Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 47
    i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Exclamation Turqia rrëzon një aeroplan Rus !

Turqia rrëzon një aeroplan ushtarak në kufirin me Sirinë

Një aeroplan i paidentifikuar ushtarak është rrëzuar në Siri në afërsi të kufirit me Turqinë, sipas mediave turke.

Siç raportojnë mediat turke, tani për tani nuk dihet se kujt i takon aeroplani. Gjithashtu, nuk ka asnjë informacion për fatin e ekuipazhit.

Me sa duket, sipas medieve të huaja, të dy pilotët arritën të dalin nga aeroplani para shpërthimit, dhe po sipas tyre, aeroplani u rrëzua nga ushtria turke pasi më parë kishte shkelur në hapësirën ajrore turke.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Për: Turqia rrëzon një aeroplan Rus !

Citim Postuar më parë nga Evian Lexo Postimin

Turqia rrëzon një aeroplan ushtarak në kufirin me Sirinë

Një aeroplan i paidentifikuar ushtarak është rrëzuar në Siri në afërsi të kufirit me Turqinë, sipas mediave turke.

Siç raportojnë mediat turke, tani për tani nuk dihet se kujt i takon aeroplani. Gjithashtu, nuk ka asnjë informacion për fatin e ekuipazhit.

Me sa duket, sipas medieve të huaja, të dy pilotët arritën të dalin nga aeroplani para shpërthimit, dhe po sipas tyre, aeroplani u rrëzua nga ushtria turke pasi më parë kishte shkelur në hapësirën ajrore turke.
    Aeroplani eshte rus su-24.Ministria e mbrojtjes ruse thote qe eshte rrezuar me rrakete ne 6000 m lartesi.
    Sa per sqarim ishte ne territorin Sirian apo 5milje te grabitura nga JEVGJITI erdoganQELBSIS.
    Duhet te veprojne keshtu ruset....

Dhe vajtime qe ti falen allahut qe sishte prane.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-05-2012
    Postime
    390

e shoh une... po vjen lufta

i/e regjistruar Maska e Ronierjoni
    Anëtarësuar
    22-09-2015
    Postime
    148

Presim reagimin e Putinit, po sikur me rezzu terrorristin vrases Erdogan mire do bente, ky islamik dhunon gjysmen Laike te Turqise
    Citim Postuar më parë nga DiGiT@LiFE Lexo Postimin
    e shoh une... po vjen lufta

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Situata,po behet dita dites akoma me e qarte. Rusia,po lufton Isis por per te mbrojtur Asadin o per te mbrojtur Asadin po lufton te gjithe.Turqia,po lufton Isis por edhe kundra atyre qe luftojn Isis.Franca,po lufton Isis por nuk e di se duhet ta luftoje me Rusin apo me Turqin.
    Dhe ne fund kemi Obamen i vetmi qe ka idene e qarte ;"do ta luftojme Isis me te gjitha menyrat dhe kudo qe te jete". Ka nje vit qe e thote.Gjynaf,qe asnje nuk ja ka mesuar se çfare jan menyrat dhe ku eshte territori i Isis.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

i ruseve eshte qe besuan kete jevgun erdogan per pipeline.
    Rusia ka terhequr atasheun ushtarak nga pedofilat e turkoshakeve,Nato eshte perkrah bythzinjve.
    Dmitri Trenin: ne ruset nuk do ta sulmojme Bosforin,por do i kosiderojme si bashkepuntore te PISIS.
    Thone nje pilot ruse eshte vrare,ndersa sipas anetareve te qeverise pace turke: njerezit tane ne terren,po DIALOGOJNE me PLEHRAT qe te na i japin shendoshe.
    Dje ne darke sipas shtabit ushtarake ruse,nje pilot eshte vrare,fati i tjetrit nuk dihet!Por nje nga anetaret ushtarake te helikptoreve ne kerkim te tyre,po ashtu eshte vrare nga forcat rebele....citon zedhenesi ushtarak Sergei Rudski ,dhene agjensise Interfax.
    Ministri jashtem gjerman,veshderri britanik dhe paci nga usa thone te ulni gjakrat.
    Putin: kjo eshte nje thike mbas shpine,dhe nuk mund ta durojme kete VERBRECHEN.
    Ashtu qofte nga mua.
    PS: interesant qe turqit EU-ja ka vite qe nuk i pranon ne gjirin e tyre???? ama eshte ne Nato...
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Thike pas shpine?! Normale per Turqnine. E kane ne ADN.

Kesaj i thone "te hypte vetja ne qefe", Turqit bene autogol, tani ne ditet ne vazhdim do te shikojme nje armatosje "te papare" te Kurdve nga Ruset.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

8. 2 antarët më poshtë falenderuan Ingenuous për mendimin e shprehur në këtë postim:

Helikranon (30-11-2015),mesia4ever (25-11-2015)

Turqia thote se ishin ne hapesiren turke (Rusia thote ndryshe). Dhe nuk eshte hera e pare pasi ka ndodhur shpesh dhe turqit jane ankuar. Dhe po bombardojne turqit e Sirise. Keshtu qe kuptohet pse Turqia mund te sulmonte nje avion luftarak rus.

Por prap eshte surprize qe e kane sulmuar avion rus. Rusia do shtoj sulmet kunder rebelve turq ne Siri per hakmarrje.

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Obama,
    Merkel,
    Hollande,
    NATO'ja,

... i dalin ne mbrojtje aleatit te tyre, Tajip Erdoganit !

Kurse ju turkofobet, sikur t'ishit ne vend te Erdoganit, do e kishit len Rusin t'ia perdhunon vatren ? JO ?! Po ç'keni atehere ?!

Mos e krahasoni Turqin me Shqiperin, se sikur t'ishte Shqiperia e fuqishme, ne vitin n'99 do e kishte sulmuar Sërbin ! Në vitet e 50-ta, do e kishte shkaterruar Greqin, dhe nuk do i kishim humbur 2/3-tat te territorit Shqiptar !

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Qe ruset bejne budalliqe qe mendojne se jane padronet e botes nuk diskutohet,qe keti budalliku ti pergjigjesh me nje budallik tjeter duke rrezuar nje avion ushtarak edhe kjo nuk mund te diskutohet.

Tani çdo gje varet nga pergjigjia e ruseve,qe siç dihet nuk jane ndonje popull inteligjent,dhe pergjigja varet tek kjo inteligjence. Por, ti prekesh rusis ushterine do te thote ti krijosh probleme vetes,te jesh me budalla seç duhet. Rusis,nga e kaluara vetem kjo ushteri u ka mbetur.

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar SERAFIM DILO për postimin:

Helikranon (30-11-2015)

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •