Shpesh hurpa flake
krejt shkrumuar jam.
plagedregezat,djegin,vuaj.
Andaj,nese s`deshiron te digjesh,
ti me zjarrin mos luaj!
Shpesh hurpa flake
krejt shkrumuar jam.
plagedregezat,djegin,vuaj.
Andaj,nese s`deshiron te digjesh,
ti me zjarrin mos luaj!
lotit... o zot sa kam qare ne jeten time... po as oqean nuk piva....as liqen nuk bera.... jetoj me lotet... dhe kamv endosur te mos qaj me...
sot ndihem bosh loti dhe nga poezite qe kam lexuar ne forum....perfshire dhe poezine tende...
TĖ GJITHĖVE!Postuar mė parė nga Shanon
lotit... o zot sa kam qare ne jeten time... po as oqean nuk piva....as liqen nuk bera.... jetoj me lotet... dhe kamv endosur te mos qaj me...
sot ndihem bosh loti dhe nga poezite qe kam lexuar ne forum....perfshire dhe poezine tende...
Unė sonte qava nga lumturia
Askush mė lotėt nuk m'i fshin!
Janė lotė gėzimi - lotėt e mija
Janė lotė qė bėjnė dhe Shqipėrinė!
Agim Doēi
![]()
I love yuo
Qe nata
te marre syte e diellit.
deshirat ,
te bulojne si blerimi ne maj.
I love you
qe trishtimi te tretet,
si tis ne mengjeset praneverore
e loti
jo nga dhimbja,
po nga gezimi te rrjedhe.
I love you
qe buzeqeshja ,
si e cmendur te bredh ne sy e buz.
shpirti te marre krahet e eres,
te pushtoj hapesirat.
...Te dua!
Fantastike or mik
Bah, sa ta kam zili!
Agimi
Une s'e kam zili hiē, ka me keq se te biesh ne dashuri???
Me gezoj ardhja jote Agim Doci.Eh,zili.Te gjitha zilite qofshin si tuat,qofshin si te mijat.Me shume respekt per ju..Loti
Pershendetje,Pentesilea!
Qe s' ma ke zili,me vjen mire.Po qe ka me keq se te biesh ne dashuri,ka.Bile shume........me respekt,Loti
Se si mė kujton atė kėngėn popullore qė e desha aq shumė nė vitėt e netėve pa gjumė:
"Uji i Drinit dua m`u ba,sytė e T`u njėherė me i la"
Te pershendeta me kenaqesi,pasi kujtova se po pershendet dhe autorin e kesaj poezie te mrekullueshme,Ali Podrimen qe aq shume e dua.(dhe pershendetja eshte rregull numer nje apo jo)?
Se dyti ma kujtove Drinin,qe ti sapo e pave dhe mua aq shume me ka marre malli ta shoh.Eh,e kam aq afer dhe aq larg.Nejse ti e din ku jam,dhe nese te nxjerr rruga kendej leshoma nje za,ti lajme njeri tjetrit syte me drinin e mallit.Me tere respektet e mija
.................Loti
Krijoni Kontakt