Zoti e mbrofte shqiperine,le te vazhdojme me harmonine fetare qe kemi si popull,dhe mos te biem viktima te extremizmit fetar,Ngushellime per Viktimat ne france,eshte makabre,te marresh ne dore rrolin e zotit dhe te vrasesh jetet e pa fajshme!
Zoti e mbrofte shqiperine,le te vazhdojme me harmonine fetare qe kemi si popull,dhe mos te biem viktima te extremizmit fetar,Ngushellime per Viktimat ne france,eshte makabre,te marresh ne dore rrolin e zotit dhe te vrasesh jetet e pa fajshme!
Mos u Beni te gjithe Mesuesa se per kete do te gjukoheni ashper !!!
Sulmet e mbremshme, viktimat e ksaj ngjarje makabre, do perdoren per te çuar me shume trupa ushtarake tek puset e naftes....
Perendimi duhet te analizoje siç duhet pse kto grupe njerezish arrijne deri ne piken qe te hidhen ne ere duke marre edhe jete njerezish te patajshem.
Nese nuk e ben ket, dite me t'vshtira do na presin.
paqen, e sjell vetem drejtsia
Ti si me qen pjell e isis-it.
C'eshte kjo analize keshtu ? Te krishteret ne shtete te krishtera, kurse muslimanet te qendrojn ne shtetet muslimane ?! Gomar i madhe je !
Per sa i perket kesaj tragjedie, do kisha then qe ne momentin kur NATO'ja dhe USA paten argumente dhe mundesi per ta shtypur Bashar Al-Asadin, n'ate kohe kur ekspertet e OKB-es deshmuan perdorimin armeve kimike kunder civileve, ata u terhoqen, dhe lejuan per nje arsye totalisht te panjohur, krijimin e nje organizate terroriste si ISIS !
Keshtu qe, u harrua armata e lire per çlirimin e Sirise, u injoruan edhe thirrjet e civileve per ndihme dhe tani jemi ketu ku jemi !
Ata barbar te ISIS-it te grumbulluar nga 4 anet e botes, insistojn me çdo kusht qe mardheniet e dobëta mes muslimaneve dhe te krishtereve, te prishen totalisht ! Dhe te vimi pikerisht aty ku edhe sygjeron kjo kafsha jarigas : Ne luft civile !
Një thënje nga një Hoxhë Shqiptar pas aktit kriminal :
Agim Bekiri
"Të gjithë dijetarët e umetit islam, pa përjashtim, thonë që ISIS nuk përfaqëson Islamin, nga ana tjetër, armiqtë e Islamit pohojnë të kundërtën. A nuk është e qartë ?"
Kë përfaqëson ISIS-i ? Në sherr te kujt eshte kriju ? Pse provokon botën, që te gjithe t'a bombardojn ate vend me ata njerez qe i mbajn peng ?!
Dhe tani qe kaloj numri i 300'000 civilëve sirian te vrare, kush do mbaje te zi per ta ?
Ti i ke hyrë rrugës së kafshërimit, po Zoti i ruajt ata rret teje kur te shperthesh, ti ke marr fund perderisa kerkon justifikime per vrasjen e te pafajshmeve
por thjesht zbaton atë që shkruhet në librin e kafshërisë ti dhe ato pjellat e pështira si ti jeni prova më e mirë se sa i flliqur asht islami
Une denoj cdo akt qe vret te pafajshem, dhe qe ne synim ka futjen e terorit dhe frikes ndaj popullsise.
Gjithashtu mendoj se bota po degradon duke u futur ne konflikte pa fund, mbas konfliktit te Irakut, tani Siria 250 mije te vrare, me pas Rusia dhe Ukrahina, tani ka filluar perplasjet USA-Kine.Njerzimi nuk fiton asgje prej luftrave.Luftra e dyte boterore deshmoi se njerzimi humb shume prej tyre,Interesat e superfuqive boterore po behen shkak qe pasoja te bien mbi popujt e vegjel.
Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.
Parisienët përjetojnë sërish minutat e tmerrit..të bashkuar kundër frikës
Panik në sheshin “Republika” në Paris. Mësohet se në zemër të kryeqytetit francez, ku po kryheshin homazhe, shumë qytetarë janë larguar me shpejtësi...por rezultoi fals alarm, video flet me shume..
balkanweb
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
Pas ketij krimi te neveritshem, besoj se perendimi do ta kuptoj me ne fund se ISIS duhet te sulmohet nga toka.
Me kete veprim i japin fund edhe vuajtjeve te popullit sirian, kurd dhe iraken. Vrasjet masive, prerjet e kokave, genocidi, lufta qe ka shkaktuar miliona refugjat duhet te marrin fund, sepse eshte turp per njerezimin qe lejojne barbari te tilla.
Nese nuk e bejne kete, e keqja do rritet tej perfytyrimit human, edhe brenda nesh, ne formen me te tmerrshme dhe ekstreme.
Evian (15-11-2015)
Sapo lexova qe Franca kishte derguar 10 avione qe po bombardojne nje qytet ne Siri.
Perendimi vazhdon te gaboje.
paqen, e sjell vetem drejtsia
Franca ben gabim qe vepron vetem per raprezalje...!
Duhet nje aksion i perqendruar dhe i organizuar nga Nato Rusia dhe Kina...!
Te gjithe kane PROBLEME me ekstremizmin islamik!
Te gjithe duhet te bashkepunojne per te shkulur nga rrenjet kancerin islamik!
Shtazet qe jetojne ne shekullin e XIV akoma.....................
Pershendetje
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
‘Hakmarrja e parë”, Franca sulmon bazën më të madhe të ISIS-it në Siri
Avionët ushtarakë francezë kanë bombarduar njërën nga pozicionet më të famshme të militantëve të Shtetit Islamik në veri të Sirisë, saktësisht në qytetin e Raqqas.
Ministria franceze e Mbrojtjes, përmes një deklarate, ka deklaruar se janë bombarduar një qendër rekrutimi të xhihadistëve, një kamp trajnimi dhe një depo e armëve.
Mësohet se avionët francezë kanë kryer 20 sulme, të parat që pas sulmeve të Parisit të premten në mbrëmje.
Kjo është një sinjal i qartë i shtetit francez se pavarësisht kërcënimeve të ISIS, ata do të vazhdojnë të jenë pjesë e aleancës si dhe do të vazhdojnë luftën kundër tyre.
/ Top Channel
Krijoni Kontakt