Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 80

Për: Vendet me shumicë muslimane kundër Kosovës në UNESCO!

e per cka ke dal knej o burre?
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

i/e regjistruar Maska e Ronierjoni
    Anëtarësuar
    22-09-2015
    Postime
    148

Mos mendon se keni pavaresine nga Klintoni e Bleri por nga hebrenjtë Ollbrajt Ollbrook, dhe Kuchneri, bukëshkalë qe mbeshtsni terroristat palestineza

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ronierjoni për postimin:

mesia4ever (10-11-2015)

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Citim Postuar më parë nga Ronierjoni Lexo Postimin
    unë jam me origjinë nga familje myslymane, s'kam dale për tifozllik, islami është vetëm sëmundje ngjitëse por e shërueshme
    Fillove te shkruash dogma katolike ne fillim, dhe kur u perballove me argumente, nderrove qasjen dhe fillove ne ofendime.
    Vazhdo keshtu, ti si dielli, tregon vetem kulturen e mykur per t'cilen te meson feja.

Anëtarësuar
    22-09-2015
    Postime
    148

Une s'ofendoj njerezit per mu jem te gjithe njesoj por islami eshte semundje turp, njolle për kombin, njerezit jane te genjyer nga ajo fe

Citim Postuar më parë nga Evian Lexo Postimin
    Fillove te shkruash dogma katolike ne fillim, dhe kur u perballove me argumente, nderrove qasjen dhe fillove ne ofendime.
    Vazhdo keshtu, ti si dielli, tregon vetem kulturen e mykur per t'cilen te meson feja.

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Te thash, ti po e deshmon kulturen tende katolike ketu.

Futu ne lekur te nje muslimani (per te cilin thua se ke respekt), dhe shih se sa i flliçur që paraqitesh.

Citim Postuar më parë nga Ronierjoni Lexo Postimin
    Une s'ofendoj njerezit per mu jem te gjithe njesoj por islami eshte semundje turp, njolle për kombin, njerezit jane te genjyer nga ajo fe

Anëtarësuar
    22-09-2015
    Postime
    148

Se parit une jam I krishtere, jo katolik (me origjine myslymane) po nuk kam problem me deshmu qe ajo eshte e fe e rreme islami

Kombi im Shqiptar i ka rrenjet te Krishti. Islamin na e kane imponu me dhune e gjakderdhje e tortura Osmallija dhe genjeshtra te modhe te tipit "gjynah nderru fe"

Futu ne lekur te nje muslimani (per te cilin thua se ke respekt), dhe shih se sa i flliçur që paraqitesh.

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ronierjoni për postimin:

mesia4ever (10-11-2015)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ..DARDANIJA HUMBI NJE SHANS,kesaj radhe nuk ja dolem..Dy fuqit e medha u perballen edhe njehere,kesaj radhe viktima ishim ne.Ruset mblodhen rreth vetes se tyre"vendet e veta"kryesisht te lindjes,edhe pse aty k'tu gjeten neper perendim edhe disa vende t"veta",ndersa Amerikanet,bazoheshin ne vendet Perendimore,gjithashtu edhe Amerikanet gjeten ne lindje disa vende"te tyre"dhe rezoltati doli te jete shume i ngusht,megjithate kjo perballje forcash tregoj qe Rusija ende kontrollon shume mire"vendet e saj islamike"dhe te tjera ordodokse,e mbase disa vende komuniste.Ndersa Amerikanet,kan humbur kontrollin ne lindjen islame,me perjashtim ne pak shtete,te tjerat jane nen sundimin e Rusise.....Fal islamit te ardhur me dhune neper vendet tona,akoma luhet me ne..
    Uaa,per pakez harrovapozita le te kendoj e te vallezoj,sepse"dolen llomotitjet"e saj, qeverija nuk"ka punuar" edhe serbija duhet ta falenderoj opoziten"tone"e cila koheve te fundit ishte argat madheshtor i serbise... ..DIELLI per juve.
    Dielli faleminderimin e ke per postimin pa pjesen e fundit ku flet per opoziten.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

O Sir. Asnje i krishter nuk ju urren juve, por me te drejte ju kritikon kur ju sheh qe jeni ne rruge pa krye si myslimane.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Per cilin komb po flet ? Aty ku 99% jan musliman, si pershembull vetëm në Kosovë ?
    Duhet ta ndjesh vetën tepër të frustruar nga fakti që je minoritet dhe s'te llogarit kush.
    Asnje i krishter shqiptar nuk eshte minoritet ne shtet te vetin. Ne ne shtet llogaritemi si shqiptare dhe Kushtetuta e vendit nuk njeh te krishtere e myslimane si identitete. Jo vlla minoritet ska mundur te me beje Serbia (me avione, tankse, helikoptere e te armatosur deri ne dhembe) e nuk do na bejne as disa shqipfolesa qe kane shitur shpirtin djallit tek organizatat arabe te ardhura pas lufte.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    e per cka ke dal knej o burre?
    Hajde more hajvan ateist fajesoji te krishteret shqiptare qe nuk u pranuam ne UNESCO...

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •