Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 11 prej 11
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Për: Rilindasi Edi Rama: "Burrat shqiptarë janë dembelë. Më pëlqen të punoj me gra!"

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin

Jom kurioz me dit si i ka thon plaku plakes tate kur ke le ti?

Kopil nga turqit? Duhet ta keni trashegimi qe gjithcka e keqe n'familjen tate nodh prej muslimonve dhe turqve
    ....shiqo ti sajan;sa i perket kopilit te turkut,pikrisht juve ju shkon per shtati,sepse keni tradhetuar rruge,dhe jeni te tjetersur(pra,juve jeni trashegimtar i ballaban pashes,turgut pashes,e pashave e bjelereve,e jeniqereve etj).Ndersa une kam per IDOL GJERGJ KASTRIOTIN,PJETER BOGDANIN,GJON NIKOLL KAZAZIN,GJERGJ ARIJANITIN ETJ ETJ PAMBARIM,QE MA GJAKUN E TYRE SOT FRYMOJME SHQIP.TE PARET TANE ARBEROR(qe ndjese paqin)zgjodhen sakrificen,kryengritjen,vdekjen,porse kurren e kurres tjetersimin.,MALET TONA LEGJENDARE,te pamposhtura,dhe te pa perkulura asnjehere neper shekujt osman,QENDRUAN STOIKISHT NE TRADITEN TONE ARBERORE....Kurse ju sahanlepires beth...me turq,juve jeni kopil turku.juve u perzit me turqit,jevget,arabet,perset etj dhe,shkuat aq larg saqe,sot vetquheni turq.Pra,juve o tradhetar sot kur zgjoheni ne mengjes thoni:elhamdyrylah e shyqyr qe jam turk,QE I BIJE,SE JENI TRADHETAR TURQ.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dielli1 : 11-12-2015 më 13:08

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •