Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 80

Për: Vendet me shumicë muslimane kundër Kosovës në UNESCO!

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ateher kec ardhjen e mosdituris duhet ta shfrytezosh ne menyre tjeter,me inteligjente se mbase edhe meson diçka.

Dihet qe Bosnja eshte federat dhe ka rebubliken serbska brenda,por nje shtet qe supozon se ka luftuar per liri dhe me gjithe genocidin qe ka hequr nje votim i tille nuk i falet.(Qenkan popull kot ).

Kuptohet Spanja o Maroku qe kane probleme..., por nuk mund te kuptohet Bosnja dhe katunaret e bosnjes.
    a eshte popull kot a jo, ajo eshte ceshtje tjeter...ju thate se llogaritjet ishin ndryshe, dmth se eshte pritur vote pro nga bosnja dhe une thash qe ia ke huqur, kjo eshte e gjitha...
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    bosnja ka abstenuar...dhe te lutem, kur te bisedosh me mua, behu i civilizuar!
    Po mire, ti vete the se Kuba ka votuar pro ene bile t'erdhi keqardhje per Seron.
    Kurse nese bosnja ka abstenu atehere ajo harta e postuar nga Eviani, qenka e shkarravitur prej ndonje analfabeti n'gjeografi.

Nejse per keto shtetet vari k..., si bosnja, palestina,... s'me behet vone.
    Por per abstenimin e shteteve si: Japonia, Koreja Jugore, Polonia, duket e dhimbshme.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar hot_prinz për postimin:

SERAFIM DILO (10-11-2015)

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,770

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    a eshte popull kot a jo, ajo eshte ceshtje tjeter...ju thate se llogaritjet ishin ndryshe, dmth se eshte pritur vote pro nga bosnja dhe une thash qe ia ke huqur, kjo eshte e gjitha...

Nuk fola per llogari...Por, tani kur te vrasin bab e moter,si llogjik pritet nga Bosnja nje vote ndryshe. Dhe nuk po flasim per principin e lirise qe kan luftuar. Popull kot eshte pak...

Te shkoi kecardhja kot.

Bushati eshte dipllomati i Shqiperise qe do pajtoje Palestinen me Izraelin.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Se kuptoj pse krishteret gjejne cdo pretekst per te kthyer ne lufte fetare dhe lajme qe i perkasin politikes.

Ceshte kjo inciative sataniste qe kerkon gjithmone te fuse hundet dhe te perpunoje inciativa kunder muslimaneve.

Katoliket bejne mire ti mbushin mendjet vatikanit te pranoje kosoven si shtet i pavarur se akoma se ka pranuar, protestantet ti thojne Izraelit, ndersa ortodokset ti bejne thirrje Greqise.

Arabia Saudite dhe Turqia gjithmone e kane mbeshtetur Kosoven.Keto jane sot shtetet lider te muslimaneve.

Vendet që votuan kundër pranimin e Kosovës në të UNESCO-s: Afrika e Jugut, Angola, Argjentina, Armenia, Bjellorusia, Bolivia, Botsvana, Brazil, Kili, Kina, Qipro, Kongo, Kuba, Ekuadori, Eritrea, Spanjë, Etiopi, Federatës Ruse, Gjeorgji, Guatemala, Guinea, India, Indonezia, Kazakistani, Kirgistani, Liban, Marok, Mauritius, Mozambik, Meksika, Mianmar, Namibia, Nikaragua, Uganda, Palestina, Paraguaj, Filipine, Siria, Moldavia, Republika Demokratike e Kongos, Republika Demokratike e Laos, Republika Popullore Demokratike e Koresë, Republikës së Serbisë, Sllovakisë, Sudanin e Jugut, Sri Lanka, Suriname, Uruguaj, Venezuelë dhe Zimbabve.

Vendet që votuan për pranimin e Kosovës në UNESCO: Afganistani, Shqipëria, Gjermania, Andorra, Arabia Saudite, Australia, Austria, Bahamas, Bahrain, Belgjika, Belize, Benini, Brunei Darussalam, Bullgaria, Burkina Faso, Kanada, Kosta Rika, Bregun e Fildishtë, Kroacia, Danimarka, Xhibuti, El Salvador, Emiratet e Bashkuara Arabe, Estonia, Maqedonia, Fixhi, Finlandë, Francë, Gabon, Gambia, Gama, Grenada, Guinea, Guajana, Haiti, Honduras, Hungaria, Ishujt Kuk, Ishujt Solomon, Irlanda, Islanda Italia, Jordania, Kuvajti, Lesoto, Letonia, Liberia, Libia, Lituania, Luksemburgu, Malajzia, Malavi, Malta, Monako, Mali i Zi, Nauru, Niger, Norvegjia, Zelanda e Re, Oman, Pakistan, Palaos, Panama, Papa Guinea e Re , Holanda, Portugalia, Katari, Republika Domenikane, Cceška Republika, Tanzania, United Kingdom, Ruanda, Shën Lucia, Shën kitc dhe Nevis, Shën Marin, Samoa, Senegali, Sierra Leone, Slloveni, Somali, Sudan, Suedi, Zvicër, Çad, Tajlandë, Timori Lindor, Togo, Tonga, Turqia, Tuvalu, Vanuatu dhe Jemen.

