerezit me mend duhet te ruhen dhe mos te perzihen...
gjithashtu vishen ne menyre qesharake (ose sikur do vene ne dasem ose ne varrim)
When in Doubt, Act Stupid!
Jane njerez kot fare. Jane shume te bezdisshem, po te vune perpara, ske se si ju ik. Ceshte me qesharake ata e dijne se si duket Zoti. Po ta shikoni biblen e tyre te ilustruar, Zoti eshte i pikturuar si babadimri dmth plak i bardhe me mjeker te bardhe. Obobobo. Feja kaure eshte shum qesharake por keta jehovenjte ja nxjerin fundin.
Krijoni Kontakt