Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Për: E-konfirmuar: Gjoba ndaj PD-se, Erion Veliaj ka falsifikuar firmen e inspektorit te Bashkise!

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Me tendera e konçesione eshte bo çdo gjo ! Edhe fiqt e Veliajt nuk i shet dot mo pa konçesion.

Jam kurioz ta di,se çfare rruge ndiqet....E ka derguar policia ne laborator o policia ja dergon prokurorise dhe prokuroria e dergon ne laboratorin e kriminalistikes. O direkt PD ne laboratorin e qytetarit dixhital ?
    Nuk ka rendesi kanalizimi i metejshem, sepse edhe nese prokuroria ne nje situate te ndryshme konjukturiale do e dergonte dosjen per hetim, gjykata do e bente te zezen te bardhe..

PS: Ka bo leke t'modh me fiqte djali i botes, nuk e gjykojme dot kollaj!
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,750

Për: E-konfirmuar: Gjoba ndaj PD-se, Erion Veliaj ka falsifikuar firmen e inspektorit te Bashkise!

Po pra kete te kishin shkruar te paren;prokuroria. Eshte prokuroria qe e vendos,apo kur shkruhet; ekspertet e laboratoreve te kriminalistikes eshte me serioze...per popolo

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,750

Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    Nuk ka rendesi kanalizimi i metejshem, sepse edhe nese prokuroria ne nje situate te ndryshme konjukturiale do e dergonte dosjen per hetim, gjykata do e bente te zezen te bardhe..

PS: Ka bo leke t'modh me fiqte djali i botes, nuk e gjykojme dot kollaj!
    Si nuk ka rendesi ? Pa prokurorin lajmi o fakti nuk vlen,edhe sikur te jete i vertete.

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Si nuk ka rendesi ? Pa prokurorin lajmi o fakti nuk vlen,edhe sikur te jete i vertete.
    Prokuroria eshte kthyer nder institucionet me pavlere ne vend!

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,750

Prokuroria eshte kthyer nder institucionet me pavlere ne vend!
    Eshte si eshte prokuroria,nje lajm i tille nuk ka vlere po nuk u shpall nga prokuroria. Mbetet lajm i qytetarit dixhital nga gjiri i ... Liqenit.

Neser,te del nje ekspertize tjeter qe thote te kunderten.

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Prokuroria e Llalles edhe nese e ka derguar per ndjekje penale firmen e fikut Veliaj, kete nuk e di, prape eshte i pabesueshem nga te gjitha palet...

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,750

Prokuroria e Llalles edhe nese e ka derguar per ndjekje penale firmen e fikut Veliaj, kete nuk e di, prape eshte i pabesueshem nga te gjitha palet...
    E kuptoj qe jetojme ne periudhen e konçesionit dhe te qytetarit dixhital,por nuk ka si ta dergoje per ndjekje penale prokuroria kur vet prokuroria nuk ka vertetuar faktin,o te pakten ne kete rast nuk e ka shpallur si te vertetuar

Si ta dergoje per ndjekje penale,per fallsifikimin e firmes,kur asgje nuk eshte zyrtarizuar.

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

E kuptoj qe jetojme ne periudhen e konçesionit dhe te qytetarit dixhital,por nuk ka si ta dergoje per ndjekje penale prokuroria kur vet prokuroria nuk ka vertetuar faktin,o te pakten ne kete rast nuk e ka shpallur si te vertetuar

Si ta dergoje per ndjekje penale,per fallsifikimin e firmes,kur asgje nuk eshte zyrtarizuar.
    Une s'e permenda asgjekundi ndjekjen penale!

Por siç ta thashe, edhe nese prokuroria do te reagonte ne kete rast, ai institucion e ka humbur çdo lloj besimi!

Gjithesesi i gjithe ky diskutimi jone nuk e ç'bene aspak faktin se Erion Fiku eshte nje genjeshtar i paskrupullt! Dhe mund te gjejme me dhjetra shembuj qe e ilustrojne kete fakt...