Vendet që janë mbajtur prapa për një votim: Algjeria, Bangladeshi, Barbuda, Butan, Bosnja dhe Hercegovina, Burundi, Kamerun, Komoros, Egjipti, Greqia, Guinea-Bissau, Xhamajka, Japonia, Kenia, Mali, Nepal, Nigeri, Peru, Polonia, Republika e Afrikës Qendrore, Republika e Koresë, Rumani, Shën Vincenti dhe Grenadinet, Seychelles, Singapor, Trinidad dhe Tobago, Tunizia, Vietnami dhe Zambia.
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar Maska e Ronierjoni
    Anëtarësuar
    22-09-2015
    Postime
    148

Islami eshte shkaku i te gjithe vuajtjeve shqipetare ne Kosove, Cameri, Maqedoni dhe Mal te zi, njollë turpi për kombin

Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    Se kuptoj pse krishteret gjejne cdo pretekst per te kthyer ne lufte fetare dhe lajme qe i perkasin politikes.

Ceshte kjo inciative sataniste qe kerkon gjithmone te fuse hundet dhe te perpunoje inciativa kunder muslimaneve.

Katoliket bejne mire ti mbushin mendjet vatikanit te pranoje kosoven si shtet i pavarur se akoma se ka pranuar, protestantet ti thojne Izraelit, ndersa ortodokset ti bejne thirrje Greqise.

Arabia Saudite dhe Turqia gjithmone e kane mbeshtetur Kosoven.Keto jane sot shtetet lider te muslimaneve.

Vendet që votuan kundër pranimin e Kosovës në të UNESCO-s: Afrika e Jugut, Angola, Argjentina, Armenia, Bjellorusia, Bolivia, Botsvana, Brazil, Kili, Kina, Qipro, Kongo, Kuba, Ekuadori, Eritrea, Spanjë, Etiopi, Federatës Ruse, Gjeorgji, Guatemala, Guinea, India, Indonezia, Kazakistani, Kirgistani, Liban, Marok, Mauritius, Mozambik, Meksika, Mianmar, Namibia, Nikaragua, Uganda, Palestina, Paraguaj, Filipine, Siria, Moldavia, Republika Demokratike e Kongos, Republika Demokratike e Laos, Republika Popullore Demokratike e Koresë, Republikës së Serbisë, Sllovakisë, Sudanin e Jugut, Sri Lanka, Suriname, Uruguaj, Venezuelë dhe Zimbabve.

Vendet që votuan për pranimin e Kosovës në UNESCO: Afganistani, Shqipëria, Gjermania, Andorra, Arabia Saudite, Australia, Austria, Bahamas, Bahrain, Belgjika, Belize, Benini, Brunei Darussalam, Bullgaria, Burkina Faso, Kanada, Kosta Rika, Bregun e Fildishtë, Kroacia, Danimarka, Xhibuti, El Salvador, Emiratet e Bashkuara Arabe, Estonia, Maqedonia, Fixhi, Finlandë, Francë, Gabon, Gambia, Gama, Grenada, Guinea, Guajana, Haiti, Honduras, Hungaria, Ishujt Kuk, Ishujt Solomon, Irlanda, Islanda Italia, Jordania, Kuvajti, Lesoto, Letonia, Liberia, Libia, Lituania, Luksemburgu, Malajzia, Malavi, Malta, Monako, Mali i Zi, Nauru, Niger, Norvegjia, Zelanda e Re, Oman, Pakistan, Palaos, Panama, Papa Guinea e Re , Holanda, Portugalia, Katari, Republika Domenikane, Cceška Republika, Tanzania, United Kingdom, Ruanda, Shën Lucia, Shën kitc dhe Nevis, Shën Marin, Samoa, Senegali, Sierra Leone, Slloveni, Somali, Sudan, Suedi, Zvicër, Çad, Tajlandë, Timori Lindor, Togo, Tonga, Turqia, Tuvalu, Vanuatu dhe Jemen.

Vendet që janë mbajtur prapa për një votim: Algjeria, Bangladeshi, Barbuda, Butan, Bosnja dhe Hercegovina, Burundi, Kamerun, Komoros, Egjipti, Greqia, Guinea-Bissau, Xhamajka, Japonia, Kenia, Mali, Nepal, Nigeri, Peru, Polonia, Republika e Afrikës Qendrore, Republika e Koresë, Rumani, Shën Vincenti dhe Grenadinet, Seychelles, Singapor, Trinidad dhe Tobago, Tunizia, Vietnami dhe Zambia.

Citim Postuar më parë nga Ronierjoni Lexo Postimin
    Islami eshte shkaku i te gjithe vuajtjeve shqipetare ne Kosove, Cameri, Maqedoni dhe Mal te zi, njollë turpi për kombin
    e humbe debatin dhe ju ktheve motos?
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

Anëtarësuar
    22-09-2015
    Postime
    148

S'kam dale te fitoj debat, Une e dua kombin time pa këtë njollë të zezë të quajtur islm

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Citim Postuar më parë nga Ronierjoni Lexo Postimin
    S'kam dale te fitoj debat, Une e dua kombin time pa këtë njollë të zezë të quajtur islm
    Per cilin komb po flet ? Aty ku 99% jan musliman, si pershembull vetëm në Kosovë ?
    Duhet ta ndjesh vetën tepër të frustruar nga fakti që je minoritet dhe s'te llogarit kush.

Anëtarësuar
    22-09-2015
    Postime
    148

Kosova ka shqiptare katolikër dhe ortodoksë as 20 % e Kosovës nuk janë myslmyma praktikues

Anëtarësuar
    22-09-2015
    Postime
    148

unë jam me origjinë nga familje myslymane, s'kam dale për tifozllik, islami është vetëm sëmundje ngjitëse por e shërueshme

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •