Postuar më parë nga
el dorado
mik i dashur Rusia sot eshte nje vend ne ngritje ne cdo aspekt ,ekonomik dhe ushtarak ,ka liderin me te mire ne bote dhe me te iluminuar ,askush ne bote pervec Vladimir Putin nuk e e di e cfare arme dhe teknologjie ushtarake zoteron sot rusia .rusia ne keto momente ka arritur majen e saj me te larte qe nga shperberja e bashkimit sovjetik ,atehere rusia ka qene e lodhur dhe shume e vuajtur ,shkaterimi qe erdhi pas luftes se dyte pati shume ndikim te rusia dhe keshtu filloi superjoriteti amerikan ,megjithate rusia perseri mbeti superfuqi boterore ,nje shtet qe ka fituar dy luftra boterore,ka luftuar shume ,me humbje te medha sa askush tjeter ne bote dhe perseri eshte fuqia me e madhe ushtarake ne bote .Ne ditet e sotme Rusia ka liderin e duhur ,ne vendin dhe kohen e duhur ,ajo ka aritur pjekurine e saj .Asnje shtet smundet ta kundershtoje dhe mosperfille sot Rusine ,dhe sa per Ameriken ,Ameriken do ta quaja te semure ,ajo eshte e semure dhe po lufton per mbijetesen e saj e jo me te zhvilloje ndonje lufte te mundshme nga konfliktet qe jane pjese reale .ekonomia amerikane eshte cope-cope ,cdo dite ne renie te lire ,ushtria perseri eshte ne renie ,pas luftes se saj ne Irak dhe Afganistan ajo sot ka humbur edhe besimin e popullit te vet ,ne kete lufte ajo vetem humbi ,por humbi edhe gjene me te shtrenjte ,besimin e popullit ,sot 80% e amerikaneve nuk i besojne me qeverise se saj ,te gjithe e besojne se Bush dergoi ushtrine ne lindjen e mesme per te grabitur naften ,shumica e amerikaneve besojne sot se sulmi i tmershem i 11/shtatorit u shkaktua vete nga sherbimet sekrete amerikane si justifikim per te nisur luften ne lindjen e mesme .Amerika sot ka nje mal me probleme brenda teritorit te saj ,ajo eshte ne renie si cdo perandori ne histori ,ajo pati majat dhe tani ka filluar rezimi .keshtu mik i dashur mjaft kerkoni te manipuloni mendjet e njerezve ,e verteta eshte se Rusia ka te drejte sot ,dhe une mbaj krahun e atij qe eshte me i drejte dhe me i sinqerte. Amerika vetem ka vrare njerez te pafajshem ,dhe amerika sot eshte vetem tiger prej letre me disa arme nukleare ,edhe Kina jam i bindur se do e fitonte nje lufte me shba nqs do lufohej sot dhe tek per tek pa pjesmarjen a asnje shteti tjeter ,e jo me Rusia qe gjendet ne Europe me siperfaqen me te madhe ne bote dhe me nje toke te pasur me minerale
Krijoni Kontakt