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,750

Une s'e permenda asgjekundi ndjekjen penale!

Por siç ta thashe, edhe nese prokuroria do te reagonte ne kete rast, ai institucion e ka humbur çdo lloj besimi!

Gjithesesi i gjithe ky diskutimi jone nuk e ç'bene aspak faktin se Erion Fiku eshte nje genjeshtar i paskrupullt! Dhe mund te gjejme me dhjetra shembuj qe e ilustrojne kete fakt...
    Ma ha mendja qe nuk duhej ky fakt per te vertetuar fiqte e Veliajt. Dihet se kush eshte si i ka bere fiqt dhe si vazhdon ti beje. Nuk diskutohet qe eshte gjenjeshtar o hajdut i paskrupullt. Mund te ndryshojne fiqte por jo Veliaj.

Por,ne te dy mundet ti bejme keto akuza edhe pa proven e drejtesise...,ndersa nje partie politike nuk mund ti lejohet. Sepse eshte diçka shteterore,eshte Prokuroria dhe Laboratori qe vihen ne dyshim. Dhe ne kete rast,eshte PD e qytetarit dixhital qe jo nuk njeh ligjin por nuk njeh as qyteterimin.

Ne nje vend normal Afrikan;do kishe nje deklarate ufiçale nga laboratori me lejen e Prokurorise... qe populli,fshatar,ta dije se nje prove eshte e vertete o jo.Ka dale nga Laboratori,ka dale me urdherin e Prokurorise ? etj etj

Ne nuk jemi ne gjendje te bejme nje deklarate shteterore per nje firme dhe pastaj diskutojme per reformen ne drejtesi.

Nuk jemi ne gjendje do te thote qe nuk duam,duke filluar nga PD dixhitale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga SERAFIM DILO : 25-01-2016 më 17:04

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Ma ha mendja qe nuk duhej ky fakt per te vertetuar fiqte e Veliajt. Dihet se kush eshte si i ka bere fiqt dhe si vazhdon ti beje. Nuk diskutohet qe eshte gjenjeshtar o hajdut i paskrupullt. Mund te ndryshojne fiqte por jo Veliaj.

Por,ne te dy mundet ti bejme keto akuza edhe pa proven e drejtesise...,ndersa nje partie politike nuk mund ti lejohet. Sepse eshte diçka shteterore,eshte Prokuroria dhe Laboratori qe vihen ne dyshim. Dhe ne kete rast,eshte PD e qytetarit dixhital qe jo nuk njeh ligjin por nuk njeh as qyteterimin.

Ne nje vend normal Afrikan;do kishe nje deklarate ufiçale nga laboratori me lejen e Prokurorise... qe populli,fshatar,ta dije se nje prove eshte e vertete o jo.Ka dale nga Laboratori,ka dale me urdherin e Prokurorise ? etj etj

Ne nuk jemi ne gjendje te bejme nje deklarate shteterore per nje firme dhe pastaj diskutojme per reformen ne drejtesi.

Nuk jemi ne gjendje do te thote qe nuk duam,duke filluar nga PD dixhitale.

Nqs ti kerkon normalitetin ne nje vend anormal, besoj duhet te ndryshosh te gjitha postimet e tua ketu ne forum!

Edhe njehere, se po i bejme shume reklame Fikut, nese kjo shkelje do te kishte ndodhur ne qeverine e kaluar, Prokuroria do te reagonte edhe nese firma e Veliajt do te ishte gjysem e vertete! Ku i dihet, po e njejta Prokurori mund ta rikthehet çeshtjes ne qeverine e ardhshme, apo mund te reagoje edhe tani.

Keshtu qe per aktualitetin shqiptar s'ka asnje mekat kur partite reagojne (aty ku kane te drejte), perpara Prokurorise sone te korruptuar...

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •